Miałam romans z nauczycielem.
Niełatwo jest mi o tym opowiadać.
Zaczęło się w pierwszej klasie liceum.
Nowa szkoła. Czułam się zagubiona.
Odwoził mnie do domu.
Był miły.
Zakochałam się.
Był przystojny, młody i potrafił oczarować dziewczynę.
Sptykaliśmy się u niego w domu.
Na początku tylko rozmawialiśmy.
Stopniowo doszło do seksu.
Byłam szczęśliwa, że mam kogoś, kogo kocham.
To byly najlepsze 3 lata mojego życia.
Nigdy już nie będzie tak cudowne jak wtedy.
Niedawno wszystko się wydało.
Jestem teraz w trzeciej klasie.
Ktoś zobaczył nas razem.
Niewiem jak to się stało, bo przecież uważaliśmy.
Jego wyrzucili ze szkoły, ze mnie zrobili ofiarę.
Niewiem gdzie on jest.
Wyjechał z miasta.
Boję się do niego zadzwonić.
Zabrali mi moją miłość.
Nie mam już po co żyć.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-03-01, 18:04
Osoba, która doznała jakiejś przykrości w życiu i ma problem, z którym nie potrafi sobie poradzić, gdy przelewa swoje uczucia na słowa wyraża w nich więcej i stara się jak najdramtyczniej opisać swoją sytuację. Ty napisałaś to jak przepis na kotlety.
Nie wierzę. Bóóóóójda ;] Jak się mylę, to spal mnie na stosie ;>
A poza tym jakbyś się tak włóczyła z nim przez 3 lata i do tego odwoziłby Cię Pan do domciu to nie jest to niezauważalne, chyba że w Twojej okolicy 90% mieszkańców to ludzie niewidomi.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
A poza tym jakbyś się tak włóczyła z nim przez 3 lata i do tego odwoziłby Cię Pan do domciu to nie jest to niezauważalne, chyba że w Twojej okolicy 90% mieszkańców to ludzie niewidomi.
dokladnie. Ale jesli by Wam zalezalo to bylibyscie razem i to jest jasna sprawa... <i nie rob po kazdym 'zdaniu' enter>
<sorry za nie uzywanie polskich znakow, ale cos mi sie zwalilo>
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.