Wysłany: 2006-11-23, 23:14 Przyjażń damsko-męska.
Co o tym, sadzicie? Istnieje cos takiego czy to tylko przykrywka dla nowej milosci??
Ja uwazam ze istnieje, ale musza byc spelnione pewne kryteria, np obie osoby lub jedna powinna byc zajeta. Trzeba tez byc uczciwym wzgledem naszego przyjaciela: nie przyjaznimy si ez nim aby go zdobyc tylko poprostu
Uważam, że istnieje taka przyjażń ... Tylko trzeba trafić na odpowiednia osobę
Ja myślałam tak juz 2 razy i co sie okazywało to zawsze sie zokochiwali we mnie... A taka przyjażn nie ma sensu... Ale są supper qumplami....
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2006-11-24, 16:17
Hmmm raczej tak choć tak do końca tez nie jestem pewna .
Osobiście mam kolegę z którym sie zżyłam znam go juz baaaaardzo długo i nie ciągnie mnie do niego... Tyle czy nie wiem czy to bardzo dobry kolega czy przyjaciel ???
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
w sumie to nie wiem. ja akurat z doswiadczenia wiem,ze nie zawsze takie przyjaznie sie udaja mialam kiedys przyjaciela i jak sie okazalo,on zaczal czuc do mnie cos wiecej niz tylko przyjazn. teraz niestety jest podobna sytuacja. nie uwarzam,ze taka przyjazn nie istnieje czy nie ma sensu. po prostu nie trafilam jeszcze na udana przyjazn z facetem
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
taka przyjazn nie ma po prostu szans na istnienie...w moim przypadkukazda taka'przyjazn' konczyla sie predzej czy pozniej miloscia lub zauroczeniem co wykluczalo dalszy sens jej istnienia
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-11-24, 22:31
A ja mam przyjaciela.
Płci męskiej.
I jest dobrze...
Jest przyjacielem i tylk oprzyjacielem,
kumplem,
znajomym ...
Wszystkim co chce!
Razem się śmiejemy, razem płaczemy, ale razem nei jesteśmy ;]
Wspólne imprezy,, spędzanie czasu - piwo etc
Jest cudownie!
I chce żeby był szczęśliwy,
żeby się zakochał...
Kocham go - jako przyjaciela, i weiem, że on w taki sam sposób - kocha mnie ...
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wysłany: 2006-11-26, 14:49
Pewnie, że istnieje Mam takiego jednego przyjaciela od hmm.... urodzenia, On jest 2 lata starszy i działa Żadno nie chce nic więcej, a zreszta ja sobie nie wyobrażam by mogłabym być z nim :p
Ostatnio zmieniony przez KaSieK 2006-11-29, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-11-26, 14:53
faris napisał/a:
Poza tyym uważam, że w każdej miłości musi być przyjaźń.
i chyba na odwrot... Tylko ze chodzi tu o taka.. braterska milosc. Jak do brata. ja mojego przyjaciela poznalam 3 lata temu. Wlasciwie we wszystkim sie roznimy. Klucimy sie codziennie, ale wlasnie to jest wspaniale. Jestesmy szczrz do bolu, czeto sie ranimy i przepraszamy. POmagamy sobie zawsze i wszedzie kiedy tego potrzebujemy. Bo taka wlasnie jest przyjazn.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2006-11-26, 15:07
Nie wiem, nie mam brata.
Ale wiem, że moja przyjaźń jest podobna... Wszystko codziennie.
Ale miłość też jest taka. Tylko, że w miłości jest pociąg fizyczny. Braterska miłość - to pojęcie ogólne. A przyjaźń to przyjaźń.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ja od 10 lat przyjaźnię się z pewnym facetem, nigdy nie chcieliśmy czegoś więcej.. ; P
Teraz też mam kilku przyjaciół- głównie mężczyzn..
Uważam, że jak najbardziej, taka przyjaźń istnieje.. [;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.