no fajnie to podsumowales ale pamietaj ze ty tez masz nascie lat (ja nie duzo wiecej) i po co te chamskie teksty do 13 latek a niech pisza a ty po prostu tego nie cztaj... pozdrawiam pa
[ Dodano: 2007-04-17, 17:12 ]
no fajnie to podsumowales, ale ty tez masz nascie lat ( ja nie duzo wiecej) i po co te chamskie wrzuty do 13 latek??? jak chca niech pisza a ty tego poprostu nie cztaj... pozdrawiam cie
Mordred, ma rację...Jeżeli już opisywaś wój problem to TYLKO wtedy,gdy samemu się nie znalazło wyjścia..internet i fora to nie są źródła pomocy w takich sprawach.Odpowiedź na twoje problemy tkwi w tobie.Popytaj swoich znajomych ze szkoły,podwórka co według nich jest nie tak,a być może naprowadzą Cię na dobry tok myślenia
_________________ All my friends have pictures made to make you cry.
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hurting you...
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hate...
zgadzam sie z przedmówca internet i fora sa ostatecznoscia jak np. dla gitarzysty (sorry ze do siebie nawiazuje) kiedy poszukuje tego czegos w swoim stylu gdy nie moze znalezc tego jedynego wzmacniacza który wykreuje mu odpowiednie pasmo dla brzmienia tak samo wy drogie dziewoje piszcie wówczas kiedy nie znajdujecie rozwiazania problemów sercowych, a najlepiej analizujcie kazdy swój byly "zwiazek" i wyciagajcie wnioski i odpowiedzi na pytanie: DLACZEGO !!!! NIE !!!! TO DRAN DLACZEGO MI TO ZROBIL !!! TOC TO SZOK!!! i zamiast zasmiecac forum (brawo dla admina za reakcje) bawcie sie w cos ala napoleon bo bitwie i uczcie sie na bledach. AMEN !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.