Wysłany: 2007-02-21, 22:10 Prezent urodzinowy dla dziewczyny...
Witam. Jest to mój pierwszy temat a zarazem post, a już mam do Was prośbę. Szczególnie do Pań. Chodzi mi o porade, a konkretnie o pomysł na prezent urodzinowy dla może - mam nadzieje - mojej przyszłej drugiej połówki. Nie chodzi mi o pierścionek, łańcuszek czy inne świecidełko bez duszy, tylko o coś co sam mogę zrobić i włożyć w to swoje serce. Niestety najtrudniejsze są początki, a u mnie go nawet nie ma, bo nie mam pomysłu. Wypadałoby powiedzieć coś o tej dziewczynie, tak dla ułatwienia. Ma 16 lat, kocha przyrodę, zachody słońca, gwieździste niebo, świece, deszcz i często siedzi na parapecie z kubkiem herbaty. Dziewczyna bardzo wrażliwa ale też zagubiona. Ehh... Proszę Was o pomoc, bo jak sami pewnie zauważyliście, jest to dla mnie bardzo ważne. Z góry wszystkim serdecznie dziękuję.
Jeśli chodzi o wiersze, rysunek czy malowanie to ja jestem niestety noga... Może być to coś co będzie mogła postawić na półce, ale żeby przykuwało wzrok (ale nie kolorystyką, także kolory jaskrawe i różowy odpada). Mam nadzieje, że za bardzo nie wybrzydzam...
Wiecie, ja bym chciała dostać taką nawet zwykłą laurkę. Piszesz, ze dziewczyna jest wrażliwa, więc napewno spodobałoby się jej to. Lubi świece, gwiazdy itp.
Włącz wyobraźnię i szalej.
"Prosto z środka najszczerszy przekaz" ;-)
Łącz prostotę, finezję, wyszukanie, fanztaję. Postaraj się ;-)
_________________ Nie skacz, bo i tak do mnie nigdy nie doskoczysz, ha! )
Nie ma to jak wiersz, kwiaty i pół litra. No dobra z pół litra przesadziłem. Wiesz, najlepszy prezent to śmieszny prezent, mi tak mówi dziewczyna. Idąc za głosem serca radze wsiąść się do roboty i duże przedsięwzięcie zorganizowac . Ja raz zrobiłem tak: Spuściłem się na linie przed nią i podarowałem malutkie pudełeczko z... papierem toaletowym (tego nie radze ze sztywnymi dziewczynami mogą źle zinterpretować) trochę się zdziwiła jak otworzyła ale zraz przybiegli koledzy z prawdziwym prezentem. (nie powiem czym) Wrażenie się liczy! Jak prezent to tylko POWALAJĄCY
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
*faris
Wysłany: 2007-02-22, 14:55
Możesz też zrobić jakieś zdjęcie zachodu słońca (teraz chyba trudno) ale np. jakiś ładny taki widoczek kupić i włożyć w ramkę na zdjęcie czy coś i samemu postarać się to ozdobić, jakimiś małymi kwiatuszkami, które możesz sam namalować, albo kupić (takie z kolorowego samoprzylepnego papieru gdzieś widziałam) albo poprosić kogoś żeby Ci w tym pomógł. Możesz też kogoś poprosić żeby narysował taki obraz dziewczyny : siedzącej na parapecie z kubkiem, w nocy przy gwieździstym niebie/zachodzie słońca/ z lekkim deszczem czy coś...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
_________________ Next Year,
Things are gonna change,
Gonna drink less beer
And start all over again,
Gonna pull up my socks,
Gonna clean my shower...
Not gonna live by the clock
But get up at a decent hour... ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.