mi sie kilka razy wydawalo, ze mam przyjaciela. teraz wiem, ze za kazdym razem sie mylilem. po prostu albo bylem komus potrzebny, albo ja potrzebowalem kogos
to miałes pecha ewidentnie!!!!!!albo niepotrzebnie sobie to wmawiałes...bo byc moze było inaczej??
Naadir napisał/a:
zawsze twierdzilem, ze przyjazn damsko-meska nie istnieje. teraz wydaje mi sie, ze sie mylilem.
ja tez wierze w taka przyjazn ale do tego jest osobny temat ....wpadnij tam!!! (o ile juz nie wpadłes)
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
prawdziwy przyjaciel jest osobą, godna zaufania, rozumiejąca nawet bez słow, osoba która rozumie w jakiej chwili jest naprawdę potrzebna a kiedy jednak powinna nas samych zostawic, powinniśmy potrafic rozmawiac na wszystkie tematy, a cechą dodatkową to wspólne zainteresowania
Ostatnio zmieniony przez Rdzawa 2006-03-23, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
prawdziwy przyjaciel jest dla mnie osoba, która ZAWSZE jest przy mnie, obok mnie. kótra potrafi być bezinteresowna. dla której moja osoba nie jest obojętna, a nawet przeciwnie osoba która mysli o mnie, martwi sie o mnie. ktos na kogo zawsze mozna liczyc, ktos z kim mozna sie posmiac i popłakać...
ach... duzo by wymieniac
Wiek: 18 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2006-03-30, 20:07
dla mnie prawdziwy przyjaciel to osoba, na ktorej zawsze sie mozna wesprzec i, ktory pomoze ci w trudnej chwili to tez osoba, w ktorej towarzystwie zawsze sie dobrze bawisz i nigdy sie nie nudzisz
_________________ Gość
jesli mowisz o kims zle, zawsze ci uwierza...
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-03-30, 20:15
Cytat:
jesli mowisz o kis zle, zawsze ci uwierza...
uwierzą ci co tego chcą, ci co budują opinię na podstawie nie swoich doświadczeń, dostosowują się do większości, wolą nie sprawdzać
także z mojej strony veto
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.