Wysłany: 2007-09-28, 18:57 powiedziala ze jestem brzydka
Więc pislaam juz jednego posta o tym zeb iorę ślub ale chodzi oto ze rodzicem ojego sebastianka śadza ze wziął sobie"brzydule bo podsłuchalam przypadkiem ich rozmowe wiem ze nei stają nam na drodze i nei powinnam sie tym przejmowac,ale powieccie co sądzicie o moim wyglądzie dam wam fotke http://www.wsi.edu.pl/mis...2005/foto/6.jpg wiem ze wygląd nei jets najwazniejszy ale zobaczymy czy wedlug was wyglądam jak matka jego powiedziala cytuje " ona wygląda jak zdechła kaczka "
_________________ ojoj
Ostatnio zmieniony przez karoline 2007-09-28, 18:57, w całości zmieniany 1 raz
A dlaczego pokazujesz nam zdjęcie jednej z uczestniczek Miss Południa Nastolatek 2005? Że niby to jesteś Ty? I że niby dziewczyna, która by w czymś takim startowała, zadawałaby pytanie, czy jest brzydka? Drwisz sobie z nas?
ej na co Ty liczysz ze bedziemy Cie tu przekonywac ze jestes piekna?! jak tego chcesz to polecam strony w stylu fotka.pl a nie wpier*alasz takie bzdety na forum. jakby kogos to obchodzilo.
[ Dodano: 2007-09-28, 20:04 ]
i nie zwrocilam na to uwagi: zdjecie uczestniczki konkursu miss. ŻAL.PL
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-09-29, 13:47
karoline, nawet mi sie na tego linka nie chce wchodzic
i w ogole nie interesuje nas twoj wyglad i twoje urojone problemy bo cie qwa nie znamy
Cytat:
karoline
ale skoro masz watliwosci czy jestes ladna i upewniasz sie czy aby nie jestes brzydka nie patrzac na ciebie w ogole moge ci odpowiedziec
JESTEŚ BRZYDKA
i zapewne wygladasz jak zdechła kaczka (jakiez to niepolityczne)
uroda jest w GLOWIE prosta dziewczynko
kto sie sobie podoba ten przyciaga zainteresowane spojrzenia innych
wiem cos o tym
a ty jestes pusta niedowartosciowana niedopieszczona laleczka
żal
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-29, 13:56
Jak na mój gust to jesteś brzydka . Typ małomiasteczkowej piękności mnie jakoś nie rajcuje , wiec jak myślałaś że Cię dowartościuje to niestety się pomyliłaś
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
auc, wszyscy jestescie niemili.... pomijajac, fakt, ze na tym zdjeciu prawie nie widac twarzy spod makijazu, to oczywiscie
urodziwa panna
a to czy jestes piekna i czy bedziesz wygladac jak 'zdechla kaczka' tak jak pisala deela, bedzie zalezec od tego czy bedziesz sie tak czula....
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.