_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Jesli sie kogos kocha, to oczywiste jest, ze chcemy z ta osoba spedzac duuuuzo czasu i smutno nam, gdy tak nie jest . Jednak nie mozna ograniczac drugiej strony (chodzi mi o podejscie: jestes TYLKO moj ). Nikt nie lubi byc wieziony.
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Czy wy też macie potrzebe aby wasza druga połowa poswiecała wam wiecej czasu i uwagi
nie lubie,gdy ktos mi poswieca zbyt duzo uwagi - i moze zabrzmi to paradoksalnie lubie miec w zwiazku duzo przestrzeni-im jestem blizej z ta osoba tym wiecej potrzebuje niezaleznosci-bo inaczej czuje sie ograniczana.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Tak sie tylko wydaje czesto wszystko sie przedluza z sentymentu, " bo kiedys bylo tak pieknie" . Ciagle ma sie nadzieje, ze moze jeszcze cos z tego bedzie i tak sie czeka, az bedzie lepiej
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Czy wy też macie potrzebe aby wasza druga połowa poswiecała wam wiecej czasu i uwagi?
wiadomo ze kazdy chce w zwiazku zeby druga polowa poswiecala nam wiecej uwagi i wogole ale nie moze byc to z przesada.. moj byly chlopak np zbyt obsesyjnie poswiecal mi uwage.. i to tez bylo meczace..
No w sumie każdy chce, żeby ukochany/a poświęcał/a mu dużo czasu.
Ale jeśli ma poświęcać za dużo ( czytaj: 24h na dobe) to już przestaje być tak cudownie
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-10-01, 22:42
owszem lubię jak ta druga osoba poświęca mi czas i swoją uwagę, ale w granicach rozsądku... ani za dużo ani za mało :-) kiedy uważam, że coś jest nie tak od razu o tym mówię
Taaak.. szczególnie wtedy gdy razem z nami są jego koledzy..
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
no niestety typowy...a na poczatku myslalam,ze jest wyjatkowy i inny niz reszta chlopstwa. a tu....booooomba.
Ahmed napisał/a:
no i w takich sytuacjach sie wstydze ze jestem chłopakiem
rzeczywiscie masz czego
co zrobic zeby znowu zaczal sie o mnie starac tak jak kiedys i zeby poswiecal mi wiecej czasu? 1 esek na tydzien i spotkanie co dwa tygodnie jakos mnie nie satysfakcjonuje.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Wiesz,masz racje mam sie czego wstydzic,i codzienie sobie to mówie gdy widze co chlopstwo robi z dziewczynami....
A pozatym,przykro mi ze sie okazało ze jest jak inni,niestety ja nie mam pewnosci czy jestem jak inni,ale póki co nie skrzywdziłem zadnej dziewczyny,i szanuje je wiec chyba raczej nie jestem typowy ale nie chcialbym sie chwalic,bo to nie dobrze!
U mnie z kazdym dniem mój związek się umacnia... Poświecamy sobie dużo czasu, ale teraz kiedy jest school to niestety dochodzi też nauka...:/ i czasu jest mniej.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
jak by to ująć... mam napiety grafik.... nie no nie jest tak źle. 4-5 razy w tygodniu. Naszczęscie nie codziennie. Może to brzmi dziwnie ale tak jest dobrze... (może dlatego że to nie do końca z mojej strony jest taka szczera i prawdziwa miłość). A po za tym mam mase zjęć, spraw i mieszkamy kawałek od siebie. Wydaje mi sie że spedzamy i tak sporo czasu razem. tak jest dobrze, chociaż jak sie z nim nie widze to tęsknie...
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.