Forum Dyskusyjne :: Potrzeba mi³o¶ci

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: prawo sprzeda¿

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Potrzeba mi³o¶ci

Potrzeba mi³o¶ci
Autor Wiadomo¶æ

monia_89 
Racjonalistka

Do³±czy³a: 12 Lip 2006
Sk±d: z wiochy

Wys³any: 2008-01-23, 23:39   Potrzeba mi³o¶ci

Nasze ¿ycie toczy siê wokó³ mi³o¶ci, ona jest ale jakby obok nas. Jeste¶ sam/a z wyboru, czasem dlatego, ¿e nie mo¿esz znale¶æ TEJ osoby itp.. Nikt nie jest z kamienia.. Czasem co¶ we mnie pêka. Marzeniami nie sposób ¿yæ, pog³êbiasz siê w nich, tworzysz swój wspania³y ¶wiat, najgorsze jest gdy dosiêga nas rzeczywisto¶æ a to nie jest mi³e, to jest jak upa¶æ i nie mieæ si³y podnie¶æ siê, kurcze chce wierzyæ ¿e co¶ siê zmieni, wkoñcu nawet gdy nastanie ciemno¶æ istnieje iskierka naidziei.. Czy tylko ja tak to odczuwam?

<3shala 
naj¶liczniejsza

Do³±czy³a: 08 Sie 2006
Sk±d: Psycholandia

Wys³any: 2008-01-24, 15:42   

monia_89 napisa³/a:
Marzeniami nie sposób ¿yæ, pog³êbiasz siê w nich, tworzysz swój wspania³y ¶wiat

czasami trzeba zaniechaæ niektórych marzeñ, powiedzieæ sobie 'stop' i odwróciæ g³owê w drug± stronê.
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.

#luba 
puella pulchara

Do³±czy³a: 22 Gru 2006
Sk±d: zza 7 gór, 9 rzek

Wys³any: 2008-01-24, 16:05   

monia_89 napisa³/a:
Czy tylko ja tak to odczuwam?
Zapewne nie, na drogach pelno wariatow.

Nie odrywaj sie po prostu od rzeczywistosci. Jaki jest sens zyc marzeniami, jesli nei ma najmniejszych szans na ich spelnienie? Tym bardziej, ze nie przynosi CI to jakiejs specjalniej ulgi. Przebolej i zacznij zyc przyziemnie, a nie gdzias tam, bujajac w oblokach i czekajac na Ksiecia z Bajki.
"Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."

Nabokov Rozpacz

Tracy 

Do³±czy³a: 10 Cze 2007
Sk±d: NY

Wys³any: 2008-01-26, 12:54   

monia_89 napisa³/a:
Marzeniami nie sposób ¿yæ, pog³êbiasz siê w nich, tworzysz swój wspania³y ¶wiat, najgorsze jest gdy dosiêga nas rzeczywisto¶æ a to nie jest mi³e

ja czuje dok³adnie to samo
czasami stwarzam sobie swoj maly swiat pe³en mi³osci, lecz za moment budze sie z marzen jak uderzona piorunem... ale wmawiam sobie na sile ze milosc przyjdzie heh.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.