Forum Dyskusyjne :: Pomoc dla ¯u³todzioba!!

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Pomoc dla ¯u³todzioba!!

Zamkniêty przez: deela
2006-08-03, 21:11
Pomoc dla ¯u³todzioba!!
Autor Wiadomo¶æ

Golik

Do³±czy³: 20 Cze 2006

Wys³any: 2006-06-20, 21:26   Pomoc dla ¯u³todzioba!!

WITAM! W sumie to pierwszy raz jestem na forum ale mam drêcz±ca mnie juz od listopada sprawe... Otó¿ w spomnianym listopadzie zauwa¿y³em u nas w szkole piekn± dziewczynê dla mnie jest niemal cudem natury, choc wiekszo¶ci innym moim kolegom siê ona niepodoba, z tego co sie dowiedzia³em niema ani telefonu kom. ani gg. ale mieszka dwie ulice dalej, w moim mie¶cie niema kin, teatrów, basenów itd jest co najwy¿ej... Pizzeria... i park .Mam 15 lat, i mysle ze nie b³yszczê urodom, ale mimo to ca³y czas mam nadzieje ¿e mo¿e co¶ by z tego wszy³o, niemia³em jeszcze dziewczyny, i raczej wstydzi³ bym siê podej¶c do niej i pwiedzieæ co¶ w stylu "podobasz mi sie" albo "czy chcesz ze mn± chodziæ" Bardzo proszê o szybk± pomoc. Co mam zrobic zeby nie zrobic z siebie idioty, mieszkam w ma³ym miasteczku i jesli by mnie wysmia³a wszyscy by o wszysykim wiedzieli... Z góry dzieki

swistu 
Weteran :)

Do³±czy³: 25 Lut 2006
Sk±d: (Polonia)Bytom

Wys³any: 2006-06-20, 21:48   

Moja rada to:
*dorosnij
**je¿eli pierwsza opcja Ci nei pasuje to ID¬ NA CA£O¦Æ!!!
***je¿eli ¿adna z w.w opcji Ci nie pasuje to id¼ na ksiêdza kobiety lubi± niedostêpnych ;)

:idea: pozdro dla Go¶æ (nie pytaj dlaczego Ciê pozdrawiam :!: - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
:idea: respect i szacun dla simarik
:idea: szczególne pozdro dla Ma³ej123p ;)

Ostatnio zmieniony przez swistu 2006-06-20, 21:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

*simarik 
tyttö

Do³±czy³a: 01 Mar 2006
Sk±d: Biedronka

Wys³any: 2006-06-20, 21:53   

Golik napisa³/a:
raczej wstydzi³ bym siê podej¶c do niej i pwiedzieæ co¶ w stylu "podobasz mi sie" albo "czy chcesz ze mn± chodziæ"

nie wiem czemu, ale wg mnie podej¶cie i powiedzenie "czy chcesz ze mn± chodziæ" jest trochê idiotyczne o to nie trzeba pytaæ i szukaæ potwierdzenia "tak", mówienie "podobasz mi siê" te¿ na pierwszy rzut nie ma sensu, to tak jakby¶ widzia³ truskawki i nigdy ich nie próbowa³ a rozpowiada³ "truskawki s± pyszne", kto Ci uwierzy?
mo¿esz te upodobanie okazaæ w inny sposób, taki aby w Twoje s³owa nie wkrada³a siê w±tpliwo¶æ
co masz zrobiæ? oka¿ sympatiê w takiej dawce, aby dziewczyny nie sp³oszyæ

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Do³±czy³: 23 Sty 2006
Sk±d: Serbia

Wys³any: 2006-06-20, 22:14   

Cytat:
Mam 15 lat

A! To wszystko jasne .Wyka¿ trochê cierpliwo¶ci - za miesi±c ci siê znudzi ¿Ó³todziobie

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2006-06-21, 07:38   

ja bym najpierw popracowala nad ortografia, jak sie wpakujesz w zwiazki nie bedziesz juz mial do tego glowy...
ja mam taki pomysl, jesli boisz sie wysmiania to najlepiej co rano zamiast wstawac z lozka zapakuj sie szczelnie pod koldre tak zeby cie nikt przypadkiem nie zobaczyl

karda90 

Do³±czy³a: 20 Lut 2006
Sk±d: gdzie¶ tam...daleko

Wys³any: 2006-06-21, 10:57   

podejd¼ do niej i zagadaj w stylu<cze¶æ jestem.....a ty jak masz na imiê?> od takiego czego¶ wstydu nie bêdziesz mia³

Jastina 

Do³±czy³a: 08 Lis 2005
Sk±d: Ma³opolska

Wys³any: 2006-06-21, 11:04   

Powiedz sobie ze masz gdzies ca³a opinie publiczna werz sie w garsc i zagadaj ostroznie tak jak moi³a simarik, nie ma sie czego bac ale do tego trza dorosnac :)

Artuuro23 

Do³±czy³: 26 Maj 2006
Sk±d: Szczecin

Wys³any: 2006-06-21, 11:34   

Najpierw sie zaprzyjaznij jesli tego nie zrobiles gadka w stylu czesc co tam u ciebie bedzie odpowiednia.

chouchou 

Do³±czy³a: 13 Cze 2006

Wys³any: 2006-06-21, 11:51   

wg mnie karda90 ma racje.Nie zostaniesz zle odebrany,jak po prostu zagadasz
"czesc,jestem...a Ty jak sie nazywasz?"...
Tylko dyplomatycznie do tego podejdz i nie mrucz pod nosem ze wzrokiem wbitym w chodnik :)

Burn 

Do³±czy³: 01 Sie 2006
Sk±d: LBN

Wys³any: 2006-08-01, 11:15   

Pisa³e¶ co¶ w o Twoich kolegach...to ze sugerujesz siê nimi to juz jest g³upie!!
To ma byæ Twoja dziewczyna i bedzie taka jaka Ci siê podoba a nie jaka kolegom. To ze nie ma tel ani gg nie dyskwalfikuje jej. Ch³opie dzia³aj wymysl co¶ orguinalnego !!a zwroci na Ciebie uwage

Donia 

Do³±czy³a: 03 Sie 2006
Sk±d: Bieruñ

Wys³any: 2006-08-03, 18:38   

pff..to co ¿e twoim kumpl± sie ona nie podoba to przeciez twoj± ma byæ dziewczyn±:) nie wstyd¼ sie..z w³asnego ¿ycia wiem..ze w tym wieku wiêkszo¶æ ch³opaków takimi s±..poprostu...nie bój sie..stañ sie chod¼ raz odwa¿nym :) <ale ci powiedzia³am> :) poprostu podejdz do niej i zagadaj "cze¶æ jestem.."i wymy¶l jaki¶ temat do dalszego ci±gu rozmowy.Wydaje mi sie ¿e cie nie wy¶mieje.Jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz.To jest twoja szansa..najwy¿ej nie bedziesz wychodzi³ przez jaki¶ czas z dmu<hahaha> dobra nie bede cie straszyæ :) napewno bedzie dobrze:) uwierz w siebie!
Ca³a ta reszta, nie, nie wa¿na jest
Nie wa¿na jest, o nie, nie wa¿na jest, o nie"

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2006-08-03, 21:11   

stary temat i zalozyciel juz tu nie bywa wiec zamykam

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.