Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-09, 21:46
Fatum napisał/a:
On ma 31, ona 16, czy to wpożądku ?
kolejne schorzenie cywilizacji
Fatum napisał/a:
Co byście sobie pomyśleli gdybyście zobaczyli taką pare na ulicy ?
ze tatuś wyjątkowo bardzo czule kocha swoją córcię
Fatum napisał/a:
A jak zareagowaliby wasi rodzice gdyby właśnie was spotkała taka 'przygoda' ?
mój tato poodkręcałby wszystkie hydranty i się w nich utopił, moja mama zagoniłaby mnie do plewienia całej działki i już bym nie miałam takich idiotycznych pomysłów
Jak ludzie chcą na siłe się unieszczęśliwiać to droga wolna.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Moja kolezanka ktora jest W Kanadzie ma meza starszego o 18 lat i nik im ni zarzucal ze tak nie bo tak nie i tak w kolko... Byli pelnoletni robili co chcieli
tylko ze ona nie jest pełnoletnia taka jest chyba rózniaca. No jak dla mnie to juz pisalam, jak to lubi ich sprawa. Sama chciałabym miec starszego meżczyzne, ale nie wiem czy az tak duzo.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Sinner :D
Wysłany: 2007-05-11, 22:15
Ostatnio zmieniony przez Sinner :D 2007-05-12, 10:35, w całości zmieniany 2 razy
a moze przestan sie pograzac i pisac posty, jak nie masz nic konstruktywnego do napisania? jak chcesz poderwac Magde to probuj szczescia na pw, jestem ciekaw jak szybko ochłodzi ona twoja chec/chuć.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-05-12, 12:22
Dobry zart! Podryw?? haha!! Sorka ale ja od 2 lat mam swoja rodzine:d pzdr;]
jeśli jest prawdziwa miłość, to różnica wieku nie sprawia problemu...znam pewną parę, ON jest starszy od NIEJ o 15 lat...mają 4 dzieci i bardzo dobrze im się układa...tak więc niewarto patrzeć "krzywo" na takie związki, ponieważ to należy do normalności.
Wysłany: 2007-05-14, 21:07
Swietna wypowiedz. Bardzo mi sie podoba ...
Pozdrawiam
znam pewną parę, ON jest starszy od NIEJ o 15 lat...mają 4 dzieci i bardzo dobrze im się układa...tak więc niewarto patrzeć "krzywo" na takie związki, ponieważ to należy do normalności.
i poznali sie, jak ona miala 30, a on 45? w to jestem sklonny uwierzyc.
sranie w banie, zauroczenie zauroczeniem, a zycie swoja droga.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
taka duża różnicA WIEKU NIE MA WIęKSZEGO ZNACZENIA, ALE TYLKO WTEDY, GDY SPRAWA DOTYCZY DWOJGA DOROSłYCH LUDZI, A NIE W PRZYPADKU, GDY mamy do czynienia z dorosłym mężczyzną i dziewczynka... to zakrawa na pedofilię >.<
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
nie traktuj tego odrazu jako idiotyczny pomysł, bo jak się gówniarze 16-letniej wydaje, że się strasznie zakochała w 30-latku to to nie jest jej pomysł lecz wymysł, zbyt wybujała wyobraźnia itepe... a to troszkę różnica.
simarik napisał/a:
Jak ludzie chcą na siłe się unieszczęśliwiać to droga wolna.
no z tym kaurat moge się zgodzić. bo raczje można przewidziec, ze taki związek nie skonczy sie slubem trojka dzieci i szczesliwa rodzinka. najprawdopodobniej.
sweetDREAM napisał/a:
to różnica wieku nie sprawia problemu
choćby nie wiem jaka miłość była prawdziwa to taka różnica wieku sprawia problemy... może nie w samym związku, ale niestey większość ludzi krzywo na to patrzy i to samo w sobie jest dla pary uciążliwe. Ujęłabym to raczej, że nie powinna miec duzego znaczenia. To róznica. Ale dodam jeszcze, że w tym wieku czyli wieku tej owej 16-latki... nie można raczje mowić o prawdziwej miłości.
sweetDREAM, po za tym, to że udało się jednym czy drugim nie znaczy, że może udac się kazdemu.
Ponadto zgadzamą się z lubą, bo dwoje dorsosłych ldzi jest zbliżonych do siebie doświadczeniem i odpowiedzialnością. Przynajmniej można na to liczyć. A jeśli się ma do czynienia z dzieckiem i dorosłym... to rzeczywiście można tu popaśc w skarjność i nazwac to lekką...pedofilią.
Ostatnio zmieniony przez Galaxy 2007-05-15, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.