Dokładnie,facet jest nienormalny jeśli ma w głowie wojaże z niepołnoletnią dziewczyną a dziewczynka sie naoglądała filmów romantycznych produkcji amerykańskiej.
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Wysłany: 2008-07-25, 13:09
Przez 5 lat byłam w związku z kimś 9 lat starszym ode mnie - przeżyłam bez żadnych krzywd.
Mój wujek jest starszy od cioci 10 lat i jest to najszczęśliwsza rodzinka jaką znam.
Moja koleżanka ma teraz 20 lat i od roku jest z mężczyzną właśnie 15 lat starszym - mieszkają razem, a na tych wakacjach się jej oświadczył i wszystko zmierza ku dobremu.
Dla mnie wiek nie gra roli. Patrząc na przykład mojej cioci i wujka różnica 10 lat jest niezauważalna. Wszystko zależy od tego, w którym momencie życia te dwie osoby się poznają. To musi być po prostu "ten" moment. To wszystko
Ostatnio zmieniony przez _She_ 2008-07-25, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.