Wysłany: 2008-04-12, 19:47
ja mialam 13 lat... motyle byly takie ze nie wiedzialam co sie ze mna dzieje, podjarana bylam tylko, ze wtedy jeszcze nie wiedzialam co to znaczy ale wspominam to do dzis bo bylo milo i miejsce tez malo romantyczne bo na murku przy boisku do koszykowki tyle ze pod gwiazdami boze jakim ja bylam wtedy dzieckiem ze mi calowanie do glowy przyszlo
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Ostatnio zmieniony przez cameron 2008-04-12, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
xbartxxx
Wysłany: 2008-05-10, 19:59
nie pamietam pierwszego,ale teraz tez sprawiaja mi przyjemnosc wiec pewnie wtedy rowniez tak bylo:)))
ja pamietam ze sie tak wstydzilam i bylam skrepowana ( a do niesmialych nie naleze) ze nawet po cichu liczylam, ze do niego nie dojdzie zbyt predko. moze dlatego ze mi zalezalo juz na nim...?
Wysłany: 2008-05-18, 21:48
zza napisał/a:
ja pamietam ze sie tak wstydzilam i bylam skrepowana ( a do niesmialych nie naleze) ze nawet po cichu liczylam, ze do niego nie dojdzie zbyt predko. moze dlatego ze mi zalezalo juz na nim...?
Wiek: 16 Dołączyła: 21 Maj 2008 Posty: 26 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: 2008-05-21, 21:42
Ja przy pierwszym pocałunku(french) xDD byłam pod wpływem %%%%%%%
Były sylwestra... no i kumpel.. mnie podtrzymywał bo nie byłam w stanie sama stanąć:PP
no i stało sie..:))
nie zapomne tego:PP nigdy
Peace
_________________ Nie mam już w sobie ani trochę krzty pasji, więc pamiętajcie lepiej jest szybko wypalić się niż znikać powoli. Pokój, miłość, empatia.
Wysłany: 2008-06-06, 21:12
huahahh... 13 lat mialam.. ;]]] po meczu tamtego 'mojego' xD
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
16 lat, wiem, że późno, ale warto było czekać. Bardzo mi się podobało, najważniejsze, że zrobiłam to z kimś kogo darze uczuciem, a nie tylko dla ciekawości.
_________________ "Bo ty, Ty mnie dobrze znasz..."
Wysłany: 2008-06-07, 22:56
Mam to przed sobą. Raz było już prawie, prawie, miałam 15lat, ale kiedy się zbliżał, doszłam do wniosku, że to jednak nie ten, odwróciłam się i sobie poszłam. I nawet tego nie żałowałam. Na drugi dzień umówił się z inną ^^
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
Wysłany: 2008-06-08, 11:51 Hmm...
no coż to było w wieku 16 lat to była ta chwila kiedy od zbilizał swe usta ale poczulam jego nieswiezy oddech wiec powiedzialam ze sory ale zainwestuj w tic tacy bo ci jedzie i poszlam ... Chopak sie obrazil no i tak wyszło ze pocaunku nie bylo i dobrze aaale ten juz prawdziwy był boski
_________________ Bądź moim przyjacielem, a wszystko wyda się prostsze ...
Wysłany: 2008-07-20, 22:29
Wcześnie się to zaczęło, bo już w wielku 6 lat... On 5 lat starszy, a ja wpatrzona w niego jak w obrazek Do dzisiaj mama śmieje się ze mnie
Pamiętam, że w przerwach na złapanie oddechu powtarzał w kółko "kocham cię" i "ożenię się z tobą"... Później to już mi jeden nie wystarczał, więc na zmianę całowałam się z nim i z jego młodszym bratem Ale ten młodszy to mnie czasami niechcący podgryzłał, więc mi się szybko odechciało z nim całowania Piękne czasy...
A tak jeszcze na marginesie zaznaczę, że zawsze bawiliśmy się w "randkę w ciemno" Naoglądały się dzieci telewizji i później świrowały Zawsze musiałam całować kandydata, którego wybierałam w danym odcinku. Jakimś dziwnym trafem niemal zawsze był to kandydat nr 1...
eh mój pierwszy pocałunek miałem jakieś 13-14 lat nie pamietam dokładnie. pierwsze imprezy, alkocholu sie jeszcze nie piło. Często takie imprezy kończyl się grą w butelke. no i na kogo butelecza wskazała ten sie całował. w ten oto sposób obcłowałem wszstkie dziewczyny z którymi miałem wiekszy kontakt. To były czasy hehe
pierwszy pocałunek - jakieś 4 miesiące temu yyy było strasznie zwyczajnie -
z chłopakiem tamtym byłam na 5 randkach, ale jakoś tak nasze drogi się rozeszły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.