Forum Dyskusyjne :: Pierwszy pocałunek

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Pierwszy pocałunek

Pierwszy pocałunek
Autor Wiadomość

Truskawkowa. 

Wysłany: 2007-11-26, 19:04   

Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`
Ostatnio zmieniony przez Truskawkowa. 2008-03-23, 14:11, w całości zmieniany 1 raz  

*miss irony 

Wysłany: 2007-11-26, 20:34   

Cytat:
misko, jaka Ty jestes ostatnio we wszystkim doświadczona.

Wiesz, dorastam. xD
Cytat:

mówi tak każdy, kto wie, że pierwszy raz to była straszna lipa i że mogło być sto razy lepiej, gdyby się człowiek nie spieszył.

Pudło ;)
A ja cie kocham

Malinka 

Wysłany: 2007-12-25, 15:56   

wiec mialam 16lat prawie bylo tak romantycznie wracalam ze swojej pierwszej randki i to sie stalo ahhh
pieknie.

bartekbelle 

Wysłany: 2007-12-26, 15:27   Re: Pierwszy pocałunek

moj pierwszy pocalunek? hmm... bylo to po dyskotece, z kolezanka na ktorej mi zalezalo ale pocalunek wszystko zmienil. moze to sie wydawac dziwne ale zrozumialem ze to nie jest osoba dla mnie. pozniej mimo swojej woli chodzilismy ze soba ale czulem ze nie jest to tak jak byc powinno i mialem racje bo okazalo sie ze bylem jej zabawka i zajeciem wolnego czasu. bardziej mile wspominam jej mine po tym jak zerwalem z nia przedstawiajac jej moja opinie o niej :-)

Sara23056 

Wysłany: 2007-12-27, 16:19   

ja dokładnie pamiętam swój pierwszy pocałunek. a było to u mnie w pokoju. zaprosiłam do mnie chłopaka z którym juz kilka razy sie spotykałam.to było szóste spotkanie.siedzielismy przed kompem a jak wstaliśmy żeby sie ubrać bo chcieliśmy iść na spacer to Łukasz zatrzymał mnie i spojrzał głeboko w oczy, później przytulił a nastepnie po raz pierwszy pocałował.to było takie wspaniałe..takie nowe. czulam sie jak w niebie. nie spodziewałam sie tego :) i do tej pory jesteśmy razem :serce: :serce:

aquamarine95 

Wysłany: 2008-02-16, 00:20   Chcę pocałować chłopaka, ale on nigdy się nie całował...

Jestem pierwsza dziewczyną mojego aktualnego chłopaka i on niegdy nie całował się z języczkiem:( Ja jako pierwsza dałam mu już baaaaaaaaardzooo dużo buziaków i teraz nadchodzi czas na pocałunek z języczkiem. Zazwyczaj jak chłopacy już to robili to przejmują alternatywę i wychodzi the best, ale jak on się nie całował po francusku ta ja muszę się tym zająć i nie wiem jak to zrobić... Obydwoje mamy 13 lat, on jest nieśmiały i wstydzi się mnie pocałować ale uwielbia jak ja to robię, więc ja się musze wzystkim zajmować i ja muszę go pierwsza pocałować z języczkiem ale nie wiem jak i w jakich okolicznościach to zrobić... Nie chcę wyjść na idiotkę, jeśli okaże się, że ona nie chce, abo jak skończę za szybko albo za długo to będzie trwać. Błagam, doradźcie mi w jakim miejscu mam to zrobić, co mam zrobić z rękami, co z językiem, czy mam patrzyć mu w oczy czy je zamknąć, co zrobic jak już skończę?????????????? HELP ME! :ups:

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-02-16, 00:34   

W tym wieku i <love>
aquamarine95, pocałunek to spontan, wyrażenie uczuć, rzuć po prostu na luz w takich sprawach.

Pierwszy pocaunek? Gdzieś II gim z przyjacielem, cud miód i orzeszki :rotfl:

Resistant 

Wysłany: 2008-02-16, 00:35   

Ta młodzież coraz bardziej mnie zadziwia xD Pewnie nie długo bedzie czas na pierwszy raz ... :kijemgo:

[ Dodano: 2008-02-16, 00:37 ]
Jeszcze jedno :D piszesz że chłopak się nie całował ale po pytaniach i tym całym poście stwierdzam że ty też się nie całowałas i wcale lepsza od niego nie jestes wiec może lepiej "poczekać" ?? xD

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-02-16, 00:40   

A czemu by nie? To będzie taka mini wersja Bravo :oczami:

maluttka 

Wysłany: 2008-02-16, 14:48   

Moj był taki najzwyczajniejszy ale wrył mi sie w pamiec :
siedziałam sobie z kolega(krecilismy ze soba dosc długo) pod daszkiem sklepu monopolowego. Strasznie lało a ja nie miałam parasolki... Daszek i tak nas zbytnio nie zakrył bo wszystko na nas leciało, wiec on stanał tak ze wszystko leciało na jego plecy a ja byłam suchutka. Zaczelismy rozmawiac(a ja jestem straszna gaduła) i gdy wysmetniałam sie na jakis tam temat to on sie tak na mnie rzucil [?] i zaczoł mi tam gmerac tym jezorem w buzi :D a ja mogłam powiedziec tylko "zwolnij" :]

aquamarine95 

Wysłany: 2008-02-16, 22:01   ...

Cześć dziewczyny, dzięki za pomoc. Naprawdę nazywam się Marina, ale możecie pisać Aquamarine... napiszcie mi proszę jak mam zacząć ten pocałunek. Wcześniej całowałam sie z języczkiem dwa razy, ale miałam innego, trochę starszego chłopaka, który wtedy zaczął i jakoś poszło, a teraz to mój chłopak na języczki się nie całował, więc ja muszę zacząć i nie wiem jak, bo oprócz początku to wiem co robiś;) Pomóżcie...

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-02-16, 22:51   

Dzieko kochane wez sobie lalę i pobaw się, jak ty jesteś doświadczona to ja prędziej pójdę na zakonicę!

Resistant 

Wysłany: 2008-02-17, 00:33   

aquamarine95 napisał/a:
mój chłopak na języczki się nie całował

Kurde ja też się nigdy nie całowałem na języczki :krzeslem: :rotfl:

aquamarine95 napisał/a:
bo oprócz początku to wiem co robiś

a ja stwierdzam że nic ie wiesz, w ogóle o co chodzi z tym poczatkiem dziewczyno ?? zaczynasz całowac i co tu dodać wiecej hmmm ? ... nic :D

monia_89 napisał/a:
Dzieko kochane wez sobie lalę i pobaw się

popieram :D

arturartur 

Wysłany: 2008-02-19, 00:09   

1. http://www.pajacyk.pl <-5 grr

http://www.emetro.pl/emetro/1,85616,4672584.html

5. http://www.okruszek.org.pl/ <- 10gr

belikeme 

Wysłany: 2008-02-20, 09:06   

hmmm moj pierwszy byl straszny....i nie z ta osoba ktora bym chcial..ale za to pozniej przezywalem swoje pierwsze razy z innymi osobami z niektorymi bylo codownie z innymi gorzej...jedna doprowadzilem do lez szczescia ale to inna historia ;]

[ Dodano: 2008-02-20, 09:08 ]
aquamarine95 napisał/a:
Cześć dziewczyny, dzięki za pomoc. Naprawdę nazywam się Marina, ale możecie pisać Aquamarine... napiszcie mi proszę jak mam zacząć ten pocałunek. Wcześniej całowałam sie z języczkiem dwa razy, ale miałam innego, trochę starszego chłopaka, który wtedy zaczął i jakoś poszło, a teraz to mój chłopak na języczki się nie całował, więc ja muszę zacząć i nie wiem jak, bo oprócz początku to wiem co robiś;) Pomóżcie...

łąhahhaahahahaahah Aquamarine??za samo to jak na siebie mowisz to bym Cie w zyciu nie pocalowal...bedac nawet w Twoim wieku...masz pletwe??ale wiesz jak pocalunek wam nie wyjdzie zrobcie bitwe na gole klaty ^^

Noemi 

Wysłany: 2008-02-28, 20:25   

ja nic nie czułam bo nigdy się nie całowałam :mur:

motorolka333 

Wysłany: 2008-04-11, 17:45   

hmm.. u mnie. ''z'' [i to był chyba w mój pierwszy w życiu] to lat chyba 13. zaraz po wakacjach. i aż wstyd się przyznać. ale na imprezie xD. koleś 3 lata starszy, chyba zakochany. tak jakoś wyszło, spontan. nie żałuje. to nas zbliżyło ii jakoś łatwiej potem było nas nawiązać kontakt. ;d chociaż w dziwny sposób bo na trzeźwo nawet nie myślałam o tym kolesiu to po prostu tak wyszło. xD
w końcu żyje się tylko raz. i nie ma się czego bać, bo jest pięknie. ; ))
podobno zachodzi w pamięć nawet bardziej niż 1 raz. xD bo to w końcu taki pierwszy z pierwszych razów, w tym 'starszym'? życiu. xD

163750.jpg
.tak inaczej. xD
Plik ściągnięto 25 raz(y) 90,58 KB

S1d1 

Wysłany: 2008-04-11, 18:13   

Pierwszy raz pocałoawlem swoja sasiadke w soim wieku , mielismy wtedy okolo 9-10 lat :)
Chcialbym dodac , ze było to na starym budynku na dachu :) Chyba zawsze bede to pamiętac :) :)

Pozdrawiam ;)

Madzius2703 

Wysłany: 2008-04-11, 19:35   

Yhhm .. ja o ile pamietam to bylo to w 3 klasie gimnazjum ;) Z moim 1 na powaznie chlopakiem o 2 lata starszym ( bylismy 2 lata razem ale mniejsza o to ) ... nio i bylo cuudownie. Idealnie .. wlasnie tak jak sobie wymarzylam. No ale sie rozstalismy w tym roku i juz chyba nie poczuje tego cudownego uczucia. nikt tak nie potrafi calowac jak On .. Ech .. No ale dosc rozczulania :)
z - umiejetność trzymania języka za zębami.

Emerald 

Wysłany: 2008-04-12, 19:10   

Ze 14 lat miałam, z wakacyjną miłością, miejsce mało romantyczne, bo na przystanku.
Ale motylki miałam w brzuchu takie, że łoooo. :D
a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."

Odpowiedz do tematu