Forum Dyskusyjne :: Pierwszy pocałunek

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Pierwszy pocałunek

Pierwszy pocałunek
Autor Wiadomość

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-08-29, 17:03   

Napoleonka napisał/a:
W sumie teraz to chyba za młoda na takie numery jestem ;>

Cóż za rzadko reprezentowana postawa młodego człowieka! <pochwala> Aż mi się łezka w oku zakręciła. ;)

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-08-29, 17:08   

Napoleonka napisał/a:
Nie wiem, mam to jeszcze przed sobą, albowiem się nie całowałam. Ani z języczkiem, ani bez, ot.
W sumie teraz to chyba za młoda na takie numery jestem ;>
a ile masz lat?

Kasieczek 
szybko mówiąca

Wysłany: 2007-08-29, 20:11   

Lenka napisał/a:
a ile masz lat?
trzynaście, o ile się nie mylę ;->

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-08-29, 20:22   

Kasieczek napisał/a:
no to jestes za mloda zeby o tym myslec xD

Napoleonka 

Wysłany: 2007-08-31, 17:34   

Kasieczek napisał/a:

No i tak powstają plotki ^^ Mam 86 lat odjąć kilkadziesiąt lat..
'Ku nie spamowaniu' -
Nie lubię osób w moim wieku, co to są takie 'małe-dorosłe', małe - no bo wiek.. to jeszcze dzieci. 'Dorosłe' - bo się całują, łażą w szpilach, malują etc.

bellydancer 

Wysłany: 2007-09-26, 23:26   

Witam. Mój pierwszy pocałunek(wiek- ja 16, on 17) miał iście bajkową scenerię. Byłam na weselu u rodziny i tam poznałam chłopaka. Długo ze sobą rozmawialiśmy i tańczyliśmy, aż dopiero po oczepinach poszliśmy na zewnątrz w celu zapoznawczym swoich języków;). świetnie to wspominam- piękne niebo pełne gwiazd, chłodny wietrzyk, powodujący jeszcze intensywniejsze zbliżanie się do siebie oraz muzyka (akurat grali "czerwoną jarzębinę"). Moja przygoda z tym chłopcem na tym jednym weselu się skończyła, bo on mieszka za daleko, niestety, ale to już nie ten temat.
Pozdrawiam wszystkich:)

Blant 

Wysłany: 2007-09-30, 09:17   

Ja pierwszy w wieku 15 w moje urodziny ;) Kiedy to poprosiłem dziewczyne o chodzenie;p

sweetdream52 

Wysłany: 2007-10-06, 13:27   

Ja swój pierwszy pocałunek przeżyłam mając 16 lat. Było ok, ale szczerze mówią najmilej wspominam pierwszy pocałunek z moim obecnym chłopakie, którego poznałam na dyskotec Wymieniliśmy się nr kom i potem się spotkaliśmy. Długi spacer po parku... kawiarnia na soczek... aż w końcu poszliśmy do jego samochodu, bo niby chciał mi pokazać sety z euphorii (taka fajna dyskoteka). W samochdzie siedzieliśmy, rozmawialiśmy, żartowaliśmy, gdy on nagle usiadł bokiem na siedzeniu (a przodem do mnie), ja także się odwróciłam przodem do niego... Zarzucił rękę na moje siedzenie (siedzieliśmy z przodu) i kilka sekund patrząc prosto w oczy pocałował mnie. Ale tak namiętnie, że to jest nie do opisania. Na początku było delikatnie bez języczka, ale po chwili jego języczek spotkał się z moim... To było cudowne uczucie. co prawda przed Łukaszem miałam dwóch chłopaków z którymi się tak całowałam, ale pocałunek Łukasza był na prawdę wyjątkowy. Namiętny, długi, czasem agresywny, czasem delikatny, energiczny i co najważniejsze pełen oddania. Takich pocałunków się nie zapomina... Polecam każdemu żeby w pocałunek wkładać naprawdę dużo uczucia, wtedy każdy buziak nawet najmniejszy sprawi ogromną przyjemność... Buźka, pozdrawiam wszystkich ;) :*

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-10-06, 14:18   

sweetdream52 napisał/a:
gdy on nagle usiadł bokiem na siedzeniu (a przodem do mnie), ja także się odwróciłam przodem do niego... Zarzucił rękę na moje siedzenie (siedzieliśmy z przodu) i kilka sekund patrząc prosto w oczy pocałował mnie. Ale tak namiętnie, że to jest nie do opisania. Na początku było delikatnie bez języczka, ale po chwili jego języczek spotkał się z moim... To było cudowne uczucie. co prawda przed Łukaszem miałam dwóch chłopaków z którymi się tak całowałam, ale pocałunek Łukasza był na prawdę wyjątkowy. Namiętny, długi, czasem agresywny, czasem delikatny, energiczny i co najważniejsze pełen oddania. Takich pocałunków się nie zapomina... Polecam każdemu żeby w pocałunek wkładać naprawdę dużo uczucia, wtedy każdy buziak nawet najmniejszy sprawi ogromną przyjemność.
:rotfl: jaki opis.. szkoda ze jeszcze nie opisalas po kolei jak Cie dotykal jezykiem itp.

shugar18 

Wysłany: 2007-10-13, 13:35   Mmmm...ten pierwszy pocałunek

Hmmm....pamiętam to tak dobrze....<marzyciel> Umowiłam sie z nim,że odwiedze go w nocy (mieszka dokładnie nademną:D) Poszłam po połnocy w pidzamce weszłam,usiadłam obok niego....zaczelismy rozmawiać....:)po jakims czasie zrobiło mi sie zimno powiedziałam mu o tym,on na to,ze moge sie do niego przytulić,przytuliłam....Patrzylismy sobie w oczy....Ahhh....No i.....Pocałował mnie tak delikatnie namietnie,całowaliśmy sie do rana....Coś cudownego i niezapomnianego....:):) :serce:

!!!!pocalunek.gif
Plik ściągnięto 558 raz(y) 43,72 KB

ania5677 

Wysłany: 2007-11-20, 16:01   

Pierwszy pocałunek był na koloni i wszyscy bylismy w takich domkach czteroosobowych no i on ( Rafałek) do mnie przyszedł........było super tylko oczywiscie po chwili musiał do domku wparowac jego kolega.Myslałam ze wszystjko popsuje ale rafałek najzwyczajniej na swiecie go wygonił.A później było jeszcze lepiej.

Złośnica 
burżuazja

Wysłany: 2007-11-20, 16:14   

mój pierwszy pocałunek? miałam wtedy 15 lat z moim pierwszym chłopakiem, na stadionie nie było tam wtedy nikogo, było ciepło 14 sierpnia. Tyle pamiętam xD ale było miło.

ForceRecon 
Ośka

Wysłany: 2007-11-21, 10:06   

Pierwszy pocałunek - 2 klasa podstawówki, chłopak z kolonii.

*Nobody* 

Wysłany: 2007-11-21, 10:55   

hmm taki "z" to 15 lat. Ojoj z teka "5" byłam ale do dziś pamiętam...
potem nam sie tak spodobało to tak z pół godziny :P :P no może przesadziłam ale było bosko :P ah ta pamietna 18-kuzyna <lol>

Czarna Wdowa 

Wysłany: 2007-11-25, 16:04   

Nie pamiętam, bo się nie całowałam. Na razie nie zamierzam, poza tym po co się całować z byle kim? Ja to chcę robić tylko z tym jedynym chłopakiem

*miss irony 

Wysłany: 2007-11-25, 16:59   

Czarna Wdowa napisał/a:
Nie pamiętam, bo się nie całowałam. Na razie nie zamierzam, poza tym po co się całować z byle kim? Ja to chcę robić tylko z tym jedynym chłopakiem

Mówi tak kazdy komu zaczynają już świtać mysli, że to czas, ale nie ma z kim więc sie usprawiedliwa frazesami typu "warto czekac na księcia"
W kwestii całowania, nie warto.
A ja cie kocham

Czarna Wdowa 

Wysłany: 2007-11-25, 17:10   

miss irony napisał/a:
W kwestii całowania, nie warto.

Że niby co, muszę się całować z pierwszym lepszym, który się napatoczy, tylko po to, żeby wg innych nie być gorszą?
miss irony napisał/a:
Mówi tak kazdy komu zaczynają już świtać mysli, że to czas, ale nie ma z kim więc sie usprawiedliwa frazesami

Mylisz się. A poza tym, kto powiedział, że to w pewnym wieku należy zrobić? Jakbym miała ochotę, podchwyciłabym pierwszego lepszego, ale po co?
I wyobraź sobie, że naprawdę zamierzam czekać na księcia

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-11-25, 17:15   

Czarna Wdowa ma rację. Jak już zaczynać to porządnie. A na wszystko, co jest związane z bliskością, czułością i miłością nie ma odpowiedniego czasu.
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

*miss irony 

Wysłany: 2007-11-25, 17:29   

Czarna Wdowa napisał/a:
Że niby co, muszę się całować z pierwszym lepszym, który się napatoczy, tylko po to, żeby wg innych nie być gorszą?

Oczywiście, że nie musisz. Kiedy i z kim to zrobisz to tylko i wyłącznie TWOJA decyzja. Ja tylko mowie, że całowanie nie jest aż tak przełomowa sprawą, jaką się może wydawać osobie która tego jeszcze nie robiła.
Czarna Wdowa napisał/a:
I wyobraź sobie, że naprawdę zamierzam czekać na księcia

Szanuje to i zyczę powodzenia i wytrwałości. ;-)
A ja cie kocham

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-11-26, 01:49   

miss irony napisał/a:
Ja tylko mowie, że całowanie nie jest aż tak przełomowa sprawą, jaką się może wydawać osobie która tego jeszcze nie robiła.

misko, jaka Ty jestes ostatnio we wszystkim doświadczona. może i masz rację, ale całowanie się to nie podcieranie dupy.

miss irony napisał/a:
całowanie nie jest aż tak przełomowa sprawą, jaką się może wydawać osobie która tego jeszcze nie robiła.

mówi tak każdy, kto wie, że pierwszy raz to była straszna lipa i że mogło być sto razy lepiej, gdyby się człowiek nie spieszył.

;-]

Odpowiedz do tematu