wtedy to bylo bardziej smieszne niz romantyczne, tzn smieszne jest teraz, z perspektywy czasu. takie "na chybcika", pelne zmieszania, zaklopotania, strachu przed "wykryciem". nic filmowego, wiek zalosny i raczej nie pasujacy do takich "zabaw".
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
7 lat z jezyczkiem,to byla nieudana proba nasladowania par z filmów
udana proba -14 lat
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Tobie może nie, ale komuś mogłoby dość mocno (pewnie nie jeden już to odczuł).
Tak się zastanawiam... czy to ostrożność w kontaktach damsko-męskich, nie znalezienie odpowiedniego "kandydata", jakaś wrodzona niechęć, czy może jakieś traumatyczne przeżycie z dzieciństwa... Nie wiem co wybrać. ;] Pomocy.
Znaczy się kandydata nie było? Wiem, że osioł jestem. Czasami jestem strasznie niekumaty.
[ Dodano: 2006-04-06, 18:54 ]
deela napisał/a:
moze jeszcze go nie bylo osiolku?
Dobra - już trochę ze mną lepiej. Z tego co rozumiem, twierdzisz, że nie wiem, że tego pocałunku nie było? Przecież wiedziałem. ;P Chyba jakieś nieścisłości tu zaszły (Ľle mnie zrozumiałaś we wcześniejszych odpowiedziach). A jeżeli chodzi o nieświadmoe łamanie serc, to chodziło mi między innymi o cichych wielbicieli, którzy nawet nie mają odwagi podejść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.