Wysłany: 2008-06-27, 14:26 Oszukana przez chłopaka
Pół roku temu poznałam cudownego chłopaka. Wydawało mi się, że jesteśmy parą. Po jakimś czasie wyszło, że od początku naszej znajomości on kogoś ma... a ja byłam "kochanką". Spotkałam się z nim żeby wszystko wyjaśnić, a on powiedział, że nie mam się o co gniewać bo to nic takiego i że mamy zostać przyjaciółmi. Mam ooogromny problem, wydaje mi się, że go kocham.. ostatnio zrobiłam sobie coś i wylądowałam w szpitalu... Nie wiem co dalej robić
Dawałaś wyłącznie wykorzystać, chłopak widać potrzebował rozrywki. Otwórz oczy, myślisz że jak coś sobie będziesz robić, to on będzie z Tobą? Nie warto.
Wydaje Ci się, że kochasz mi też wiele razy się wydało. Masz 14 lat, to nie pierwszy i nie ostatni w twoim życiu.
No chyba nie zastanawiasz się nad tym, żeby zostać jego przyjaciółką???
Przyjaźń buduje sie min na szczerości, zaufaniu.... a w tej sytuacji chyba tego zabrakło.
Zapomnij o nim, jesteś młoda więc na pewno znajdziesz kogoś bardziej odpowiedniego
aaa i żaden facet nie jest wart tego, żeby z jego powodu robić sobie krzywdę, pamiętaj o tym!
_________________ Wczoraj jest historią,
Jutro jest tajemnicą,
Dziś jest darem...
a dwa przyjaźń heh to jest najgorsze wyjscie być blisko przy osobie którą sie kocha a nie móc na nic liczyc
po trzecie jeśli zdradzał ja z tobą to jest nie fair w stosunku do ciebie i do niej wiec jednak nie wiąż się z nim bo to oszust a ewentulanie mozesz uswiadomic tamta dziewczyne z kim jest
ja jak na razie ograniczyłem wszelkiego rodzaju kontak z dziewczyną w której sie kocham i uczę sie zyć nie myslać o niej a dziek znajomym jakoś sie trzymam
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Wysłany: 2008-06-28, 08:14
Olej Prostaka - A no i szanuj swoje zycie po co ci ktos kto tylko sie zabawil z toba rozumiem twoj zal i rozgoryczenie ... ale uwierz mi przejdzie Tobie i to bardzo szybko ... Muszisz mu pokazac teraz ze nie zrobilo to na tobie wrazenia i ze zyjesz penia zycia tak jak wczesniej moze ... zwruci uwage na ciebie moze nie to sie okaze ale napewno robiac sobie krzywde nie zwrocisz na siebie uwagi bo ... wybacz ze to powiem ale on pewnie uwaza ze "kto by chcial byc z psychopatka" I pewnie tak gada wsrod znajomych. Stan na nogi usmiechnij sie i przejdz obok ... Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.