Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-16, 00:47
nie mam nic przeciwko ;-)
fajna sprawa w sumie... oryginalny pomysł, podoba mi się.
tylko najwazniejsze jest to, żeby teraz nie powielono tego... bo straci swój urok.
Wysłany: 2007-03-16, 09:30
nie muszę, to było pytanie retoryczne. żegnam.
_________________ mrau...
kaja475
Wysłany: 2007-03-16, 13:20
fajnie takie oswiadczyny na billbordzie mi sie podoba
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
*Apple
Wysłany: 2007-03-16, 13:48
Jakoś nie chce mi się otworzyć ta stronka, w każdym razie myślę,że to znakomity pomysł na oświadczyny Gratuluję inwencji twórczej
Ja oświadczyny mam już za sobą. Szerze mówiąc, mój ukochany okazał się okropnie pomysłowy a więc tym samym niebanalny. Ale nie będę się dzielić szczegółami
Na swoim miejscu wymyśliłbym coś innego, wyjątkowego, oryginalniejszego. Billboard do mnie nie przemawia. Wolę polegać na własnych pomysłach - większa satysfakcja z efektu końcowego.
Wysłany: 2007-03-17, 08:26
A ja mysle ze to swietny pomysł...., dziewczyna poczuje sie szczesliwa bo dasz jej dowód ze bardzo ja kochasz i chcesz wszystkim poiedziec o waszej miłosci....
Hm... a po co wszystkim mówić? Co mają do tego obcy ludzie? Uczucia nie są czymś, z czego powinno się robić widowisko - jak dla mnie wygląda to co najmniej sztucznie. Na co mi miłość na pokaz? Wystarczy, że wiem ja, wybrana Osoba i najbliżsi z otoczenia.
Wysłany: 2007-03-17, 20:03
Prymas napisał/a:
Hm... a po co wszystkim mówić?
...a nie miewasz takich stanów kiedy masz ochotę wrzasnąć na całe gardło o tym co czujesz?
bo ja tak i gdybym wtedy wpadła na pomysł bilbordu pewnie zrobiłabym to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.