Forum Dyskusyjne :: ona starsza, on m³odszy

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » ona starsza, on m³odszy

ona starsza, on m³odszy
Autor Wiadomo¶æ

ONAA

Do³±czy³: 06 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-07, 20:28   ona starsza, on m³odszy

co my¶licie o takim zwi±zku kiedy ona jest starsza od niego? mo¿e byli¶cie w takim zwi±zku? ja w³a¶nie zaczynam taki i nie wiem czy siê uda ale mam nadziejê ¿e TAK :ok:

Ruget 
:*

Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-08-07, 20:34   

moja pierwsza dziewczyna byla 5 lat starsza ale to sensu nie mialo :P ale napisz o jaka roznice chodzi :) i ile On ma i ile Ty :) :...:

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

ONAA

Wys³any: 2006-08-07, 20:38   

Mam 25 On 22. Niby tylko 3 lata ró¿nicy .......

#Prymas 
naj¶liczniejszy
kwietysta

Do³±czy³: 24 Lis 2005
Sk±d: piach

Wys³any: 2006-08-07, 20:40   

ONAA napisa³/a:

Je¶li jest dojrza³y jak na swój wiek to chyba nie ma przeszkód...

*simarik 
tyttö

Do³±czy³a: 01 Mar 2006
Sk±d: Biedronka

Wys³any: 2006-08-07, 20:51   

Ró¿nica wieku istotna czy nie? Wszystko zale¿y od ludzi, nasza dojrza³o¶æ nie jest mierzona wg wieku, wiêc Wasza w tym rola aby ona nie stanowi³a przeszkody. Mo¿na dyskutowaæ, ¿e to nie pasuje byæ starsz± (starszym xD) od ch³opaka ale po co? Nie ma najmnieszego sensu, to tak jak np. z d³ugo¶ci± w³osów, wag±, czy jak dziewczyna jest wiêksza/grubsza te¿ nie wypada ze sob± byæ? Taki sposób my¶lenia przechodzi w zapomnienie, niektórzy z pokolenia "murzynów" (nie jestem rasistk±) maj± jeszcze zapêdy na "cud-teorie" przyk³adnego zwi±zku, ale oni to pewnie Ci z serii "single" co wprowadzaj± granice przez co siebie ograniczaj±, szerokiej drogi ¿yczê szukaj±cym dziury w ca³ym.

ONAA

Wys³any: 2006-08-07, 20:59   

Oczywie¶cie masz racjê ¿e wszystko zale¿y od nas samych, czy siê uda, czy te¿ nie. Ale chcê us³yszeæ opinie na ten temat. Czy kto¶ by³ w takim zwi±zku ? i czy to, mimo wszystko przeszkadza. Moja ciotka np jest starsza od swojego mê¿a o 4 lata, s± szcze¶liwym ma³¿eñstwem, ale nigdy nie przyznaje siê do tego. Kiedy¶ nawet na pogotowiu jak pielêgniarka spyta³a siê o jej wiek i mê¿a to sk³ama³a - by³a m³odsza od niego o rok :)

Ruget 
:*

Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-08-07, 20:59   

ja uwazam ze ta roznica nic nie znaczy jak to mowili wczesniej to zalezy od dojrzalosci a nie wieku i to jest prawda :)

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Do³±czy³a: 04 Sie 2006
Sk±d: Ma³opolska:D

Wys³any: 2006-08-07, 22:22   

Moi znajomi... maja fajna historiw... ona kobitka rozwódka, dzieciata... iznalaz³a se faceta 10 lat m³odszego... i sa szczesliwi!!!
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

*dipe 
Pijak i z³odziej.

Do³±czy³: 14 Pa¼ 2005
Sk±d: Rumunia

Wys³any: 2006-08-08, 03:56   

Moja by³a dziewczyna by³a o rok starsza ode mnie /w sumie to dalej jest/ i ¼le nie by³o.
Wszystko zalezy od podej¶cia obojga partnerów ,od ich psychiki. Wiek niewiele ma do tego aczkolwiek jakie¶ wielkie przepa¶cie wiekowe nie s± w moim przypadku bardzo wskazane. ;)

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2006-08-08, 07:26   

ONAA, moj maz jest mlodszy ode mnie o 3,5 roku
ale jesli
ONAA napisa³/a:
ja w³a¶nie zaczynam taki i nie wiem czy siê uda ale mam nadziejê ¿e TAK

to ja nie wiem czy ten zwiazek ma sens skoro masz jakies blade dylematy na temat wieku tym bardziej ze musisz sie upewniac co do wyboru wsrod obcych ludzi o czym swiadcza te slowa
ONAA napisa³/a:
Oczywie¶cie masz racjê ¿e wszystko zale¿y od nas samych, czy siê uda, czy te¿ nie. Ale chcê us³yszeæ opinie na ten temat. Czy kto¶ by³ w takim zwi±zku ? i czy to, mimo wszystko przeszkadza.

rozesmialabym sie w glos ale spac mi sie chce
zeby 25 letnia baba nie miala swojego rozumu i musiala obcych o takie rzeczy pytac :| :|

madzialenka 

Do³±czy³a: 25 Cze 2006
Sk±d: Olsztyn

Wys³any: 2006-08-08, 11:08   

wiek nie ma znaczenia.. jesli dwoje ludzi sie kocha i naprawde chce byc ze soba to ja nie widze przeszkod aby ze soba byli.. ONAA, nikt ci tu nie pomoze podjac decyzji czy tez doradzic czy co tam jeszcze... jednemu sie tai zwiazek nie uda, drugiemu rowniez, a ty bedziesz w takim zwiazku baaardzo szczesliwa... masz 25 lat wiec chyba jestes juz na tyle dojzala ze sama powinnas wiedziec czy chcesz z nim byc czy nie.. ale ty masz juz watpliwosci co do tego zwiazku juz na samym poczatku, a to niestety nie wrozy nic dobrego.. nie zakladaj odrazu ze sie nie uda.. sprobuj a sama zobaczysz..

Patry¶ka 

Do³±czy³a: 17 Lip 2006

Wys³any: 2006-08-08, 11:52   

ja jestem od pol roku z chlopakiem mlodszym o rok. niby to nie jest znaczna roznica,ale jednak....uwazam ze wiek nie ma znaczenia... popieram madzialenke:
Cytat:
wiek nie ma znaczenia.. jesli dwoje ludzi sie kocha i naprawde chce byc ze soba to ja nie widze przeszkod aby ze soba byli..

ONAA

Wys³any: 2006-08-08, 12:55   

Nie przera¿a mnie ró¿nica wieku miêdzy nami jemu te¿ nie, je¿eli by mi to przeszkadza³o to nawet bym tego nie zaczyna³a. Chcia³am tylko znaæ zdanie innych na ten temat. Dziêki za komentarze Pozdrawiam wszystkich

#bLu 
I dont like iT

Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2005
Sk±d: WarszawA

Wys³any: 2006-08-08, 13:28   

co za rooznica kto jest mlodszy a kto starszy, pod waroonkiem ze partnerzy sa na podobnym poziomie zaroowno intelektualnym jak psychicznym itp.
wiadomo ze np on 14 lat a ona 19 i wiecej to patologia i pedofilia i nie ma najmniejszego sensu sie w cos takiego pakowac
w przypadku np on 20 ona 26, jesli pasuja do siebie-to jakie to ma znaczenie kto ile ma lat:)?
z reszta to wszystko zalezy od ludzi, wiadomo ze jedna osoba zachowuje sie bardziej a inna mniej dojrzale w danym wieku..

Galaxy 
ma³a wielka dusza

Do³±czy³a: 10 Lip 2006
Sk±d: Dêbica

Wys³any: 2006-08-10, 11:50   

By³am w takiej sytuacji, szybko siê skoñczy³o, ale nie ze wzglêdu na wiek. W ogóle nawet mi przez my¶l nie przes¿³o, ¿e to mo¿e byæ przeszkod±. Nie czu³am siê m³odsza lub dojrzalsza...

karda90 

Do³±czy³a: 20 Lut 2006
Sk±d: gdzie¶ tam...daleko

Wys³any: 2006-08-10, 13:17   

Chyba taka mi³o¶c ma sens przetrwania, podam taki przyk³ad:
Moja babcia mia³a 23 lata gdy wzie³a ¶lub z mojim dziadkiem który miaa³ lat 18, ich mi³o¶c przetrwa³a a¿ do koñca ¿ycia...
Jak widaæ taka mi³o¶æ mo¿e przetrwaæ :)

Artuuro23 

Do³±czy³: 26 Maj 2006
Sk±d: Szczecin

Wys³any: 2006-08-14, 15:07   

Jak dla mnie nie ma znaczenia kto jest starszy tylko czy ja j± kocham. To co ludzie bêd± opowiadaæ jest niewa¿ne. No je¶li nie maj± swojego ¿ycia to zaczn± plotkowaæ a inni bêd± obojêtni.

Audrey 

Do³±czy³a: 02 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-16, 08:04   

Moja mama te¿ jest trzy lata starsza od taty, a jako¶ te 23 lata po ¶lubie ju¿ s± :)

Je¿eli tylko oboje partnerów jest dojrza³ych to nie ma znaczenia kto jest starszy, a kto m³odszy. Nie wiem co to w ogóle za g³upi stereotyp, ¿e to facet musi byæ starszy. Znam wiele przypadków kiedy tak nie jest i niemal wszyscy s± szczê¶liwi.

Gabrysia 

Do³±czy³a: 16 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-17, 13:01   

Z punktu widzenia natury to nawet lepiej kiedy kobieta jest starsza. Choæby ze wzglêdu na potrzeby seksualne. Chyba wiecie o co chodzi. Poza tym mê¿czy¼ni szybciej umieraj± ;d

Mimka 
wra¿liwa duszyczka.

Do³±czy³a: 16 Wrz 2006
Sk±d: z Piekar ¦l±skich

Wys³any: 2006-09-19, 17:48   

ONAA napisa³/a:

wyluzuj, to nie jest a¿ tak du¿o;)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.