ja to zrobie tak, ze po kolacji, czyli weselu, goscie sie rozejda i cala noc poslubna to nie bedzie bieganie i nadskakiwanie rodzinie, tylko... to, czego boi sie Prymas. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
U większości ludzi noc poślubna będzie wyglądała tak samo jak większość oprzednich. Albo sen (co dzieje sie prawie kazdej nocy), albo seks co też dla większości nowożeńców nie jest niczym nowym... Dodam większość... (po raz kolejny) bo nie wszystkie...
[ Dodano: 2007-04-09, 14:38 ]
Prymas napisał/a:
Tylko mówić się boi, ale chyba nie o tym mowa, bo nie sądzę, że noc poślubną spędziłbyś na pogawędce z żoną.
Czemu nie? Bywają też takie noce poślubne... Ale tej to chyba bym się najmniej bała:D
buehehehehhehehehe!!!
A czegoz sie tu bac? Ze bede mogla legnac i zasnac przy czlowieku ktoremu wlasnie przysieglam ze bede z nim szla przez zycie do samego konca?? Toc to sama radosc gdy On bedzie pierwszym i ostatnim widokiem dla mych oczu w codziennosci.
A jesli masz na mysli sex. To po primo pomyslilas dzialy, a po secundo bardzo watpie by po balandze calonocnej ktokolwiek mial sily na cos wiecej niz rozebranie sie i odlyniecie w Morfeusza objecia...
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Wysłany: 2007-04-11, 09:52
ja wam zdradze wielka tajemnice
JAK wyglada noc poslubna: z autopsji i opowiesci znajomych
wiec tak
nad ranem rozwozi sie gosci spitych do domow
potem sie pada na wyro i spi 4 h bo rano trzeba pojechac zaplacic za sale i zabrac nadmiar zarcia
co do padania na wyro:
niektorzy nieszczesliwcy nie padaja na wyro tylko na karimate na podlodze bo swoje lozko odstepuja przyjezdnym gosciom
ŁELKOM TU DE RIL ŁORLD
buhahahahahahaha
Mordred napisał/a:
a to zrobie tak, ze po kolacji, czyli weselu, goscie sie rozejda i cala noc poslubna to nie bedzie bieganie i nadskakiwanie rodzinie
oj naiwny naiwny naiwny
jak dziecko we mgle
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wysłany: 2007-04-11, 12:26
Omg, noc poslubna jest przereklamowana przez filmy i to w ich jest zostala rozpowszechniona. Jak wiadomo filmach sex zawsze wyglada tak samo i jest nudny. wiec co wspanialego jest w nocy poslubnej?
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*Apple
Wysłany: 2007-04-11, 14:59
Erill napisał/a:
A jesli masz na mysli sex. To po primo pomyslilas dzialy
Nie pomyliłam działów. Specjalnie go to dałam, ponieważ rzadko zaglądam na ten deprawujący dział. Ja jestem panienką z dobrego domu i nie zamierzam się demoralizować
Erill napisał/a:
A jesli masz na mysli sex. To po primo pomyslilas dzialy
Nie pomyliłam działów. Specjalnie go to dałam, ponieważ rzadko zaglądam na ten deprawujący dział. Ja jestem panienką z dobrego domu i nie zamierzam się demoralizować
BUEHHEHEHHEHEHEHEHEHEHH!!!!
panie... rozbawils mnie do lez.. hihihihiih..
blagam modow o zachowanie tego posta.. bedzie dla potomnych...
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Nie boję się, bo albo takowej nocy w ogole nie będzie w moim zyciu, a jesli nawet będzie to pierwszy seks będę juz miała dawno za sobą. A chyba o to chodzi?
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
*Apple
Wysłany: 2007-04-11, 15:40
miss irony napisał/a:
A chyba o to chodzi?
No właśnie,że o to nie chodzi. Właściwie najlepiej jakby się wypowiadały ekhm tzw dziewice
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
*Apple
Wysłany: 2007-04-11, 15:48
Cytat:
no to może sprecyzuj o co dokładnie CI chodzi?
Nie udawaj,że nie wiesz o co chodzi. Ale będe tak uprzejma,ze ci wytłumaczę
Chodzi mi o takie panienki, które się nie skalały męskim ciałem KaPeWu?
Cytat:
no to może sprecyzuj o co dokładnie CI chodzi?
Nie udawaj,że nie wiesz o co chodzi. Ale będe tak uprzejma,ze ci wytłumaczę
Chodzi mi o takie panienki, które się nie skalały męskim ciałem KaPeWu?
Wywyzasz sie tym, ze nikt Cie nie chcial???
Sorry, zacynasz mi dzialac na nerwy tonem pretensjonalnej panienki ktorej sie wydaje, ze jest lepsza od innych bo nie wie czym jest sex..
Wez sobie mlotek od ojca i puknij sie w ta swoja pusta glowe dobra?
Moze wtedy jakies 3 komorki w teoim mozgu zaczna pracowac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.