troche niestety robi sie zimno wiec dla wspólnego dobra jest tych spacerów mało ogólnie to sie przyznam ze lubie polezec na lawce i pogapic sie w niebo oczywiscie nie w pojedynke przyznam sie takze ze wstawanie o 2-3 nad ranem ubieranie sie i wychodzenie na spacer troche dziwi moich rodziców ale cóz ah ta młodież...
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Niebo nocą jest bardzo piekne zwlaszcza jak sa gwiazdy...:) jesli chodzi o romantyczne spacery to oczywiscie jak najbardziej jestem za.. chociaz teraz ostatnio rzadko mi sie takie zdarzają
[ Dodano: 2005-10-29, 11:47 ]
Cwaniak napisał/a:
ogólnie to sie przyznam ze lubie polezec na lawce i pogapic sie w niebo oczywiscie nie w pojedynke
A ja lubie siedzieć w ciepłe wiecorki na dworze i gapić sie w niebo w wakacje prawie codziennie siadałem na schody i tylko parzyłem na gwiazdy i myslałem o...
Która chce isć na spacerek przy świetle ksieżyca ?
Bardzo lubię patrzeć wieczorami albo noca w niebo. Ogarnia mnie wtedy taka sy,mpatyczna, przyjemna melancholia. Można powspominać stare czasy, poprzypominac przyjemne momenty. Co do spacerów przy świetle księzyca to miałem okazję kilka razy do tego ,ale najczęsciej były to samotne spacery (które też nie są takie złe).
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Lubie...ale w lesie póĄną nocą gdzie ma żadnych swiateł i wszystko dobrze widać ...
I zawsze się znajdzie jakaś spadająca gwiazdka ... zwłaszcza w sierpniu hehe
ale w lesie póĄną nocą gdzie ma żadnych swiateł i wszystko dobrze widać
Ja cos takiego mam gdy jestem u siostry stryjecznej na wsi Przyznam Ci ze suuuper to wyglada Ale nie w lesie tylko u niej przed domem A zdarzalo mi sie tak ze na niebie nie bylo rowniez ani jednej powtarzam ani jednej nawet najmniejszej chmurki
ech jak dobrze ze tu to ktos lubi...bo ostatnio miałam ochote z kims popodziwiac takie ładne niebo nocą...ale ten ktos sie na tym nie znał....i ma u mnie BIG minusa a niebo zeczywscie najlepiej sie ogląda w jakims ustronnym spokojnym miejscu.mnie to uspokaja...
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.