o zgadza sie w mieście nie ma takiego nieba wyraźnego... teraz jeszcze jest pełnia, okrąglutki księżyc i taki mocno pomarańcozwy, nic tylko patrzeć i patrzeć...
uuuuuuuu niebo na wsi (raz lookalem) troche inaczej ;p lookam sobie i mysle ze widze ale wiem ze nie widze ;p tam cos jest ale tego nie widze i to mnie fascynuje XD
_________________ Zróbny na ziemi piekło aby nam sie upieklo i bylo cieplo
Uwielbiam spacerować zwłaszcza z moją druga połówką w świetle księżyca..nad morzem...pięknie wtedy jest..eh..
_________________ "Błagam cię mała, ty musisz, musisz ze mną być
Ja to dla ciebie wszystko, te rzeczy dobre i te złe
To ty, nie oni, musisz osądzić mnie
Cała ta reszta, nie, nie ważna jest
Nie ważna jest, o nie, nie ważna jest, o nie"
Tak, niebo nocą jest piękne. I jak większość mówi też uważam że na wsi niebo jest wyraźne.
Ja mieszkam w mieście, najlepiej jest jak nieraz zostaję na noc o tak sobie, w weekend to rozpalam z tatą grila i skrzydełka. Później gadamy na dworze. Nieraz zostaję i patrze w gwiazdy. I najlepiej zimą widać te gwiazdy.
_________________ "Ludzie powinni nauczyć się dziwić" El
Dalamar napisał/a:
Seks to sztuka, a sztuki sie nie uprawia. Sztukę się tworzy...
ja baaardzo:P
kocham romantyczne klimaciki, bo są takie słłiit i kochaniutkie:P
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.