aj a jeszcze w zyciu nie bylem w Zoo
znaczy sie starzy mi wmawiaja ze jak bylem maly i sliczny (traz juz tylko sliczny) to podobno bylem ale ja tego osobiscie nie pamietam
tylko jak sie pytam czy bylem tak jako osoba zwiedzajaca czy tez jako wierzyna na wybiegu to nabieraja wody w usta
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Ostatnio zmieniony przez swistu 2006-03-08, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Ja uwielbiam nieob podczas nocnej burzy... Mogę siedzieć na parapecie choćby kilka godzin co mi się zdarza czasem... Lub usiąść na balkonie....i patrzeć jak w oddali nagle niebo jaśnieje... I ten podmuch świeżego wieczornego powietrza...Ach! Nie ma nic cudowniejszego:)
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Lip 2006 Posty: 52 Skąd: z drugiego końca
Wysłany: 2006-07-14, 06:57
Teraz akurat jestem na wsi i uwierzcie mi w mieście nie ma takiego nieba. To po prostu trzeba zobaczyć.
Ale najpiekniejsze niebo jest zimą kiedy jest duży mróz. Może o tym nie wiecie, ale to właśnie wtedy na niebie widać najwięcej gwiazd, które bardzo jasno świecą.
Morze ... Pełnia księżyca ... i niebo bezchmurne pełne gwiazd .. mrrrr ... a jeszcze ognisko na plaży w taką noc - tego dnia nie zapomne było cudaśnie ...
Matys pokaże Ci to kiedyś nad morzem i zachodu słoneczka wspólnego też doczekamy :*
Ostatnio zmieniony przez Arielka 2006-07-15, 08:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.