Co trzeba zrobić, gdy przyjaciele się na ciebie strasznie obrażają i w ogóle mają Cię za nikogo i nie chcą Cię znać? A ja nawet nie wiem co takiego strasznego zrobiłam...
Wysłany: 2008-05-22, 22:11
Też coś podobnego przeżyłem. Ale tak naprawdę nie wiem o czym dokładnie mówisz... Przedstaw sytuację.
Ja miałem problemy, bo moi znajomi źle mnie zrozumieli w pewnej kwestii przez co poszła na mój temat plotka, która bardzo zepsuła moje relacje z kilkoma ludźmi.
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-22, 22:36
Najlepiej przyczaj sie, zatrzymaj i porozmawiaj, o co chodzi, bo chyba innego wyjścia to nie widzę, tym bardziej, że za wielę nienapisałaś
Catharsis
Wysłany: 2008-05-23, 11:14
a moze wystarczy usiasc spokojnie i porozmawiac?
szajbóska
Wiek: 20 Dołączyła: 21 Maj 2008 Posty: 46 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-05-23, 11:20
Skoro nie chcą Cię Twoi przyjaciele znać i z Tobą rozmawiać to zwyczajnie przeproś ich -nawet jeśli nie wiesz za co. Może powiedz im że nie masz pojęcie o co chodzi, co takiego zrobiłeś(łas), poproś żeby Ci wyjaśnili. Jeżeli im też zależy na Waszej przyjaźni to prędzej czy później im przejdzie i sobie szczerze porozmawiacie. Tylko zawsze lepiej jest wychodzić z inicjatywą - to się docenia:)
xxNikixx na spokojnie przemyśl co mogłaś zrobić nie tak. Jeszcze raz spróbuj pogadać ze znajomymi. Jeśli nadal będą nieugięci, odpuść sobie. Jak są twoimi przyjaciółmi, to zatęsknią. Życzę jednak, by wszystko się ułożyło.
Wiek: 19 Dołączyła: 26 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: z piekła rodem
Wysłany: 2008-06-07, 19:15
Najlepiej jednak idź gdzieś gdzie możesz ich spotkać. I szczerze z nimi pogadaj. Pokaż, że jest Ci smutno i że zależy Ci na tej przyjaźni. Warto spróbować...Jeśli dalej nie powiedzą o co chodzi. To znaczy, że im nie zależy na uratowaniu tej przyjaźni. Może nie są prawdziwymi przyjaciółmi
_________________ Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, wesołe, bez powodu pełne łez.
Wysłany: 2008-06-09, 12:20
to nie są przyjaciele, odpuść sobie ich. zasługujesz chyba na kogoś lepszego.
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Wysłany: 2008-06-09, 13:43
Spokojnie - uwazam ze jesli byli by prawdziwymi przyjacolmi nie odwracali by sie i nie pisali ze masz sie sama domyslec... moze musisz zastanowic sie od jakiego momentu dziwnie sie zachowuja i szukac jakiegos wydarzenia za ktore tak teraz cie traktuja.... Jesli nie znajdziesz nic co moglo by ich zdenerwowac ... to poprostu szczerze porozmawiaj Rozmowa to bardzo wazna rzecz - mozna sie duzo dowiedziec i wiele wyjasnic czesto wyprowadzic kogos z bledu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.