Forum Dyskusyjne :: Natretny adorator

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Natretny adorator

Natretny adorator
Autor Wiadomość

wampirzyca:) 

Wysłany: 2005-12-10, 15:34   Natretny adorator

Jak pozbywacie sie natretnej adoratorki/adoratora?

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-10, 15:39   

Najpierw trzeba ich mieć! :o Miałaś ich aż tak wielu, że pytasz na forum? :)

Wysłany: 2005-12-10, 16:07   

heh nie no pytanie czysto teoretyczne :mrgreen:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-10, 16:39   

wampirzyca:) napisał/a:
heh nie no pytanie czysto teoretyczne :mrgreen:

Więc ja to pytanie zadałbym w taki sposób: "Jak pozbywałbyś/pozbywałabyś się natrętnych adoratorów/adoratorek?". - Wiem wiem, jak to już ktoś mnie określił, jestem purystą językowym, i mi tak zostanie. :P

Jak bym się pozbywał? Udawałbym, że tej osoby nie widzę... Inaczej nie potrafiłbym - czyt.: nie byłbym w stanie wygarnąć tej osobie tego, co o tym myślę.

Wysłany: 2005-12-10, 16:41   

Cytat:
Więc ja to pytanie zadałbym w taki sposób: "Jak pozbywałbyś/pozbywałabyś się natrętnych adoratorów/adoratorek?".

To nie zmienia sensu mojego pytania ani wypowiedzi wobec tego zagadnienia

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-10, 16:49   

wampirzyca:) napisał/a:
Cytat:
Więc ja to pytanie zadałbym w taki sposób: "Jak pozbywałbyś/pozbywałabyś się natrętnych adoratorów/adoratorek?".

To nie zmienia sensu mojego pytania ani wypowiedzi wobec tego zagadnienia

Ależ zmienia. :P Twoje zdanie jest tak jakby pytaniem o przeszłość - pyta mnie o to, jak reaguję na sytuację, którą niby de facto już przeżyłem. Moje pytanie jest przypuszczające, czyli postawione czysto teroetycznie...

Jastina 

Wysłany: 2005-12-11, 17:58   

Ja poprostu mówie "sorry ale nie bede owijac w bawełne,poprostu nic z tego nie bedzie"
a jak sie nie odczepia dalej i co wiecej staje sie agresywny w tym (a miałam takiego) to prosze o pomoc moich jakze zaradnych kolegów...to zawsze pomaga... :wink:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-11, 18:03   

Jastina napisał/a:
a jak sie nie odczepia dalej i co wiecej staje sie agresywny w tym (a miałam takiego) to prosze o pomoc moich jakze zaradnych kolegów...to zawsze pomaga... :wink:

A jakimi to Twoi koledzy posługiwali się argumentami? Czy nie był to aby argument pięści? :lol: ;) Nie czułaś sie dziwnie, kiedy pomyślałaś, że z Twojego powodu mogło dojść do rękoczynów? ;)

@Michał 

Wysłany: 2005-12-11, 18:05   

Jastina, czyl istrach sie do ciebie zblizyc :] Nie chciał bym natrafic na dzieffczyne która jak cos jej nie pasuje to nasyła swoich kolegów :]

Jastina 

Wysłany: 2005-12-11, 18:06   

Prymas napisał/a:
A jakimi to Twoi koledzy posługiwali się argumentami? Czy nie był to aby argument pięści?

w sumie to z byle powodów bym ich o to nie poprosiła...akurat w tym przypadku inne argumenty by do niego nie przemówiły... :x i nie było mi wcale przykro,za to co zrobił :cry: to mu sie nalezało :mrgreen:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-11, 18:23   

Michał napisał/a:
Jastina, czyl istrach sie do ciebie zblizyc :] Nie chciał bym natrafic na dzieffczyne która jak cos jej nie pasuje to nasyła swoich kolegów :]

Ja też czułbym się kiepsko. :P Powiedzmy, że byłbym już w stałym związku, ale niestety z jakiegoś powodu pokłócilibyśmy się - nie podoba się jej to, co powiedziałem, więc idzie się poskarżyć koledze, jaki to ja nieczuły jestem i w ogóle. Po jakimś czasie nie spodziewając się niczego wychodzę z domu i dostaję bombę w nos od jakiegoś napakowanego maczomena. :lol:
Buahah, żartuję... ;) Nie bierz tego do siebie Jastina.

Matys 

Wysłany: 2005-12-11, 18:32   

Jak sie pozbywam takich osob ?? Poprostu sie staram albo takie osoby unikac albo naprowadzic tak rozmowe zeby sie sama odczepila lub okazywac brak zainteresowania :] Uogolniajac zaczynam taka osobe powoli "zlewac" ;)

Jastina 

Wysłany: 2005-12-12, 12:11   

Michał napisał/a:
, czyl istrach sie do ciebie zblizyc :] Nie chciał bym natrafic na dzieffczyne która jak cos jej nie pasuje to nasyła swoich kolegów :]

Chyba mnie zle zrozumiałes juz pisałam ze zdazyło mi sie to tylko jeden raz bo tez nie jestem za takim sposobem rozwiazywanai takich problemów....poza tym nie zrobiłam tego z błachego powodu...poprostu cos za cos :cry: nie miałam innego wyjscia :x

AnUsIa17 
:*:*:*

Wysłany: 2005-12-12, 13:37   

Zazwyczaj na imprezach pelno jest takich facetow... ja po prostu nie zwracam uwagi i tyle ale mowie ze jestem zajeta.. ale ogolnie to sądze ze faceci sie chyba mnie boja po patrza sie ale nie podchodzą...

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-12, 14:34   

AnUsIa17 napisał/a:
ale ogolnie to sądze ze faceci sie chyba mnie boja po patrza sie ale nie podchodzą...

Może po prostu ich onieśmielasz? Za ładnie się do nich uśmiechasz. ;)

Jastina 

Wysłany: 2005-12-12, 14:37   

Cytat:
ale ogolnie to sądze ze faceci sie chyba mnie boja po patrza sie ale nie podchodzą...

Może po prostu ich onieśmielasz? Za ładnie się do nich uśmiechasz. ;)

albo boją sie ze dasz im kosza na wstepie... :lol:

Kinga. 

Wysłany: 2005-12-20, 11:35   

Niestety ale natrętnych nie da się chyba pozbyć.
Miałam takiego jednego ... olewałam go jak tylko mogłam ... potem powiedział,że jeśli go nie kocham to się zabije ... :lol:
Jeszcze musiałam się w szkole chowac wszędzie od niego ... :roll:

Jastina 

Wysłany: 2005-12-20, 14:41   

Cytat:
potem powiedział,że jeśli go nie kocham to się zabije ... Laughing

noi co zabił sie???
Ale chyba sie go w koncu jakos pozbyłas???
Tez miałam takiego co mówił ze sie powiesi a ja sie go wtedy zapytałam czy mogę mu podac sznurek...heheheh :twisted:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-20, 15:21   

Jastina napisał/a:
Tez miałam takiego co mówił ze sie powiesi a ja sie go wtedy zapytałam czy mogę mu podac sznurek...heheheh :twisted:

Gdyby już po fakcie wpadli na to, zby zdjąć ze sznura odciski palców, to znalazłabyś się w sytuacji niegodnej pozazdroszczenia. :P

Jastina 

Wysłany: 2005-12-20, 16:13   

Prymas napisał/a:
Gdyby już po fakcie wpadli na to, zby zdjąć ze sznura odciski palców, to znalazłabyś się w sytuacji niegodnej pozazdroszczenia.

no chyba by w to zabardzo nie uwierzyli ze taka grzeczna dziewczynka jak ja :P :wink: mogłaby sie przyczynic do jakze okrutnej zbrodni...hihi :lol:

Odpowiedz do tematu