To ze tu mozesz poslugiwac sie nedznymi sztuczkami zeby pozbyc sie adoratora nie oznacza ze on pozniej sie nie bedzie mscic. Hmm to sie chyba tak mowi: trafila kosa na kamien ...?
Mówi się trudno żyje się dalej
Naadir napisał/a:
potem masz po prostu opinie najwiekszej idiotki na osiedlu.
za to, że bronię się przed idiotą, który jest namolny? ojej... współczuję Ci miejsca zamieszkania... u mnie tak nie ma
za to, że bronię się przed idiotą, który jest namolny? ojej... współczuję Ci miejsca zamieszkania... u mnie tak nie ma
patrzac na twoje podejscie do sprawy, to faktycznie facet, ktoremu na tobie zalezy to idiota.
ja rowniez wspolczuje podejscia do zycia, ten, jak to slicznie ujelas, wpierdol to nie jest wyjscie, pokazuje on jedynie jak plytki jest brodzik intelektualny twojej smutnej codziennosci.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2006-12-06, 15:55
Naadir napisał/a:
jedynie jak plytki jest brodzik intelektualny twojej smutnej codziennosci.
Piękne słowa, a jakie prawdziwe
Hashi napisał/a:
Mówi się trudno żyje się dalej
Widać nazbyt dobrze Ci sie zyje na tym świecie, szkoda tylko ze cierpi na tym twoje otoczenie ale cóż, wkoncu Ciebie nic to nie obchodzi ...
Ps: Hmm chyba nie lubie miec podobnego zdania jak ktos przedemna bo czuje sie jakbym sie powtarzala ale chyba lepiej mowic to samo a dobrze niz plec glupoty i jeszcze nie umiec sie przyznac do bledu...?
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
ktos kto pisze ze najlepiej jest naslac qmpli ( osoba ktora nigdy nie miala adoratora i ma 7-10 lat max ) agresja wsrod dziewczat to jak facet z osranymi gaciami
_________________ Zróbny na ziemi piekło aby nam sie upieklo i bylo cieplo
Wysłany: 2006-12-07, 16:15
nawet gdyby ten adorator byl bardzo ale top bardzo nachalny i nawet jakbym go miala naprawde gleboko, to nie chcialabym zeby moi "znajomi" mu cos zrobili tylko dlatego ze biedak sie zakochal.... sa inne sposoby na docieranie do ludzi....
patrzac na twoje podejscie do sprawy, to faktycznie facet, ktoremu na tobie zalezy to idiota.
nie pomyślałyście jedna z drugą, że mogę mieć przy sobie faceta na którym mi zależy i któremu zależy na mnie?
mamy zamiar się pobrać dlatego uważam, że naskakiwanie na mnie jakiegoś namolnego typka jest idiotyzmem.
Naadir napisał/a:
plytki jest brodzik intelektualny twojej smutnej codziennosci.
sama to wymyśliłaś czy przepisałaś z jakiejś ambitnej aczkolwiek niezbyt zrozumiałej dla Ciebie książki?
Wysłany: 2006-12-08, 13:24
Naadir napisał/a:
sama to wymyslilam :-D .
Hmm tu musze poprzeć Hashi Naadir to taki kobiecy nick i na początku tez sie dałam nabrać
Hashi napisał/a:
mamy zamiar się pobrać dlatego uważam, że naskakiwanie na mnie jakiegoś namolnego typka jest idiotyzmem.
Naskakiwanie jest idiotyzmem ale to nie znaczy ze obrazu trzeba cie mu wybijać z łba pięściami...? A czy on jest naprawdę az taaaaaaaaaaaaak upierdliwy?
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
ja musiałam sobie zrobć operację plastyczną, żeby mie nie poznał..ale okazało się że wyglądam dużo lepiej niż przed i nie było już ratunku!! błachachaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.