Forum Dyskusyjne :: Natretny adorator

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Natretny adorator

Natretny adorator
Autor Wiadomość

^Aguś 
nudziara ;]

Wysłany: 2006-12-06, 11:52   

Mania napisał/a:
To ze tu mozesz poslugiwac sie nedznymi sztuczkami zeby pozbyc sie adoratora nie oznacza ze on pozniej sie nie bedzie mscic. Hmm to sie chyba tak mowi: trafila kosa na kamien ...?

Mówi się trudno żyje się dalej :]

Naadir napisał/a:
potem masz po prostu opinie najwiekszej idiotki na osiedlu.

za to, że bronię się przed idiotą, który jest namolny? ojej... współczuję Ci miejsca zamieszkania... u mnie tak nie ma :]

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2006-12-06, 15:28   

Cytat:
za to, że bronię się przed idiotą, który jest namolny? ojej... współczuję Ci miejsca zamieszkania... u mnie tak nie ma :]

patrzac na twoje podejscie do sprawy, to faktycznie facet, ktoremu na tobie zalezy to idiota.

ja rowniez wspolczuje podejscia do zycia, ten, jak to slicznie ujelas, wpierdol to nie jest wyjscie, pokazuje on jedynie jak plytki jest brodzik intelektualny twojej smutnej codziennosci.

Mania 

Wysłany: 2006-12-06, 15:55   

Naadir napisał/a:
jedynie jak plytki jest brodzik intelektualny twojej smutnej codziennosci.

Piękne słowa, a jakie prawdziwe :]
Hashi napisał/a:
Mówi się trudno żyje się dalej

:mur:
Widać nazbyt dobrze Ci sie zyje na tym świecie, szkoda tylko ze cierpi na tym twoje otoczenie :/ ale cóż, wkoncu Ciebie nic to nie obchodzi ...
Ps: Hmm chyba nie lubie miec podobnego zdania jak ktos przedemna bo czuje sie jakbym sie powtarzala :/ ale chyba lepiej mowic to samo a dobrze niz plec glupoty i jeszcze nie umiec sie przyznac do bledu...?

Dwafmen

Wysłany: 2006-12-06, 19:42   

ktos kto pisze ze najlepiej jest naslac qmpli ( osoba ktora nigdy nie miala adoratora i ma 7-10 lat max :P ) agresja wsrod dziewczat to jak facet z osranymi gaciami :)

Dzidka:D 

Wysłany: 2006-12-07, 16:15   

nawet gdyby ten adorator byl bardzo ale top bardzo nachalny i nawet jakbym go miala naprawde gleboko, to nie chcialabym zeby moi "znajomi" mu cos zrobili tylko dlatego ze biedak sie zakochal.... sa inne sposoby na docieranie do ludzi....

^Aguś 
nudziara ;]

Wysłany: 2006-12-07, 18:30   

Naadir napisał/a:
patrzac na twoje podejscie do sprawy, to faktycznie facet, ktoremu na tobie zalezy to idiota.

nie pomyślałyście jedna z drugą, że mogę mieć przy sobie faceta na którym mi zależy i któremu zależy na mnie?
mamy zamiar się pobrać dlatego uważam, że naskakiwanie na mnie jakiegoś namolnego typka jest idiotyzmem.

Naadir napisał/a:
plytki jest brodzik intelektualny twojej smutnej codziennosci.

sama to wymyśliłaś czy przepisałaś z jakiejś ambitnej aczkolwiek niezbyt zrozumiałej dla Ciebie książki?

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2006-12-07, 22:47   

Hashi napisał/a:
sama to wymyśliłaś czy przepisałaś z jakiejś ambitnej aczkolwiek niezbyt zrozumiałej dla Ciebie książki?

sama to wymyslilam :-D .

btw haszysz, moglabys w ogromie swej inteligencji popatrzyc chociaz na plec w profilu. :rotfl:

Hashi napisał/a:
nie pomyślałyście jedna z drugą, że mogę mieć przy sobie faceta na którym mi zależy i któremu zależy na mnie?

a nie pomyslales koleś, że to nie ma nic do rzeczy?

Mania 

Wysłany: 2006-12-08, 13:24   

Naadir napisał/a:
sama to wymyslilam :-D .

Hmm tu musze poprzeć Hashi :P Naadir to taki kobiecy nick :D i na początku tez sie dałam nabrać :/
Hashi napisał/a:
mamy zamiar się pobrać dlatego uważam, że naskakiwanie na mnie jakiegoś namolnego typka jest idiotyzmem.

Naskakiwanie jest idiotyzmem ale to nie znaczy ze obrazu trzeba cie mu wybijać z łba pięściami...? A czy on jest naprawdę az taaaaaaaaaaaaak upierdliwy?

Dwafmen

Wysłany: 2006-12-08, 15:36   

upierdliwy czy nie... co to zaroznica sa inne sposoby

mycha 

Wysłany: 2006-12-23, 21:12   

ja musiałam sobie zrobć operację plastyczną, żeby mie nie poznał..ale okazało się że wyglądam dużo lepiej niż przed i nie było już ratunku!! błachachaha

Odpowiedz do tematu