Ja sam bywam natretnym adoratorem i to nie zawsze jest tak ze gdy dziewczyna mowi nie to znaczy ze nie tzn nie ze jak powie spadaj to znaczy ze sobie nie pojde bo to by byla "lekka "przesada ale jak z poczatku nie zwraca na ciebie uwagi i wscieka sie jak powiesz cos nie milego to chyba normalne nie kazdy chlopak gdy chce do ciebie zagadac mysli o tobie jak o swojej wielkiej milosci mozesz sie mu podobac a traktowac cie mze jak kolejny towar albo laske do zaliczenia ;] nam mnie kolegow nikt nie nasle kazdy kontakt ze mna moze okazac sie bolesnym przezyciem a wiadomo ze zly dotyk boli przez cale zycie ^^
_________________ Zróbny na ziemi piekło aby nam sie upieklo i bylo cieplo
raczej watpie zeby ktos powiedzial do adoratora spadaj bo to po pierwsze zzle swiadczy o tej osobiea po drogie zle swiadczy o adoratorze i nie jest to korzysne dla zadnej ze stron potem taki koles moze sie mscic a dziewczyna moze gadac jakies wymyslone historie w skrajnych przypadkach dochodzi do gwaltow i morderstw
Wysłany: 2006-12-01, 19:48
Dwafmen napisał/a:
raczej watpie zeby ktos powiedzial do adoratora spadaj
No ja mowie to codziennie ... tylko szkoda ze on nic sobie z tego nie robi
Na poczatku probowalam inaczej ale koles jest tak natretny ze juz nie wytrzymalam
Wysłany: 2006-12-01, 23:00
Hmm albo mi sie zdaje albo nie bylo zadnego przypadku w ktorym to laska by sie uganiala za facetem... ?
Moim zdaniem najlepsza jest bezpośredniosc i jasne postawienie sprawy, pozatym unikanie kontaktu z danym osobnikiem ( w koncu cos do nas czuje i nasza obecnosc moze mu sprawiac przykrosc ) Wulgaryzmow i przemocy lepiej nie uzywac , jest to nie fair i kiedys moze sie obrocic przeciwko nam.
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
zam an sie uganiaja ale same bazyle to zlewam :> ja sie przed dziewczynami nie kryje i nikogo nie nasylam poprostu uzywam mojego wrodzonego talentu do bycia nie milym
kto kogo? napisalas tak, jakby on ja, ale wynika z kontekstu, ze to ona jego powinna. jesli tak zrobisz, to gratuluje, pokazesz tylko swoja bezradnosc i narazisz sie na smiesznosc + pokazesz, ze bylas niewarta zachodu.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
co do moejj wielkiej skromnosci... to chyba normlane ze komus sie podobasz... :> bo komus zawsze sie podobam ^^ a niektorzy wala po ryju widzialem nie raz XD ale na takich ludiz to sie patrzy juz inaczej ^^ mniej pzytywnie XD
To wcale nie jest śmieszne. :p No i jakiś taki ubogi i nędzny ten Twój "prymas mode", bo ja nie rozpocząłbym zdania od małej litery. ;] Oryginał zawsze lepszy.
Swoją drogą, powinno być "strzel", a nie "strzeli", jak sugeruje ten Twój tryb.
Wysłany: 2006-12-04, 12:53
Hashi napisał/a:
jak ktoś jest wybitnie natrętny to skrzyknąć kumpli i wpie.dol mu po prostu.... zawsze działa
To ze tu mozesz poslugiwac sie nedznymi sztuczkami zeby pozbyc sie adoratora nie oznacza ze on pozniej sie nie bedzie mscic. Hmm to sie chyba tak mowi: trafila kosa na kamien ...?
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.