Wysłany: 2008-01-30, 12:57 napewno sa tu kobiety ktore mnie zrozumia prosze o pomoc!!!
Witam na imie mam Łukasz mam 20 lat mieszkam we Wrocławiu.Chciałbym wam przedstawić kawałek pewnej niesamowitej historii otóż minionej soboty w pewnym z wrocławskich klubów poznałem niesamowitą kobietę,kobietę z którą bawiłem się całą noc było super dopóki nie okazało sie że Asia jest o 7 lat starsza ;( ode mnie dla mnie to nie jest żaden problem lecz dla niej raczej tak.Kobieta ta bardzo ale to bardzo mi sie spodobała do tej pory cały czas siedzi w mojej głowie nie mogę przestać o niej myśleć dzwoniłem do niej na drugi dzień wieczorem jak juz była wyspana itd zapytałem czy dalej chce sie zemną spotykać na co ona ,,tak" to był dla mnie szok masakra wszystko ładnie pięknie tylko co ja mam teraz zrobić gdzie ją zaprosić nie mają pieniędzy będąc skromnym człowiekiem o czym z nią rozmawiać będąc siedem lat młodszym co zrobić by zdobyć jej serce ????????????????????????
_________________ W@nlukA$
*Apple
Wysłany: 2008-01-30, 13:16
wanlukas napisał/a:
co zrobić by zdobyć jej serce ????????????????????????
No wiesz, jak jak już dała się zaprosić to znaczy, że jesteś na dobrej drodze ;-)
Nie rób nic na siłę, a wtedy się oboje przekonacie, czy z tego rzeczywiście może coś być, bo przecież nocna balanga to nie biały, normalny dzień, gdzie wszystko jest bardzo jasne.
własnie tylko co ja mam robic na tym spotkaniu o czym z nia rozmawiac gdzie ja zabrzac na spacerek a to wszystko juz w sobote ja sie boje ona jest 7 lat starsza
[ Dodano: 2008-01-30, 13:29 ]
nie chce wyjsc na jakiegos małolata
To że jest 7 lat starsza nie stwarza problemu żebys nie mial o czym z nia rozmawiac Przestań panikować i pomyśl a tak w ogóle jak bedziecie pasowac do siebie to nie bój sie że nie bedziecie mieli o czym rozmawiac i tylko nie bądź sztuczny bądź sobą
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2008-01-30, 18:07
Chłopie w czym problem, do póki nie wiedziałeś ile ma lat to jakoś z nią rozmawiałeś. I nagle jak się okazało ile ma lat mowę Ci odjęło czy co ? Umów sie z nią zapewne nie bedzie oczekiwała szampana i kawioru i tyle.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Uważam, że w prawdziwej miłości nie jest ważny wiek, więc jeśli razem się dobrze czujecie itp.to czemu nie mielibyście się spotykać.Rozmawiaj z nią normalnie o wszystkim o czym tylko będziesz miał ochotę i przede wszystkim nie myśl będąc przy niej że jest starsza życzę powodzenia
Wiek nie ma znaczenia. Jeżeli wcześniej dobrze się razem czuliście, nie ma powodu, dla którego wiek miałby być jakimś problemem. Temat na pewno się znajdzie. Umów się z nią i bawcie się dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.