Forum Dyskusyjne :: Największa wpadka

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Uczucia » Największa wpadka

Największa wpadka
Autor Wiadomość

Łukasz3 

Wysłany: 2008-01-02, 02:21   Największa wpadka

Jaka była wasza największa wpadka która zdarzyła się podczas waszego spotkania damsko męskiego??? Moja wpadka osobiście to polegała na tym że gdy się całowałem z moją dziewczyną która miała na imię Weronika na chwilkę przestaliśmy i powiedziałem jej ,, Twoje usta smakują jak najsłodszy owoc na tej ziemi Paulina! (a ona wiedziała że paulina to było moja eks dziewczyna!!:/) Można się domyślić jaki był happy and:|

Mara 

Wysłany: 2008-01-02, 22:09   

hm..ja podobnie, tez pomylilam imiona ale na szczescie skonczylo sie to obruceniem w zart^^

ee..jesli sie skonczylo zle dla Ciebie to raczej nie bylo zadnego happy andu?oO

Sawka 
Forget the world...

Wysłany: 2008-01-03, 09:41   

Spadłam ze schodów

Annó 

Wysłany: 2008-01-03, 16:22   

Się pisze 'największa', szszsz jak SZczotka nie 'rz'.
Wpadka? Nie miałam okazji dotąd.
To raczej chłopacy (koledzy) mieli wpadki, kiedy chcieli pokazać
jacy to oni fajni nie są

jak juz tak cwaniakujesz z ortografia, to naucz sie chociaz pisac "chlopcy" :)

Kryczmen 

Wysłany: 2008-01-14, 00:25   

Moja wpadka :

ide na płytki lód , i nagle się skąpałem do pasa .

A ja: RATUNKUUUU !!!, RATUNKUUUU!!! . było śmiesznie :P
choć mogło być tragicznie ;p

margoth.90 

Wysłany: 2008-07-19, 18:08   

oplułam kolegę śmiejąc się z jego żartu :/

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-07-20, 23:20   

a ja oplułam mojego randkowicza piwem z sokiem wiśniowym, kiedy rozśmieszył mnia, jak miałam pelną buzię.
słodko, wycierał mi twarz chusteczką... :D

Dżem 
Fest Ślonski Bajtel

Wysłany: 2008-07-21, 00:47   

Ja miałem pełno wpadek w moim życiu,ale opowiem wam jedną która idealnie pasuje do dwóch ostatnich postów. 18 kumpla i poznałem koleżanke,i odrazu podryw,tance wygibasy,rozmowy i inne takie.4 rano powoli dobiego koniec rozmowy ja już skacowono-pijany rozmawiam sobie z koleżanką załadając jakąś tam szynke z serem i czosnkiem czy coś takiego.Na moje nieszczeście za moją ulubienicą siedział kumpel który w momencie gdy miałem pełną buzie pokazał co bede robił z delikwentką :D No i ja w tym momencie podczas wybuchu śmiechu splunąłem przeżutym serem na udo zdziowionej koleżanki :D Opluta w szoku,kumpel spadł z krzesła a ja biedny zacząłem sie z tego śmiać.Ona mi mówi "No dziekuje ci" a ja nieskrepowany sytuacje kłade seksownie mą ręke na jej bardziej seksownym udzie i pocieram mówiąc czule "pomoge Ci" ,ona jednak cnotka odpowiedziała że sobie poradzi i poszła do WC,w tym momencie ja niestety musiałem sie zwijać i pojechałem sobie do domku bez pożegnania z oplutą :D Ogólnie to obróciłe mwszystko zgrabnie(niechcący) w żart,ale chyba można to zaliczyć do tematu "Wpadki" :)

WOLNY ŚLONSK

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-07-21, 16:45   

chyba już kiedyś pisałam o tym tutaj ;-)

około 2 lata temu, rynek główny, część od strony ratusza, idąc pewnym krokiem zauwazyłam swojego ówczesnego lubego, z radości chciałam mu się rzucić w ramiona, więc zaczęłam biegnąć. w pewnym momencie tuż przed moim lubym i grupą niemieckim turystów runęłam jak długa o ziemię... na szczęście udało się mnie pozbierać mimo iż zwijałam się ze śmiechu, bólu i zażenowania jednocześnie ;-)

loveblind 

Wysłany: 2008-07-22, 00:18   

Ja usiadłam na krzesełku bez nogi. Po tym jak pomogl mi wstac moja twarz byla koloru buraczanego;)

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2008-07-22, 14:41   

idac przez Siedlce dostrzeglam mojego kochanego.. Więc od tyłu klepnełeam go w tyłek i w tym momencie usłyszałam:
-Kamilu, co to za dziewczynka klepię Cię po tyłku?
była to jego mama

Magda93 

Wysłany: 2008-08-05, 15:51   

moja wpadka byla na Majorce. chcialam pokazac sis nowa horeorgafie sceniczna myslalam ze ona jest za mna i zaczelam a atam byla jakas laska :ups: obciachowe xD

Ospamox 

Wysłany: 2008-08-05, 20:04   

moja największa wpadka: idę do stolika w szkole , już siadam a tu jakiś koleś wysunął mi krzesełko spod dupy...ajajaj ale bolało :...:

nałęczowianka 

Wysłany: 2008-08-13, 11:54   

bylismy razem na hustawce bylo calkiem :D calkiem :D i gdy mielismy sie pocalowac to no coz :D spadlam z hustawki :) ) :/

Magda93 

Wysłany: 2008-08-13, 12:02   

o jaa xDD :super:

Chudo 

Wysłany: 2008-08-13, 13:32   

Taa... to moja najwieksza wpadka (bo bylo ich troche) byla sytuacja w katowicach ide sobie deptakiem z kumpela i zauwarzylam kumpla ktory mial urodziny podlecialam przytulilam go obcalowalam i kiedy skonczylam go tulic chwycilam za reke i kiedy spojrzalam mu w twarz zaczynajac skladac zyczenia wygladalo to tak " wiec slonce wszy... o ku*wa" ze lzami w oczach (oczywiscie ze smiechu) ucieklam do kumpeli ktora nic mi nie powiedziala tylko sie brechtala... koles stal jak wryty nie mowiac ani slowa... nigdy juz faceta nie chce juz spotkac :P no i sobie przypomnialam i znowu mi glupio :D

SoLetMeBlowYaMind...

Odpowiedz do tematu