- lubię smak twojej skóry- może dla nie których komplementem nie jest, ale mi się podobał xDD
_________________ Milczeć? ale wtedy
tak jakby między nami już tylko nic —ciągniemy za dwa końce to nasze trudne milczenie —Po tylu latach o czym myślisz — nie wiem
hubert_snd
Wysłany: 2008-06-17, 18:01
"masz policzki jak pupa niemowlaka"
Ostatnio zmieniony przez hubert_snd 2008-06-17, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-21, 10:46
Cytat:
Marika
ku**a ale byc w Poznaniu i Kasi nie widziec
Marika
to jak pojechac do Rzymu i Papieza nie zobaczyc
Nie można zobaczyć papieża w Rzymie tylko Watykanie. Ja w Watykanie Papieża nie widziałem i w Rzymie też nie. W Poznaniu byłem 2 razy i shalika nie widziałem
Za to Papieża udało mi się zobaczyć we Wrocławiu xDD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki
"Chcesz mi podarować coś miłego? Uśmiechaj się dla mnie częściej"
"Wszystkie skarby tego świata przy Tobie tracą wartość..."
az sie cieplo na serduszku robi xD
Usiądę popatrzę ci w oczy i przegryzę słowo kocham cię - ja go użyłem a kumpela go nawet zrozumiała wiele osób go nie rozumie
Piękny!
Rzadko sie słyszy coś co poruszy tak głeboko ah...
Komplementy komplementy, chyba wole jak mezczyzna cytuje Szekspira (oczywiscie rozumiejac to co mówi)
ale tak too
Opis sytuacji:
Patrzy w moje oczy nie mrugając nawet
Pytam
-Co się stało
+Ah właśnie utonąłem
-Może rzucić Ci koło ratunkowe?
+A czy wygladam na masochiste?
ah..
'I niech wolarz patrząc Ci w oczy spróbuje nie omdleć'
[ Dodano: 2008-07-22, 17:58 ]
I dodam może jeszcze, ze usłyszłam koemnatrz, nie skierowany do mnie, ale urzekający
Czemu tak patrzysz w moje oczy?
Bo mama mówiła, ze mój chomik poszedł do nieba
no i szukam go sobie xD
_________________ Tylko kobiety brzydkie umieją kochać.
Piekne potrafia tylko uwodzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.