Wysłany: 2008-05-22, 12:14
"Twoje oczy przyciągają"
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Arbuzowa.Mamba
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 1 Skąd: Metropolia xP
Wysłany: 2008-05-22, 16:49
"Chciałbym mieć z Tobą dziecko" kumple z klasy ;D
a od mojego Boyaa ;D
Ty Moja Najśliczniejsz z Najśliczniejszych, Najmądrzejsza z Najmądrzejszych i Najsłodsza z Najsłodszych Kruszynko x3
słodko ^^
_________________ Księciu ;**
Kazik1010
"Masz idealny.. po prostu idealny biust" - to z dzisiaj.
"Mogłabyś uśmiechem podbić świat" - to z czasów gdy zaczęłam 2 lata temu znajomość z osobą z którą się widziałam dzisiaj (patrz wyżej)
"Jesteś wyjątkowe." - banał z dzisiaj - banał jak banał ale mnie się podoba.
"Podziwiam Cię, chciałbym być taki jak Ty." - banał kiedy miałam doła od tego samego pana z dzisiaj.
"Jesteś kochanką idealną! Normalnie idealną!" - od kumpla.
"Ładnie pachniesz" - pierwsza randka z panem z dzisiaj.
"Jesteś geniuszem matematycznym" - normalnie ego mi wzrosło jak to usłyszałam od kumpla z klasy.
"Dasz mi lekcje tańca?" - pytanie od innego kumpla z klasy po tym jak widział jak tajałam z panem od dzisiaj; miłe tym bardziej że jestem taneczną analfabetką.
na gg...
ja -mam dzis tak okropny humor że współczuje tym co się będą dziś ze mna zadawac
kolega -a ja mimo wszystko im bardzo zazdroszczę:)
niby nic takiego, ale uśmiech na twarzy mi sprawił:)
"jesteś fenomenalna"
"jeszcze nigdy nie widziałem tak pięknych niebieskich oczu, mógłbym na nie patrzeć cały dzień"
"potrafisz swoją pogodą ducha zarazić nawet największego smutasa"
"kocham patrzeć na twoją piękną uśmiechniętą i promienną twarz, dlatego proszę, nie płacz już..."
Nie chce bez Ciebie żyć.
Tęsknie.
Takie, o. Bo te wszystkie opisujące moje oczy, włosy, twarz, sylwetkę mnie nie grzeją szczególnie.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
pewien pan na disco: dlaczego Ty to robisz?
ja: ale co?
on:prowokujesz mnie tancem..
ja: uwierz nie mialam zamiaru tego robic.
on: rob tak dalej, bo robisz to najlepiej ze wszystkich
juz drugi raz mialam podobna sytuacje xD
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*faris
Wysłany: 2008-05-23, 18:39
"nic się nie zmieniłaś"
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Od trzech rożnych osób dziś w rożnych sytuacjach: "Masz niepowtarzalną oprawę oczu. Nie da się ich zapomnieć". "Nigdy nie widziałem tak czarnych oczu. Jak tak sie w nie patrzę, to..." "Masz takie czarne rzęsy, że nie musisz używać tuszu"[koleżanka]... Hmmm... Takich oczu się nie zapomina/
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-05-23, 21:53
"Masz niesamowity, fajniutki głosik. " <- tekst, który wciąż za mną chodzi (choć nie lubię swojego głosu - dziecinnego i piskliwego!);
"Jesteś inna niż wszystkie dziewczyny."- banał, ale często się powtarzający..:P
"Jesteś najmądrzejszą dziewczyną jaką miałem okazję znać"
Kryska
Wysłany: 2008-05-26, 10:46
Ostatnio - jesteś bardzo dobrze wychowana
[ Dodano: 2008-05-28, 14:57 ]
Może mimo że w temacie jest "w życiu" napiszmy o zwykłych komplementach takich codziennych ale miłych dla ucha i łechcących naszą próżność.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1492 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-17, 00:01
Códak napisał/a:
jesteś czasem tak rozczulająco niemyśląca xD
miło wiedzieć że się to komuś podoba xD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.