_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
w wolnym tlumaczeniu na polski... 'jestes stworzona do przytulania' xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
dobre dobre
ktos mi kiedys powoiedzial ze przypomniam charmandera
simarik napisał/a:
rusz dupe cielaku
tez swietne
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
'Poprosilem Boga o kwiat, dostalem ogród. Poprosilem o drzewo, dostalem las, poprosilem o rzeke, dostalem ocan, poprosilem o przyjaciela, dostalem Ciebie...'- moj chłopak, jakies 4 lata temu, jeszcze za naszych przyjacielskich czasów ) , wiem ,ze to cytat, ale piekne dla mnie.
'Bo Ty jesteś jak słońce. Wszyscy przyzwyczaili sie do Twojej obecnosci, do tego, ze zawsze jestes i czesto Cie nie doceniaja. Jednak bez Ciebie ich zycie bardzo by sie zmienilo i to wcale nie na lepsze;- mój Najlepszy Przyjaciel, powiedzial, ze cos podobnego kiedys przeczytal i ze od razu skojarzylo mu sie ze mna.
'Kocham Twoje oczy. Niesamowity w nich blask.' - ten sam Przyjaciel
'Wampirem bym Cię nie nazwał, chyba, że będziesz pierwszym tak kochanym, malutkim i uroczym wampirkiem na świecie^^' - Tez moj Przyjaciel, inny już :-)
'Jesteś taka kruchutka, malutka i delikatna, że aż się boję, że zrobię Ci krzywdę'- ten sam przyjaciel
'Rozmawiając z Tobą mam wrażenie, jakbyś była jakieś 10 lat starsza, takie masz dojrzałe podejście do życia' - mój psycholog.
'Chciałabym być podobna do Ciebie. Wszystkim chcesz pomagać, każdy może na Ciebie liczyć ,na nikogo nie powiesz złego słowa. Nie wiem, jak Ty to robisz. Chciałabym ,żeby było więcej takich ludzi jak Ty. Świat byłby lepszy.' - moja znajoma
'Twoje oczy mają niesamowity dar przekonywania'- kolega
'Nie wiem, jak tak malutka osóbka, może pomieścić w sobie tak wielkie serce'- moj eks, aktualnie wspanialy przyjaciel
'Jestes bardzo inteligentna dziewczyna, naprawde zaskoczyly mnie niektore rzeczy[...]zaskoczylo mnie, to, ze w twoim wieku zastanawiasz sie nad takimi rzeczami, nad ktorymi wiekszosc ludzi zastanawia sie w nieco starszym wieku, a niektorzy byc moze wcale...
[...]szkoda ze tek malo jest ludzi takich jak Ty...'- ostatni komentarz na blogu.
'Nie mam 'przyjaciół'. Ale mam przyjaciółkę. Jedyną , najpiękniejszą i cenniejszą od wszystkich ludzi, jakich znam. Kocham Cię.' - moj chłopak
Swoją drogą, to uwielbiam sluchac komplementow...sama mam o sobie nie najlepsze zdanie, wiec to cholernie mile , jak ktos Cie docenia...
Hmm... puięknych nie zapamiętuje Ale dwa najbardziej tandetne to : '' Aniele, bardzo bolalo jak spadlas z nieba?" i " Aniolku co zrobilas, że wypuścili Cie z nieba?!" hahahaha xD
_________________ .: Piękne słowa nie zawsze są prawdziwe, a prawdziwe nie zawsze są piękne :.
lezac w szpitalu, przyszedl kolega:
"Ty nawet z tym gipsem, podbitym okiem i w tym bialym worku(koszuli operacyjnej) wygladasz jak sexbomba"
lekarz:
"ile Ty wazysz? 42-43?" hahah 10 kilo wiecej xD
inny lekarz:
"Jakie Ty masz umiesnione nogi! Co Ty jakas kulturystka jestes?"
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Z wczoraj. Kumpel do mnie:
"(...) Bo widzisz, możesz się czuć przy mnie zawsze bezpiecznie. Ty jesteś moją najlepszą koleżanką, mimo że ja jestem mały a Ty taka wielka"
Mam nadzieję, że nie chodziło mu o rozmiary ... zwłaszcza że to on jest większy...
Ostatnio zmieniony przez Sawka 2007-07-31, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.