Wiek: 17 Dołączyła: 03 Maj 2007 Posty: 32 Skąd: brac na wino???
Wysłany: 2007-05-03, 20:24
Hmmm...ja jakoś patrzę ogólnie, czy ewentualna ofiara jest zadbana i jakoś ubrana atrakcyjnie to nie jest źle. Nie mam jakichś wytycznych...facet musi miec to "coś" czego nie da się po prostu nazwac.
Musi miec wszystkie zeby, znośną cerę i nie byc moby dickiem....a żele itp to już w ogóle dla mnie kategoria poza tzw "mężczyznami":P
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
1. To coś.
2. Buźka i ciało,
3. Charakter i inteligencja (dopiero na 3 miejscu, bo trudno będzie określić poziom inteligencji dziewczyny jeśli sie z nią nie pogada, a żebym zagadał to musi być spełniony przynajmniej jeden z dwóch powyższych punktów )
4. Ciuch ( jako ostatni, bo nie musi to był pierwszy krzyk mody, byle czysto)
5. Towarzystwo (czasami otoczenie powie o dziewczynie więcej niż ona sama)
Ja generalnie nie patrze na wygląd, jest mi totalnie obojętny, zresztą podobają mi sie faceci 'z gorszej półki' nie wiem czemu, ale nie spotkałam jeszcze faceta który mi się mega podoba, i takiego od którego mnie odrzuca pomijając jednego osobnika z mojej klasy.
ostatnio na to czy ma odstajace jablko adama, bo przeczytalam w prestizowym kobiecym czasopismie (przyjaciolce ) ze im mniej wystajace to facet sprawniejszy w łóżku
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-20, 22:18
za lenką - na jabłko adam
oraz na tyłek, oczy i koniecznie blondyn.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-06-04, 22:16
Yenna napisał/a:
jak spotkasz bruneta, to co? nie ma szans?
Nie wielkie.
I żeby nie było że świnia jestem to w oczy bo to zwierciadła duszy
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
a teraz moje pytanie za 100pkt - w jaki sposob dostrzec 'to coś', tak 'na pierwszy rzut oka'? (vel post Moresa)
jak dla mnie miliony nastolatków ze 'sloganu' z jakims tam, moze nawet niebanalnym, przeslaniem zrobily wyświechtany frazes, ktorym wstyd sobie tylek podetrzec.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
metafora "COŚ" to moze i slogan ale za razem prawda wiec niewiem dlaczego uwazasz za wstyd uzywac tego okreslenia. pozatym to dobrze ze sie roznioslo, kto powiedzial ze cos mocno popularnego jest zlem??
naprawde wam zazdroszcze (buahaha, akurat), ze widzicie takie rzeczy na pierwszy rzut oka. a co, jesli ten ktos nie ma tego cosia?
patrząc na przesłanie tamatu: "Na co najpierw patrzysz?" i w kontekscie wypowiedzi Moresa oraz Kindera116, to "coś" u kobiety (akuratnie w tym przypadku) ma duży związek z wyglądem, więc zapewne biust czy tyłek. Skoro oni to widzą od razu, to nie ma chyba innego wyjścia, jak tylko to "coś" uznać za wygląd osobnika.
Wysłany: 2007-06-05, 22:30
Mordred napisał/a:
a teraz moje pytanie za 100pkt - w jaki sposob dostrzec 'to coś', tak 'na pierwszy rzut oka'?
Według badań kobieta potrzebuje 10 sekund albo coś koło tego żeby ocenić czy dany facet jej się podoba czy nie. Tak to oceniamy na pierwszy rzut oka. Po prostu nie potrzebujemy więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.