Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-11, 20:28
Oczy.
I gdzieś był chyba taki temat.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-04-14, 08:49
oczy bo zwierciadło duszy
dłonie bo wizytówka tego kim jest na zewnątrz
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
oczy bo zwierciadło duszy
dłonie bo wizytówka tego kim jest na zewnątrz
na to.... i na tyłek xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Dobra,a teraz na serio-patrze na ubior<!>, buty i budowe ciala. Ostatnio mam manie na punkcie facetow - buchajow. 100% samcow.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Jesli mam być szczery to moją uwage na początku skupiają oczy potem reszta twarzy fryzura no i potem wiadomo ^^ cala reszta hehehe..xD
_________________ Grass porasta mury mego miasta
Nielegalna plantacja zielonego chwasta
Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął
Tetrohydrocannabinol pozytywny stan nawinął
Chmura słodko-mdła
To ta good sensimilla, ona
Cała zielona, w serce w bletce skręcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach
No cóż.. Ja ogólnie patrze ludziom zawsze głęboko w oczy; od wielu lat jestem zdania, że oczy to zwierciadła duszy są;D Także, po pierwsze- OCZY;D To w spojrzeniu, w sposobie patrzenia, musi być przysłowiowe 'to coś' ;D Nooo i oczywiście nie może być odpicowanym, walącym perfumami na kilometr, z włoskami na żel, 'budyniowym' chłopackiem rodem z Bravo ;]
_________________ I never know whether to pity or congratulate a man on coming to his senses...
...
"Wole żeby mnie nienawidzili za to kim jestem niż kochali za to kim nie jestem"
...
hmmm... ciekawe pytanie ja najpierw patrze na oczy a potem nie wiem czemu na dlonie ;] ale oczy sa najważniejsze chodź ich kolor nie robi wiekszej różnicy i pozniej na usta ;];]
Jeśli chodzi o wygląd to: oczy [spojrzenie], buty [muszą być czyste!], oraz dłonie [duże, nie mogą być szorstkie, i muszą być czyste paznokcie], oraz zęby.
Jeśli chodzi o charakter to na pierwszy rzut ucha [^^] sprawdzam czy oby nie przeklina za dużo, i czy w miarę umie poprawnie składać zdania... a reszta wychodzi już dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.