Twarz, dłonie, buty. Taka kolejność.
Potem sylwetka, wzrost. No bo słabość do wysokich mam, no
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ja tak jak Rybiczek, a poza tym jeszcze na tyłeczek i zgrabne nóżki. Ale oczy i sympatyczny uśmiech mowią wszystko. Po przecież jak to sie mówi: wygląd to nie wszystko, liczy się wnętrze
Oczywiście że na twarz. Oczy, usta, nos, policzki itp. Jak się uśmiecha, to na uśmiech. Dopiero po przypatrzeniu się twarzy patrzę na sylwetkę (żeby była szczupła no ), piersi, pupę i takie tam męskie widoki . Aha, zapomniałem o włosach.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Zdecydowanie na oczy, potrafią powiedzieć bardzo dużo o człowieku a w dodatku bywają piękne.
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
Na dlonie, facet musi miec duze, ladne, "zgrabne" dlonie. Oczywiscie zeby nie byly znowy bardziej zadbane niz u niektorych panienek : P , pozniej oczy, usmiech. No i wzrost : )
_________________ "Y ahora me muero de amor si no estás, me muero y no puedo esperar ... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.