Wiele ostatnio sie s³yszy o mi³osciach starszych kobiet z m³odymi mezczyznami zw³aszcza w show biznesie..co o tym myslicie?Czy to moze byc mi³osc?Czyw tym wypadku chodzi juz tylko o pieniadze
Czy to moze byc mi³osc?Czyw tym wypadku chodzi juz tylko o pieniadze
Wtedy na pewno nie jest to juz milosc W takich przypadkach chodzi juz tylko o pieniadze i o nic wiecej. Mysla ze jak starszy facet kopnie im w kalendarz i ze wszystko zostawi im w spadku. Ale gdy zostawi caly majatek rodzinie a nie jej to sie zaczyna klocic ze to jej sie nalezy a nie im bo to ona byla jego zona i ze jest to zapewnie jakas pomylka. Mozna to nazwac juz 100% materialistwem u kobiety ktorego osobiscie nie cierpie. A sama kobiete jak mozna nazwac juz wole nie pisac Nie cierpialem, nie cierpie, i bede nie cierpiec takich kobiet.
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-11-24, 08:19
Matys napisa³/a:
Mysla ze jak starszy facet kopnie im w kalendarz i ze wszystko zostawi im w spadku. Ale gdy zostawi caly majatek rodzinie a nie jej to sie zaczyna klocic ze to jej sie nalezy a nie im bo to ona byla jego zona i ze jest to zapewnie jakas pomylka. Mozna to nazwac juz 100% materialistwem u kobiety ktorego osobiscie nie cierpie. A sama kobiete jak mozna nazwac juz wole nie pisa
wampirzyca:) napisa³/a:
starszych kobiet z m³odymi mezczyznami
Matys, czytej posty chlopczyku!
czy ja wiem....
ja nawet nie jestem przeciw dlatego ze taki facet bardzo dobrze wie za co mu sie placi......
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
Ups... Chyba jednak nie moge siedziec po nocach na forum To w takim razie tu chodzi tylko o pieniadze chyba Bo ktory mlodszy facet bralby sie za jakas stara skoro wokol jest tyle pieknych i mlodych dziewczyn
ale tak w normanym "szarym" ¶wiecie, wydaje mi siê ze gdy dziewczyna jest starsza rok czy dwa to nie taka du¿a ró¿nica. mi sie tak wydaje
No raczej nie robi ró¿nicy, bo ¦wiêtoszka napisa³a kiedy¶ (nie znaj±c mojego wieku), ¿e mi jest potrzebna kobieta w wieku 30-35 lat (albo co¶ w tym stylu).
Mnie pociagaja starsze ode mnie kobiety z mlodszymi nie umiem sie dogadac
ja mam tak z facetami przynajmniej w realu,bo na forum jak widac dogaduje sie z mlodszymi
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
¦wiêtoszka, chyba kazdy ma tak ze latwiej sie jest mu dogadac gdy nie stoi sie przed dana osobom Bo gdy sie rozmawia na realu to czesto sie tremujemy, stresujemy by nie palnac jakiejs glupoty lub jestesmy rozpraszani ubiorem albo wzrokiem naszego rozmowcy co powoduje ze sie zawstydzamy i nagle nastepuje pustka w glowie i nie wiemy co mielismy lub co mamy do powiedzenia i jedynie co zdolamy w takiej sytuacji wydusic z siebie to literki typu: aaaaaaaaaaaaaaaa, yyyyyyyyyyyy, eeeeeeeeeeeeee itp. i w takich sytuacjach zamykamy sie w sobie i mamy ochote najlepiej juz gdzies uciec lub zapasc sie pod ziemie
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-03-02, 23:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
chyba kazdy ma tak ze latwiej sie jest mu dogadac gdy nie stoi sie przed dana osobom Bo gdy sie rozmawia na realu to czesto sie tremujemy, stresujemy by nie palnac jakiejs glupoty lub jestesmy rozpraszani ubiorem albo wzrokiem naszego rozmowcy co powoduje ze sie zawstydzamy i nagle nastepuje pustka w glowie i nie wiemy co mielismy lub co mamy do powiedzenia i jedynie co zdolamy w takiej sytuacji wydusic z siebie to literki typu: aaaaaaaaaaaaaaaa, yyyyyyyyyyyy, eeeeeeeeeeeeee itp. i w takich sytuacjach zamykamy sie w sobie i mamy ochote najlepiej juz gdzies uciec lub zapasc sie pod ziemie
fakt ze w rzeczywistosci nie mam problemu z nawiazywaniem bliskich kontaktow z facetami swidczy o tym,ze raczej takowych problemow nie mam chodzi tu raczej o brak tematow do rozmow
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Matys, o tak... to jest w³a¶nie to - dobrze to opisa³e¶. Najgorsza jest ta pustka w g³owie, kiedy jest siê zestresowanym... Wychodzê wtedy na g³upszego ni¿ jestem.
BTW: Patrzcie na to:
Cytat:
deela
Do³±czy³a: 18 Pa¥ 2005
Sk±d: z samej góry
Szatan jest w¶ród nas.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-03-03, 20:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Powiem tak: chlopak wiek 25, dziewczyna wiek 18 (watpie by mozna na wszystkie tematy pogadac i sie dogadac), chlopak 25 lat, dziewczyna (kobieta) 32 lata - uwazam ze w tym przedziale wiekowym jest wieksza szansa na mile wspolzycie. Ta sama roznica wieku ale rozne przedzialy wiekowe maja znaczenie, jak i fakt na ile dana osoba jest dojrzala.
Moj facet jest starszy odemnie o 6 lat wiec kiedy zaczynalismy sie spotykac ja mialam 20 a on 26.Potrafilismy godzinami dyskutowac na temat wspolnych zainteresown(choc by³o ich ma³o) badz tez ca³kiem rozne tematy(tych by³o wiecej ) Zawsze spotyka³am sie ze starszymi od siebie facetami bo podoba³a mi sie ich dojrza³osc i sposob patrzenia na swiat..Jestem pewna,ze wiek nie ma nic wspolnego z mi³oscia
_________________ Wczoraj jest histori±...
Jutro jest tajemnic±..
Dzi¶ jest darem..
ostatnio jak ogladalam 'chce byc piekna' to byla 44 letnia kobieta, ktora miala za pare miesiecy brac slub z o 17 lat mlodszym factem. Zdziwilam sie jak nie wiem, rzadko slysze az o takiej roznicy. Ale facet wygladal na prawde zakochany w niej, za to baba tylko powtarzala, ze ten slub jest dla niej szans± na odmlodzenie sie... no ale pewnie tak gadala bo scenariusz tego wymagal heh
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.