Forum Dyskusyjne :: M³odszy mezczyzna starsza kobieta

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Polecamy: kadry SPSS

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » M³odszy mezczyzna starsza kobieta

M³odszy mezczyzna starsza kobieta
Autor Wiadomo¶æ

Mimka 
wra¿liwa duszyczka.

Do³±czy³a: 16 Wrz 2006
Sk±d: z Piekar ¦l±skich

Wys³any: 2006-09-20, 13:18   

wampirzyca:) napisa³/a:
zw³aszcza w show biznesie..co o tym myslicie?

z gwiaZdami show-biznesu nigdy nic nie wiadomo, one du¿o rzeczy robi± na pokaz, dla sprzeda¿y p³yt, itd

E2rdo 

Do³±czy³: 20 Wrz 2006

Wys³any: 2006-09-20, 14:54   

Mam kumpla o 2 lata ode mnie starszego, który jest z dziewczyn±/kobiet± która ma 36 lat! Za g³owê siê z³apa³em jak to us³ysza³em bo my¶la³em ¿e to ¿art. Jednak nie... I napewno nie jest to zwi±zek dla pieniêdzy! :serce:

rymci pymci 

Do³±czy³a: 28 Sie 2006
Sk±d: mniej wiêcej £ód¼

Wys³any: 2006-09-20, 15:05   

Jak kto lubi...
Ja tam bym siê wcale nie obrazi³a maj± w wieku 40 lat 20 letniego kochanka :rotfl:

Evangelos 

Do³±czy³: 05 Sty 2007

Wys³any: 2007-01-16, 18:17   

E2rdo napisa³/a:
Mam kumpla o 2 lata ode mnie starszego, który jest z dziewczyn±/kobiet± która ma 36 lat! Za g³owê siê z³apa³em jak to us³ysza³em bo my¶la³em ¿e to ¿art. Jednak nie... I napewno nie jest to zwi±zek dla pieniêdzy!

Po co piszesz, ¿e twój kumpel jest starszy od Ciebie o 2 lata skoro nie wiadomo ile Ty masz lat - no pomy¶l. Bo wiek w profilu (96) to rozumiem dla jaj wpisa³e¶. :zabawa:

goszka 
*oczy wariata*

Do³±czy³a: 04 Sty 2007
Sk±d: Police

Wys³any: 2007-01-16, 19:29   

Zale¿y od dojrza³o¶ci danych osób od ich charakteru i toku rozumowania.
Zobaczcie, ¿e czêsto zdarza siê, ¿e facet jest starszy od kobiety i s± ze sob± ca³e ¿ycie. Wiêc czemu nie mo¿e byæ na odwrót? A w show biznesie? Przecie¿ to te¿ ludzie, owszem zdarzaj± siê zwi±zki dla pieniêdzy (jest ich tam wiêcej), ale mog± te¿ byæ zwi±zki gdzie para na prawdê siê kocha.

a_a 

Do³±czy³a: 01 Sty 2007

Wys³any: 2007-01-16, 19:53   

hym wed³ug mnie je¶li partnerzy s± w stanie siê rozumieæ i dostrzegaæ pewne hym no nie wiem 'potrzeby wiekowe' to wszystko by³oby jak najbardziej wspaniale
jednak potem lub dlatego zwi±zek siê rozpada gdzie powodem jest ró¿nica wieku
wiem ¿ê to trochê ckliwe ale je¶li kto¶ kiedy¶ kocha³to zrozumie ¿e ró¿nica wieku nic nie znaczy ;q

Limak_x

Do³±czy³: 15 Sty 2007

Wys³any: 2007-01-17, 10:16   

my¶le ¿e to jedna pieni±dze ale nie zaprzeczam ¿e s± takie zwi±zki które s± ze sob± nie dla pieniêdzy?!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
forum m³odzie¿owepozycjonowanieprojekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.