z gwiaZdami show-biznesu nigdy nic nie wiadomo, one du¿o rzeczy robi± na pokaz, dla sprzeda¿y p³yt, itd
_________________ Wiedz, ¿e nigdy siê nie poddam. Bêdê walczyæ o tê mi³o¶æ. . O mi³o¶æ która da³a mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile rado¶ci . . Mi³o¶æ jest jak magia- pojawia siê i znika.
Mam kumpla o 2 lata ode mnie starszego, który jest z dziewczyn±/kobiet± która ma 36 lat! Za g³owê siê z³apa³em jak to us³ysza³em bo my¶la³em ¿e to ¿art. Jednak nie... I napewno nie jest to zwi±zek dla pieniêdzy!
Mam kumpla o 2 lata ode mnie starszego, który jest z dziewczyn±/kobiet± która ma 36 lat! Za g³owê siê z³apa³em jak to us³ysza³em bo my¶la³em ¿e to ¿art. Jednak nie... I napewno nie jest to zwi±zek dla pieniêdzy!
Po co piszesz, ¿e twój kumpel jest starszy od Ciebie o 2 lata skoro nie wiadomo ile Ty masz lat - no pomy¶l. Bo wiek w profilu (96) to rozumiem dla jaj wpisa³e¶.
Zale¿y od dojrza³o¶ci danych osób od ich charakteru i toku rozumowania.
Zobaczcie, ¿e czêsto zdarza siê, ¿e facet jest starszy od kobiety i s± ze sob± ca³e ¿ycie. Wiêc czemu nie mo¿e byæ na odwrót? A w show biznesie? Przecie¿ to te¿ ludzie, owszem zdarzaj± siê zwi±zki dla pieniêdzy (jest ich tam wiêcej), ale mog± te¿ byæ zwi±zki gdzie para na prawdê siê kocha.
_________________ podtrzymywa³e¶ moj± g³owê
nie roztrzaska³am skroni
o pod³ogê - póki co
hym wed³ug mnie je¶li partnerzy s± w stanie siê rozumieæ i dostrzegaæ pewne hym no nie wiem 'potrzeby wiekowe' to wszystko by³oby jak najbardziej wspaniale
jednak potem lub dlatego zwi±zek siê rozpada gdzie powodem jest ró¿nica wieku
wiem ¿ê to trochê ckliwe ale je¶li kto¶ kiedy¶ kocha³to zrozumie ¿e ró¿nica wieku nic nie znaczy ;q
_________________ Nie wierz nigdy nie w tych co ci±gle udaj± i ci±gle u¶miechaj± siê nie
Wierz nigdy nie w to niebo które zawsze niebieskie jest
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.