Istnieje Prze¿y³em j± raz :-) i bardzo milo wspominam ale to du¿o kosztuje w³asnego ja No i to jeden z najwspanialszych aspektów ¿ycia zale¿y o jaka mi³o¶æ ci chodzi
_________________ Say it Right
Ostatnio zmieniony przez night3388 2008-06-10, 15:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 19 Do³±czy³a: 26 Maj 2008 Posty: 108 Sk±d: z piek³a rodem
Wys³any: 2008-06-10, 21:26
Pewnie , ¿e istnieje. Mi³o¶æ to najpiêkniejsze co mo¿e nas w ¿yciu spotkaæ. Ale na tak± mi³o¶æ w Twoim wieku jeszcze za wcze¶nie. ja wiem, ¿e teraz ciêzko Ci to sobie wyobraziæ...ale za pare lat zrozumiesz...zrozumiesz te¿ pewnie czym jest mi³o¶æ.
Bo mi³o¶æ jest naprawde cudowna. Tak mi³o jest siê wtuliæ w kogo¶ kto Ciê kocha. przy kim czujesz siê bezpiecznie...mi³o¶æ kojarzy mi siê jeszcze z d³ugimi spacerami bez celu... przy ksie¿ycu...mi³o¶æ jest piêkna... Cudownie mieæ kogo¶ tylko dla siebie.
_________________ Oczy ma, je¶li trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, weso³e, bez powodu pe³ne ³ez.
Wys³any: 2008-06-10, 21:38
To minie... wiem co teraz czujesz. ka¿dy kiedy¶ prze¿ywa³ co¶ podobnego. Ale zaufaj mi to minie. Musisz podej¶æ do sprawy z dystansem. Z³amane serce zawsze bardzo boli. Ale na szczê¶cie siê goi. We¼ jutro po szkole przyjació³kê na spacer wygadaj siê. Na pewno Ci to pomo¿e. Ch³opaków jest pe³no... nie ten to inny..
Wys³any: 2008-06-11, 19:58
"Mi³o¶æ to bezinteresowna troska o innych". Czy jako¶ tak.
Masz 12lat, wiêc nie wiem, czy Ty mimo wszystko rozumiesz czym jest mi³o¶æ.
Gdybym ja w wieku 12 lat mia³a takie problemy jak Ty... xD
_________________ Jestem, wiêc nie chcê cierpieæ!
Jestem, wiêc wolê nie czuæ! Nie!
Jestem, wiêc nie chcê cierpieæ!
Jestem!
Tak... ale wiêkszo¶æ sprowadza siê do tego, ¿e dwie osoby siê 'kochaj±'. I ka¿dy wie co to oznacza (po swojemu).
Czy jak ró¿a nazywa³aby siê inaczej to jej zapach by siê zmieni³? Nie mam na my¶li sytuacji, ¿e ka¿dy widzi mi³o¶æ po swojemu - bo tak jest. Ale jest utrzymany pewien stereotyp, dwóch osób, które ton± w mi³o¶ci do siebie. Motyle w brzuchu and so on - ja tego nie uznajê.
Mi³o¶æ mo¿na powiedzieæ ¿e istnieje. Czym ona jest? Trudne pytanie Uzale¿nienie siê w jaki¶ sposób od drugiej osoby psychicznie. W sumie bez niej da siê ¿yæ i pomimo pustki da siê j± wype³niæ czym¶ ca³kiem innym. Chcesz i¶ na piwo to idziesz chcesz poflirtowaæ z facetem to flirtujesz i wszystko bez jaki¶ zobowi±zañ. Mi³o¶æ w jaki¶ sposób ogranicza wolno¶æ.
_________________ To nie sparwa cenzury i nie kwestja pieniêdzy
To nie wina s³uchaczy by³o ich coraz wiêcej
Nie oskar¿aæ premierów i ko¶cio³a nie mieszaæ
Na nikim wogóle psów nie wieszaæ
To ostatnie s³owa radio mi³o¶æ zamkniête
Mikrofony i g³o¶niki milcz± jak zaklête
Proszê u¶i±¶æ wygodnie i wy³±czyæ ten kana³
Radio mi³o¶æ zamkniête - co za bana³
Wys³any: 2008-06-12, 10:56
Zielony_Arti napisa³/a:
Mi³o¶æ w jaki¶ sposób ogranicza wolno¶æ.
Mo¿e i ogranicza...ale daje w zamian du¿o piêknych chwil. Kidy siê kogo¶ kocha to nie my¶li siê o tym, ¿e mi³o¶æ ogranicza. Bo i tak chce siê spêdzaæ ca³e dnie z t± osob±
Mo¿na powiedzieæ ¿e mi³o¶æ to z³ote ³añcuchy ale je¶li taka w³asnie jest to ja ja chcê.
Mi³osæ istnieje ale jest z³o¿ona istnieje mi³o¶æ platoniczna, rodzicielska, cielesna. Ka¿da z nich istnieje i ¿yje obok drugiej. I wszystkie s± ró¿ne od siebie.
Ja jestem punkiem wci±¿ wierzê w mi³o¶æ bez chêci posiadania w mi³o¶æ co przetrwa wszystko (w³ochaty mi pomóg³)
_________________ Mam zepsyt± klawiaturê a nie op³aca mi sie kupowaæ nowej wiêc czasem nie dzia³aja mi polskie litery Mam nadziejê ¿e mi to wybaczycie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.