z moj± przyjació³k± najblizsz± rozmawialem szczerze i ona powiedziala ze mialbym u niej szanse a ja ja kocham wyznac jej to czy nie zeby nie pomyslala ze naduzywam jej szczerosci czy zeby sobie nie pomyslala ze to zabawa z mojej strony prosze o pomoc
Wiek: 18 Do³±czy³a: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Sk±d: Psycholandia
Wys³any: 2007-10-28, 21:33
nie wypu¶æ mi³o¶ci z r±k, zw³aszcza jak sympatia daje takie sygna³y
_________________ Nikt nie bêdzie wiedzia³, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
wiêc za³o¿ê na szyjê kapelusz,
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-10-31, 17:56
e, nie polecam.
skoro siê przyja¼nicie - pewnie ma do Ciebie podej¶cie, takie jak przyjaciele zwykle maj± - jedno drugei kocha, ale nie ma to nic wspólnego z byciem w zwi±zku, jest w tym zazwyczaj wiêcej braterstwa.
a je¶li to imitacja przyja¼ni, tylko takie zaloty d³ugotrwaj±ce, to siê nie krêpuj i wal prosto z mostu... najwy¿ej ucieknie przed Tob± ;-)
mi³o¶æ to gra, w której przegrywa ten, kto pierwszy powie 'kocham'
omg, X jak mozesz... a kiedys naprawde Cie szanowalam
_________________ "Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."
Nabokov Rozpacz
Zagubiona__
Do³±czy³a: 01 Lis 2007 Posty: 27 Sk±d: Z piak³a
Wys³any: 2007-11-03, 22:15
Powiedz jej to mo¿e siê okarze ¿e ona ciebie te¿.
_________________ Zakochana bez wzajemno¶ci................
Mordred napisa³/a:
X. napisa³/a:
mi³o¶æ to gra, w której przegrywa ten, kto pierwszy powie 'kocham'
co¶ w tym jest.
nie sadzê
jakos tak sie zdarza, ze to zostaje zapamietane i w jakis niebywaly sposob niejednokrotnie pozniej zaznaczone i podkreslone ktora ze stron to powiedziala; z tym sie tez wiaze to, iz mowi to ta z osób, która naprawde to czuje (bo, ze wzgledu na temat, zakladamy, ze to prawdziwa milosc), ta druga moze powiedziec to z pobudek niekoniecznie podobnych.. a potem sa watpliwosci i ca³a ta chora otoczka, w ktora masochistyczny ród ludzki kocha siê bawiæ
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
Do³±czy³a: 09 Kwi 2007 Posty: 69 Sk±d: z Piek³a na Ziemi
Wys³any: 2007-11-04, 15:21
Powiedz jej. Jesli tego nie zrobisz, bêdziesz ¿a³owa³ przez ca³e ¿ycie patrz±c jak uk³ada sobie ¿ycie z jakim¶ ole¶nym facetem. A tak... Przecie¿ zawsze moze co¶ z tego wyj¶æ.
Zastanawia mnie to, dlaczego ten temat znalaz³ siê u "Uczuciach"...? Z tego co mówi³a katechetka na religii to mi³o¶æ to nie uczucie xD
_________________ ...A jego s³oñce ju¿ zgas³o i jego oczy p³aka³y. Min±³ ten czas i s³oñce ¿yæ po¶ród ludzi nie chcia³o...
Moim zdaniem powiniene¶ z ni± porozmawiaæ. Je¶li ju¿ powiedzia³a, ¿e masz u niej szanse, jeste¶ na dobrej drodze. Szczero¶æ zawsze siê op³aca. Ja przynajmniej chcia³abym wiedzieæ takie rzeczy na jej miejscu. A jak to powiedzieæ? Zacznij od tego, ¿e bardzo Ci na niej zale¿y i jak bardzo siê cieszysz, ¿e jest Twoj± przyjació³k±. Macie szansê na piêkny zwi±zek.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.