wlasnie to mnie zastanawia, ze dziewczyny najczesciej tak sie pocieszaja. a moze to ty nie bylas warta? tez mi pocieszenie, wina lezy po obu stronach zwykle i nie powinno sie jej zrzucac.
raz mi sie zdrzylo tak powidziec bo tak naprawde bylo... ale masz racje wina zawsze lezy po obu stronach... kobiety i tesciowej:P
'Niech mówi±, ¿e to nie jest mi³o¶æ
¯e tak siê tylko zdaje nam
Byle siê nigdy nie skoñczy³o
To wszystko, co od ciebie mam... '
przestan bo zwymiotuje
Cytat:
wlasnie to mnie zastanawia, ze dziewczyny najczesciej tak sie pocieszaja. a moze to ty nie bylas warta? tez mi pocieszenie, wina lezy po obu stronach zwykle i nie powinno sie jej zrzucac.
true.
jesli zostalas rzucona, to albo bylas glupia, albo brzydka, albo nudna. naprawde wspanialych kobiet sie nie rzuca, haha.
jesli zostalas rzucona, to albo bylas glupia, albo brzydka, albo nudna.
brutal ;p
Mordred napisa³/a:
zwykle? ja bym powiedzia³a, ¿e zawsze...
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychaæ ;-)
po prostu kazdy ma inne kategorie pojmowania piekna, niektorzy maja je po prostu nieco wygiete. ["wszystkie kobiety sa piêkne synu, czasem po prostu wina brak."]
i nie, nie kazda kobieta jest wspaniala, tak samo jak nie kazdy facet jest fantastyczny, tylko kogos szuka. i nie, nie kazdzemu jest ktos pisany.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
nie powiedzia³am, ¿e wierzê w przeznaczenie, dwie po³ówki jab³ka i tego typu pierdo³y; ¶wiat jest tak popieprzony, ¿e nie ma w³a¶ciwie miejsca na mi³o¶æ, jakiej siê czasem oczekuje; b±d¼my realistami - tylko wielkim szczê¶ciarzom siê udaje; dobra tam, bo mi siê smutno robi jak takie rzeczy piszê... a nie mogê sobie pozwoliæ na ¿adne sentymenty. bêdzie mi³o¶æ, to bêdzie, a nie to sobie bêdê wegetowaæ jako¶:) jeju, ale mam ochote siê wygadaæ, ale cieszê siê, ¿e jestem w stanie siê od tego powstrzymaæ:) dopiero by¶ mia³ ubaw, Mordredzie:)
_________________ "The best way to predict the future is to invent it"
Czêsto ¼le postrzegamy nasze w³asne uczucia - wydaje siê nam ¿e kochamy choæ nie do koñca rozumiemy czym mi³o¶æ jest. Nasz obraz mi³o¶ci budowany jest przez nas samych poprzez obserwacjê. Czêsto zdarza siê ¿e dziewczyna szuka u ch³opaka cech swojego ojca, najczê¶ciej nawet o tym nie wie... Poznaæ samego siebie - pocz±tek wêdrówki, ¯yj i daj ¿yæ innym, nie rób bli¼niemu tego co tobie nie mi³e s³yszymy to codziennie ale czy tak robimy? Aby kochaæ musimy szanowaæ i akceptowaæ partnera dok³adnie takim jakim jest a jak czêsto zmuszamy go do zmian? Podobno mi³o¶ci nie da siê logicznie opisaæ ale mo¿na j± lepiej zrozumieæ. Kiedy jeste¶my zauroczeni nie my¶limy racjonalnie... ale czy od razu kochamy? Czasami dwa pozornie niepasuj±ce do siebie elementy na skutek ciê¿kiej pracy dopasowuj± siê do siebie a wtedy s± niemal¿e nierozerwalne....
Czêsto ¼le postrzegamy nasze w³asne uczucia - wydaje siê nam ¿e kochamy choæ nie do koñca rozumiemy czym mi³o¶æ jest.
Mario_NL napisa³/a:
Kiedy jeste¶my zauroczeni nie my¶limy racjonalnie... ale czy od razu kochamy?
Zgadzam siê:] O mi³o¶ci nie zapomina siê po miesi±cu... ciê¿ko tak szybko pocieszyæ siê kim¶ innym. JA zauroczona jestem co jaki¶ czas, nigdy jednak nie do¶wiadczy³am prawdziwie silnego uczucia.
Trzy dni temu zerwa³am z kim¶ definitywnie. Pewnie jeszcze troche pobêdzie w mojej pamiêci. Jego widok bêdzie mnie "raziæ". Najlepiej w przykrych momentach przypominaæ sobie dlaczego zerwali¶my, my¶leæ racjonalnie... tyle piêknych chwil przed nami...
a ja jestem w udanym zwiazku i sami sie dziwimy ze jest tak dobrze ,ze spadlo to na nas jak w telenoweli jakiejs;P And I hope that it will go on.....:))
_________________ Its time to be a big girl now And big girls don't cry .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.