Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2006-12-13, 18:29
tak.
czasy podstawówki, pierwszych "ochów i achów" kierowanych w stronê ch³opaka ze starszej klasy, który jest sliczny i fajny i siê do mnie usmiecha, a nawet mi cze¶æ powiedzia³...itd
Hej mam 15lat i mam sprawe do osoby naprawde mogacej mi pomóc.Mioanowicie mam ch³opaka jest starszy ode mnie o 3lata.Ja chodze do 3gim a on do 3technikum.Jestesmy ze soba od roku. I chcia³am as zapytac czy sadzicie ze nasze uczucie moze preztrwac naprawde d³ugu...Jest on starszy odmnie ale wiem ze nie chodzi mu o sex czy cos w tym stylu....Jesli schodzimy na ten temat to on twierdzi ze ma³o wazne jest to czy on jest na to gotowy czy nie...Tylko ze zrobimy to jak ja bede na to gotowa...POMOCY!Ja nie chce go stracic jest naprawde wspania³ym facetem tylko czy myslicie ze mi³osc w moim wieku ma sens??Prosze odp...
Czy mieliscie kiedys nie odwazjemnion± mi³o¶æ??mocno was boli jak ktos was rani\?
Nie by³em nigdy zakochany, jedynie zauroczony w odleg³ej przesz³o¶ci (nawet bardzo, bo w podstawówce) dwoma dziewczynami, ale by³o to platoniczne uczucie
Wys³any: 2006-12-26, 14:13
Patrycja_1988 napisa³/a:
Nigdy nie by³am zakochana.
No ja tez sie nigdy w nikim nie zakochalam, ale mozeistnieje taki osobnik ktorego twarzyczka cie sie podobala wiec postanowilas walczyc o jego wzgledy ....a on najzwyczajniej Cie ola³
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wys³any: 2006-12-26, 14:38
a ja hmm jestem zakochany i jest to cos pieknego ale i zarazm cos cholernie trudnego i czasem czlwoeik mysli sobie ze ma juz dosc i ze juz nie da rady dalej tak ale po chwili przychodza znow chwile szczescia i jest oko
_________________ Nie za¿ywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie u¿ywajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
czy MIELI¶MY kiedy¶ nieodwzajemnion± mi³o¶æ??
a czy mi³o¶c mo¿na MIEÆ?
ale... i tak i nie...
my¶lê, ¿e prawie ka¿dy ( mnie w ka¿dym razie tak...nawet nie raz) spotka³ sie z sytuacj± , ¿e kto¶ nie odwzajemni³ naszych uczuæ w sposób, w jaki by¶my tego chcieli...
Tak --> spotka³o mnie to,
NIE--> nie wiem czy to uczucie mo¿na by³o nazwac mi³o¶ci±...
Cytat:
mocno was boli jak ktos was rani\?
a Ciebie nie boli? Ka¿dego rani...
_________________ "Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."
Ja by³am zakochana..... i nawet do dzisiejszego dnia siê zastanawiam nad tym czy ten ch³opak to nie jest ten jedyny i siê boje ¿e te pytanie bedzie mnie przesladowaæ przez ca³e ¿ycie ,to by³a oczywi¶cie nie odwzajemniona mi³o¶æ a w takiej wiadomo ze zawsze siê cierpi.On wiedzia³ o moich uczuciach i baardzo siê stara³ ¿ebym przez niego nie cierpia³a........To jest ch³opak jakich ma³o na tym ¶wiecie
Wlasnie trwam w takiej milosci... moze nie do konca ale po czesci tak:( a kiedys kochalam sie 3 lata w chlopaku, ktory na mnie mial totalna "zlewke"... w koncu powiedzialam sobie "daj sobie z nim spokoj przeciez on nie jest tego wart", i dalam... bo rzezcywiscie tak bylo Debil nie byl tego wart... dalam sobie jakos z tym rade:)
"daj sobie z nim spokoj przeciez on nie jest tego wart"
wlasnie to mnie zastanawia, ze dziewczyny najczesciej tak sie pocieszaja. a moze to ty nie bylas warta? tez mi pocieszenie, wina lezy po obu stronach zwykle i nie powinno sie jej zrzucac.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 4529 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2007-01-05, 22:25
Cytat:
Widac dziewczyny musz± siê jako¶ pocieszyc... i wmawiaj± sobie, ¿e on nie jest tego wart!
A ch³opacy? co my¶l± jak chc± zapomniec? "nie ta to inna?"
Tak naprawde to nie ma podzialu jak mowia faceci a jak kobiety. A to: "nie ta to inna" nie jest takie glupie, bo na nieszczesliwa milosc najlepsza jest nowa...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.