Niby jest ,ale jestem zdania ,ze zakochaæ przez intenret siê nie da!!
Moze to siê staæ podczas którego¶ tam spotkania ,do którego dochodzi dziêki sieci.
I tyle.Mi³o¶æ przez internet - nie, internet u³atwiajacy zaiwranie znajomo¶ci ,które moga siê przerodziæ w zwi±zki - jak najbardziej.
_________________ "Nie wa¿ne co czytasz: Koran, Torê, Bibliê b±d¼ dobrym cz³owiekiem a z³o samo zniknie."
pewnie ze sie nie da.
2 razy by³am innego zdania - i doopa =]
a dlaczego sadzisz ze sie nie da, mam znajomych ktorzy sie wlasnie tak poznali i sa ze sob± bardzo szczesliwi:) wiec wydaje mi sie ze taka milosc jest bardzo mozliwa!!
a dlaczego sadzisz ze sie nie da, mam znajomych ktorzy sie wlasnie tak poznali i sa ze sob± bardzo szczesliwi:) wiec wydaje mi sie ze taka milosc jest bardzo mozliwa!!
czytaj kolezanko co piszesz:)
-tak sie poznali, a nie opieraja caly zwiazek na internecie i rozmowach na czacie czy gg. Wg tego co napisa³as, sa ze soba, a wiec spotykaja sie i nie unikaja takich NATURALNYCH kontaktoow.
a wiec nie jest to tzw mi³osc przez internet
Ale zanim sie spotkali to tylko rozmawiali na gg i praktycznie mozna powiedziec ze zakochali sie przez gg:) jesli chodzi o ludzi ktorzy tylko rozmawiaja ze soba np na gg czy czacie i uwazaja ze to jest milo¶æ to chyba nie wiedz± w takim razie co to oznacza, bo zeby sie w kims zakochac to trzeba sie z drug± osob± widywac, ja osobiscie nie moglabym tylko gadac ze swoim chlopakiem na gg i wogole sie nie widywac...
Ale zanim sie spotkali to tylko rozmawiali na gg i praktycznie mozna powiedziec ze zakochali sie przez gg:)
Bzdura. Mogli co najwy¿ej stwierdziæ ,ze je¿eli bêdzie im siê tak samo rozmawia³o na rzeczywistym spotkaniu to powinno byæ mi³o. Wiesz te same zainteresowania ,wpólny tok my¶lenia itd.
Ale zakochaæ przez internet.. niemo¿liwe.
_________________ "Nie wa¿ne co czytasz: Koran, Torê, Bibliê b±d¼ dobrym cz³owiekiem a z³o samo zniknie."
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-12-06, 12:09
Jastina, zakochalam sie jak ostatnia debilka, doszlo do strasznej burdy zanim sie spotkalismy nawet... koniec... myuslalam ze serce mi peknie
cholera miesiac dochodzilam do siebie
jak idiotka:|
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
Jastina, zakochalam sie jak ostatnia debilka, doszlo do strasznej burdy zanim sie spotkalismy nawet... koniec... myuslalam ze serce mi peknie
cholera miesiac dochodzilam do siebie
aha chyba ze sie ma takie doswiadczenia to tez bym tak mówi³a
_________________ "Ludzkie spojrzenia s³odkie s± choæ, pe³ne chciwo¶ci, k³amstwa, zazdro¶ci ³e¿ - poznasz je... poznasz bli¿ej, kiedy os³abniesz i g³owe rozbijesz o mur..."
zgadzam sie ale mozna kogos najpierw poznac ...pózniej sie spotkac
no dobra ale patrz np przyklad ze 2 osoba mieszka na drugim koncu Polski. widzenie tej osoby nawet przy duzym szczesciu raz w miesiacu i ograniczenie sie do rozmow na gg i wyznawaniu sobie tam milosci to raczej nie jest zaden zwiazek :> oczywiscie moge sie mylic
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.