moim zdaniem milosc tylko ONLINE nie jest mozliwa...mysle, ze ludzie myl± to z zauroczeniem, zafascynowaniem, dobrze sie gada, jest milo...ale to jeszcze nie mi³o¶æ...sama przezylam cos podobnego i wiem. Za to przyja¼ñ Online jest mo¿liwa :) Pozdro dla mojej by³ej internetowej "mi³o¶ci" - wtajemniczony wie o kogo chodzi :* (no chyba, ze juz zapomnial )
Klamie czy tez nie.... bardzo duzo jest takich zwiazkow....
ja swojego obecnego narzeczonego pozna³am 10 miesiecy temu dziêki generacji gadu gadu i jestesmy ze soba juz 8 miesiac ... uwa¿am ¿e wszystko jest mozliwe do spelnienia, jesli sie tylko chce i potrafi ....
Ostatnio zmieniony przez Arielka 2006-07-06, 19:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Masz racje... jednak trzeba sie liczyc z tym, ze nie zawsze trafimy na kogos kto bedzie szczery.... ale tak samo jest w swiecie "rzeczywistym" przeciez ludzie takze klamia prosto w oczy... wszystko opiera sie na zaufaniu...
_________________ "whAt wOulD yOu tHinK oF mE nOw? sO lUckY, sO strOnG, sO prOud..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.