Forum Dyskusyjne :: Mi³o¶æ ma³olatów

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Mi³o¶æ ma³olatów

Mi³o¶æ ma³olatów
Autor Wiadomo¶æ

Klaudia 

Do³±czy³a: 20 Pa¼ 2005
Sk±d: Ka³uszyn

Wys³any: 2005-10-22, 10:38   Mi³o¶æ ma³olatów

Co my¶licie o mi³o¶ci w wieku 14, 15 lat? Czy to jest uczucie, czy tylko zauroczenie? I czy warto anga¿owaæ sie w co¶ takiego???

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2005-10-22, 11:11   

pf ja mylse ze gowniarze sie glownie wygloopiaja macaja i te rzeczy, owszem istnieje milosw tym wieku ale zdarza sie bardzo bardzo rzadko, e tym wieku nie zna sie jeszcze siebie nie rozumie sie siebie a co dopiero inna osobe, wiec jak mozna mowic o milosci?

AnUsIa17 
:*:*:*

Do³±czy³a: 14 Pa¼ 2005
Sk±d: Wielkopolska

Wys³any: 2005-10-22, 13:21   

to zalezy.. ja mam kuzynke ktora poznala chlopaka wlasnie w wieku 14 lat i sie zakochala byli ze soba 8 lat i wlasnie teraz we wrzesniu brali slub... wiec nie powiem ze sie nie zdarza, ale to rzadko..

#deela 

Wys³any: 2005-10-23, 09:33   

AnUsIa17, a jestes pewna ze nie bedzie tego zalowac pierwszy facet i slub a potem zdrada zdrada zdrada

AnUsIa17 
:*:*:*

Do³±czy³a: 14 Pa¼ 2005
Sk±d: Wielkopolska

Wys³any: 2005-10-23, 12:29   

no pewna tego byc nie moze... ale teraz niestety zdrada wystepuje coraz czesciej i to w kazdym wieku jak narazie nie zaluje tej decyzji.. :)

#deela 

Wys³any: 2005-10-23, 12:43   

AnUsIa17, wiem to z doswiadczenia wiec.....

Mimka 
wra¿liwa duszyczka.

Do³±czy³a: 16 Wrz 2006
Sk±d: z Piekar ¦l±skich

Wys³any: 2006-09-19, 18:10   Re: Mi³o¶æ ma³olatów

Klaudia napisa³/a:
Co my¶licie o mi³o¶ci w wieku 14, 15 lat? Czy to jest uczucie, czy tylko zauroczenie? I czy warto anga¿owaæ sie w co¶ takiego???

milosc to milosc niezaleznie od wieku
:)

Pushy 
I'll be your angel

Do³±czy³a: 02 Sie 2006

Wys³any: 2006-10-01, 19:22   

Jak Anusia ju¿ powiedzia³a, zdarza sie. Ale baaaaaaaaardzo rzadko. G³ównie zwi±zki w tym i m³odszym wieku to dziecinada.

Ruget 
:*

Do³±czy³: 06 Sie 2006
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-10-01, 22:27   

Pushy napisa³/a:
G³ównie zwi±zki w tym i m³odszym wieku to dziecinada.

moze Twoje ...
ale wedlug mnie zalezy od dojrzalosci ... a nie wieku

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

karda90 

Do³±czy³a: 20 Lut 2006
Sk±d: gdzie¶ tam...daleko

Wys³any: 2006-10-02, 11:33   Re: Mi³o¶æ ma³olatów

Klaudia napisa³/a:

mi³o¶cia to raczej tego nazwaæ nie mozna to tylko zauroczenie ktore [predzej czy pozniej przeminie, wg mnie warto sie angazowac w takie cos bo zawsze jest o czym kolezanka opowiadaæ(¿artuje) ;)

Ruget 

Wys³any: 2006-10-02, 15:28   

nie mow ze predzej czy pozniej chyba ze masz na mysli takze wyjatki ktore potwierdzac maja regole :P

drobiczek 
eeLOoo

Do³±czy³a: 16 Pa¼ 2005
Sk±d: Centrum :D

Wys³any: 2006-10-03, 14:17   

Mimka napisa³/a:
milosc to milosc niezaleznie od wieku

dok³adnie tyle ¿e nie ka¿dy umie j± w³a¶ciwie odczytac

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2006-10-04, 22:00   

Wed³ug mnie mo¿e istnieje mi³o¶æ w wieku 14 lat... Ale mo¿na nazwaæ to m³odociana mi³o¶cia, która pó¿niej mo¿e przerodziæ sie w powazny zwi±zek!! A co do zdrady ona nie istnieje je¶li Kocha siê naprawde... Bo jak mo¿na chodz by poca³owaæ kogo¶ innego (mówie o prawdziwym poca³unku rzecz jasna) a co dopiero kochac sie z kim¶ innym!! Gdzie tu jest uczucie i szacunek do drugiej osoby??

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

Asiomka 
Fanatyczka

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: [N!eBoO=)]

Wys³any: 2006-10-06, 07:30   

zdarza sie nie powiem... ale tylko wtedy kiedy i chlopak i laska mysla juz jak starsi... nie maja juz mozgu jak 5 letnie dzieci co sie bawia lalkami barbie czy cos... jezeli ichlopak i dziewczyna sie poznali polubieli potem dopiero pokochali to dlaczego od razu gadac ze to tylko zauroczenie... zdarza sie to jednak zadko... znam jednak pae ktora jest ze saba juz 7 rok a zaczeli byc ze saba w wieku 15 lat... i to nioe bylo takie cos na zasadzie 'czy chcesz ze mna chodzi' tylko poprostu 'jakos tak wyszlo' ze zaczeli byc ze saba i sa ze saba do teraz:) pozdrawaiam...;)

K.K. Baczyñski

Tokio hotelowka:) 

Do³±czy³a: 22 Wrz 2006
Sk±d: Wroc³aw

Wys³any: 2006-10-17, 13:05   

Mysle , ze taka milosc moze przetrwac..Nie zalezy to od wieku lecz od sily milosci..:):) (Ruget nie rozumiem Cie..:P:( Czemu napisales to do mnie..??)..Wielkie pzdr:)

Kocham Cie Kochanie Moje..:*:* :serce:

Ruget 

Wys³any: 2006-10-17, 16:21   

co do Ciebie nie widze nic ... aha podbis hmm bo nie lubie tokio hotel ..

Smerfetka 

Do³±czy³a: 17 Pa¼ 2006
Sk±d: z krainy czarów :)

Wys³any: 2006-10-17, 17:01   Re: Mi³o¶æ ma³olatów

Klaudia napisa³/a:

Ludzie w roznym wieku dojrzewaja do milosci i moze akurat osoba bedaca z kims w wieku 15 czy 14 lat dorosla do milosci, wiec roznie to bywa. Moze tez sie wyglupiac i robic "pokazówke" i wlasnie to sie najczesciej zdarza..

Szajusia 

Do³±czy³a: 19 Pa¼ 2006

Wys³any: 2006-10-19, 13:54   

Ja siê bujam w ch³opaku od 3 lat i jeszcze mi nie przesz³o. "Chodzi³am'' z nim w klasie 6 ale takie z tego chodzenie jak z koziej dupy tr±ba x D. Pewnie uwa¿acie mnie tu za ma³± gówniare :P ale có¿ nie ka¿dy jest idealny :D . Moim zdaniem to czym da¿e moje kochanie to jest uczucie, poniewa¿ gdyby by³o to tylko zauroczenie to przesz³o by mi prêdzej czy pó¼niej ale nie trwa³o 3 lata :D .

karda90 

Do³±czy³a: 20 Lut 2006
Sk±d: gdzie¶ tam...daleko

Wys³any: 2006-10-19, 16:54   

Szajusia napisa³/a:
Ja siê bujam w ch³opaku od 3 lat i jeszcze mi nie przesz³o. "Chodzi³am'' z nim w klasie 6 ale takie z tego chodzenie jak z koziej dupy tr±ba x D. Pewnie uwa¿acie mnie tu za ma³± gówniare :P ale có¿ nie ka¿dy jest idealny :D . Moim zdaniem to czym da¿e moje kochanie to jest uczucie, poniewa¿ gdyby by³o to tylko zauroczenie to przesz³o by mi prêdzej czy pó¼niej ale nie trwa³o 3 lata :D .

i tu Cie kochaniutka zdziwie ja mia³am zauroczenie chyba 5 letnie i jakos mi przeszlo zrozumia³am ze to nie ma sensu i takie tam

Ucek 

Do³±czy³: 19 Pa¼ 2006
Sk±d: Jw, AK

Wys³any: 2006-10-19, 23:03   

Mo¿e i s± przypadki gdzie to jest prawdziwa mi³o¶æ. A czasem tylko nowe "prze¿ycie". Wed³ug mnie poprzez takie prze¿ycia cz³owiek wyci±gnie wiêcej wniosków i inaczej bêdzie patrzeæ na nastêpny zwi±zek...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.