Forum Dyskusyjne :: Mi³o¶æ ma³olatów

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Mi³o¶æ ma³olatów

Mi³o¶æ ma³olatów
Autor Wiadomo¶æ

#Mokra 
Bobson

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2006-10-20, 11:47   

Kazdy powinien przezyc mlodziencza milosc bo w przyszlosci bedzie mial juz jakie takie pojecie o tych sprawach

Mania 

Do³±czy³a: 23 Wrz 2006
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2006-10-20, 15:41   

Ucek napisa³/a:
Mo¿e i s± przypadki gdzie to jest prawdziwa mi³o¶æ.

Hmm a jest cos takiego jak nieprawdziwa milosc ....
Moim zdaniem w dzisiejszych czasach nadu¿ywamy slowa milosc , gdy ktos nam sie tylko podoba odrazu bez zastanowienia mowimy ze go kochamy . Akurat .

Klaudia napisa³/a:
Czy to jest uczucie, czy tylko zauroczenie?

Zalezy od sytuacji , to jest indywidualna sprawa raczej nie da sie jej tak ogolenie okre¶liæ

Klaudia napisa³/a:
I czy warto anga¿owaæ sie w co¶ takiego???

A po co ...? Staro¶æ nie radosc mlodosc nie wiecznosc . Trzeba uzywac zycia ile sie da ... co nagle to po diable

Mi osobi¶cie sie wydaje ze jeszcze nie prze¿y³am mi³o¶ci ( ¿eby nie by³o niech wam bêdzie prawdziwej) choc mam juz 17 lat !!!

Ruget 
:*

Do³±czy³: 06 Sie 2006
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-10-20, 15:54   

ja mam wlasnie 17 i czuje po sobie ze ja przezywam wlasnie ;p a odczulem to w momencie w jakim prawie ja stracilem ...

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

Mania 

Wys³any: 2006-10-20, 16:43   

zeby stracic trzeba miec :/ ja niestety na swojej drodze spotykam samych palatow wiec nawet nie zaczynam dluzszych znajomosci .Wyznaje zasade : wole nic niz byle co :/ ale gratuluje i zycze dalszych sukcesow . Jak mnie nie zaprosisz na slub to sie sama wprosze...:P

Ruget 
:*

Do³±czy³: 06 Sie 2006
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-10-20, 17:54   

hmm ok :p ale nie wiem czy bedzie on na 100% lecz na 98% po bo takim czasie wychodza wszystkie wady jakie na poczatku byly nie widooczne a akceptuje mojej wszystkie wady oprocz paru marzen jakie bedziemusiala lekko zmienic bo nie mam ochoty na calez zycie w chorwacji ( o czym ona marzy) bo moje serce nalezy do francuskiej wyspy ... (mowa o Korsyce)

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

RedGirl

Do³±czy³: 17 Pa¼ 2006

Wys³any: 2006-10-21, 17:21   

Klaudia napisa³/a:
Co my¶licie o mi³o¶ci w wieku 14, 15 lat? Czy to jest uczucie, czy tylko zauroczenie? I czy warto anga¿owaæ sie w co¶ takiego???

hey Klaudia ja tez mam 15 lat :) ) i ciekawi mnie Twoja historia dlaczego siê pytasz o uczucia??
Ja jestem bardzo wybredna je¶li chodzi o ch³opakow zawsze odrzucam ich propozycje .. albo czasami nie potrzebnie narobie zamieszania i taka juz jestem nie potrafie sie zdecydowac :( :(:(:( ale mam nadzieje ze Ty jestes inna :D :D ehe ja nadal szukam swojego idea³u a nie tylko jaki¶ podlotków :) mejbi zawiele chce od nich!! :) :) :D : Buziaki

Anii09 
PaDfOoT :P

Do³±czy³a: 01 Wrz 2006
Sk±d: *<CK>*

Wys³any: 2006-10-27, 18:34   Re: Mi³o¶æ ma³olatów

Klaudia napisa³/a:
Co my¶licie o mi³o¶ci w wieku 14, 15 lat? Czy to jest uczucie, czy tylko zauroczenie? I czy warto anga¿owaæ sie w co¶ takiego???

:serce:
warto - nawet je¶li to zauroczenie to warto bo wspomnieniia które c izostan± s± bezcenne
mi³o¶æ jest niezale¿nie od wieku

a co do zauroczenia i mi³o¶ci to tak:
zauroczenie jest gdy nagle bardzo nam siê podoba ta osoba i nic opócz niej nie widzimy,
a mi³o¶æ jest wtedy gdy nadal podoba nam siê ta osoba lecz wiemy ¿e praca (szko³a), przyja¼ñ te¿ jest wa¿na i nie po¶wiêcamy wszystkich mysli na temat tej osoby, choæ nadal ta osoba siê nam podoba

Mimka 
wra¿liwa duszyczka.

Do³±czy³a: 16 Wrz 2006
Sk±d: z Piekar ¦l±skich

Wys³any: 2006-11-12, 20:18   

Cytat:

je¶li istnieje wzajemno¶æ uczuæ, to zawsze siê 3ba anga¿owaæ, natomiast. .
to napewno w tym wieku nie mi³o¶æ.
conajwy¿ej . .sympatia, lubienie , podobanie siê sobie.. w liceum przychodzi mi³o¶æ.
poza tym niektórzy ch³opcy nawet w liceum s± niedojrzali, dopiero na studiach osi±gaj± pe³n± dorza³o¶æ i powagê. :)

Patry¶ka 

Do³±czy³a: 17 Lip 2006

Wys³any: 2006-11-13, 16:36   

Mimka napisa³/a:
w liceum przychodzi mi³o¶æ.

zabrzmialo to mniej wiecej tak... ostatni dzien wakacji-nie dojrzali gowniarze. pierwszy dzien w szkole,w liceum-pelna powaga,dojrzalosc itd. ehhh....
wiek nie ma znaczenia. milosc jest mozliwa w kazdym wieku. nie zaleznie od tego czy ktos jest w gimnazjum,liceum czy na studiach.
Ostatnio zmieniony przez Patry¶ka 2006-11-13, 16:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2006-11-13, 16:42   

Mimka napisa³/a:
niektórzy ch³opcy nawet w liceum s± niedojrzali, dopiero na studiach osi±gaj± pe³n± dorza³o¶æ i powagê.

No w³asnie niektorzy.... Ale s± i tacy co dojrzalo¶æ osiagaja wczesniej ...
Patry¶ka napisa³/a:
milosc jest mozliwa w kazdym wieku. nie zaleznie od tego czy ktos jest w gimnazjum,liceum czy na studiach.

Dok³adnie

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

Mimka 
wra¿liwa duszyczka.

Do³±czy³a: 16 Wrz 2006
Sk±d: z Piekar ¦l±skich

Wys³any: 2006-11-13, 19:41   

no ja wiem Ida, dlatego napisa³am "niektórzy".
to zale¿y od dojrza³osci psychicznej, przecie¿ wiem :D

Patry¶ka nie wiem jak ty, ale ja nie wierzê w PRAWDZIW± mi³o¶w gimnazjum.
my¶lê, ¿e dopiero w liceum lub wy¿ej osi±ga siê wystarczaj±c± powagê . . wtedy te¿ ³atwiej rozumiemy zakochane osoby, mi³o¶æ itd. .

choæ podkre¶lam , to tylko moje zdanie, dopuszczam do siebie ow± my¶l, ¿e mo¿esz my¶leæ inaczej. :ok:

Mania 

Wys³any: 2006-11-14, 17:28   

Mimka napisa³/a:
w liceum przychodzi mi³o¶æ.

Mimka napisa³/a:
dopiero w liceum lub wy¿ej osi±ga siê wystarczaj±c± powagê

Hahahaaaa HAHAHAAAA :D
Widaæ ze nie przebywa³a¶ d³u¿ej w takiej instytucji :)
no ale có¿ na ka¿dego przyjdzie pora

Osobi¶cie my¶lê ze to nie zale¿y od powagi itp ale od uczuæ, a anga¿ujemy sie w to pe³ni gdy dojrzejemy w pe³ni psychicznie i emocjonalnie :D

karolllka 

Do³±czy³a: 12 Gru 2006
Sk±d: z innej bajki ;P

Wys³any: 2006-12-13, 21:31   

Mi³o¶æ moze istniec w kazdym wieku...RAczej to zale¿y od zaanga¿owania, od toku my¶lenia tych osób...

Dzidka:D 

Do³±czy³a: 29 Lis 2006
Sk±d: nie stad skad ty

Wys³any: 2006-12-15, 14:42   

milosc moze byc w kazdym wieku, tylko w roznym wieku inaczej to sie okazuje.... mozna powiedziec ze w gimnazjum to tylko zauroczenie, bo predzej czy pozniej czar prysnie... a przeciez coraz wiecej malzenstw sie rozpada.... i ci ludzie tez sie nigdy nie koochali?!... ja wiem ze doroslym czy uwazajacym sie za doroslych takie uczucie wydaje sie byc smieszne, ale jesli jest prawdziwe, to nie jest smieszne....

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.