Wys³any: 2006-10-20, 15:41
Ucek napisa³/a:
Mo¿e i s± przypadki gdzie to jest prawdziwa mi³o¶æ.
Hmm a jest cos takiego jak nieprawdziwa milosc ....
Moim zdaniem w dzisiejszych czasach nadu¿ywamy slowa milosc , gdy ktos nam sie tylko podoba odrazu bez zastanowienia mowimy ze go kochamy . Akurat .
Klaudia napisa³/a:
Czy to jest uczucie, czy tylko zauroczenie?
Zalezy od sytuacji , to jest indywidualna sprawa raczej nie da sie jej tak ogolenie okre¶liæ
Klaudia napisa³/a:
I czy warto anga¿owaæ sie w co¶ takiego???
A po co ...? Staro¶æ nie radosc mlodosc nie wiecznosc . Trzeba uzywac zycia ile sie da ... co nagle to po diable
Mi osobi¶cie sie wydaje ze jeszcze nie prze¿y³am mi³o¶ci ( ¿eby nie by³o niech wam bêdzie prawdziwej) choc mam juz 17 lat !!!
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wys³any: 2006-10-20, 16:43
zeby stracic trzeba miec ja niestety na swojej drodze spotykam samych palatow wiec nawet nie zaczynam dluzszych znajomosci .Wyznaje zasade : wole nic niz byle co ale gratuluje i zycze dalszych sukcesow . Jak mnie nie zaprosisz na slub to sie sama wprosze...:P
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wys³any: 2006-10-20, 17:54
hmm ok :p ale nie wiem czy bedzie on na 100% lecz na 98% po bo takim czasie wychodza wszystkie wady jakie na poczatku byly nie widooczne a akceptuje mojej wszystkie wady oprocz paru marzen jakie bedziemusiala lekko zmienic bo nie mam ochoty na calez zycie w chorwacji ( o czym ona marzy) bo moje serce nalezy do francuskiej wyspy ... (mowa o Korsyce)
_________________ Nie za¿ywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie u¿ywajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Co my¶licie o mi³o¶ci w wieku 14, 15 lat? Czy to jest uczucie, czy tylko zauroczenie? I czy warto anga¿owaæ sie w co¶ takiego???
hey Klaudia ja tez mam 15 lat ) i ciekawi mnie Twoja historia dlaczego siê pytasz o uczucia??
Ja jestem bardzo wybredna je¶li chodzi o ch³opakow zawsze odrzucam ich propozycje .. albo czasami nie potrzebnie narobie zamieszania i taka juz jestem nie potrafie sie zdecydowac :(:(:( ale mam nadzieje ze Ty jestes inna ehe ja nadal szukam swojego idea³u a nie tylko jaki¶ podlotków mejbi zawiele chce od nich!! : Buziaki
Co my¶licie o mi³o¶ci w wieku 14, 15 lat? Czy to jest uczucie, czy tylko zauroczenie? I czy warto anga¿owaæ sie w co¶ takiego???
warto - nawet je¶li to zauroczenie to warto bo wspomnieniia które c izostan± s± bezcenne
mi³o¶æ jest niezale¿nie od wieku
a co do zauroczenia i mi³o¶ci to tak:
zauroczenie jest gdy nagle bardzo nam siê podoba ta osoba i nic opócz niej nie widzimy,
a mi³o¶æ jest wtedy gdy nadal podoba nam siê ta osoba lecz wiemy ¿e praca (szko³a), przyja¼ñ te¿ jest wa¿na i nie po¶wiêcamy wszystkich mysli na temat tej osoby, choæ nadal ta osoba siê nam podoba
_________________ Grzeczne dziewczynki dostan± siê do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
je¶li istnieje wzajemno¶æ uczuæ, to zawsze siê 3ba anga¿owaæ, natomiast. .
to napewno w tym wieku nie mi³o¶æ.
conajwy¿ej . .sympatia, lubienie , podobanie siê sobie.. w liceum przychodzi mi³o¶æ.
poza tym niektórzy ch³opcy nawet w liceum s± niedojrzali, dopiero na studiach osi±gaj± pe³n± dorza³o¶æ i powagê.
_________________ Wiedz, ¿e nigdy siê nie poddam. Bêdê walczyæ o tê mi³o¶æ. . O mi³o¶æ która da³a mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile rado¶ci . . Mi³o¶æ jest jak magia- pojawia siê i znika.
zabrzmialo to mniej wiecej tak... ostatni dzien wakacji-nie dojrzali gowniarze. pierwszy dzien w szkole,w liceum-pelna powaga,dojrzalosc itd. ehhh....
wiek nie ma znaczenia. milosc jest mozliwa w kazdym wieku. nie zaleznie od tego czy ktos jest w gimnazjum,liceum czy na studiach.
_________________ Dzi¶...
moim najwiêkszym marzeniem...
jest przesz³o¶æ...
Ostatnio zmieniony przez Patry¶ka 2006-11-13, 16:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
no ja wiem Ida, dlatego napisa³am "niektórzy".
to zale¿y od dojrza³osci psychicznej, przecie¿ wiem
Patry¶ka nie wiem jak ty, ale ja nie wierzê w PRAWDZIW± mi³o¶w gimnazjum.
my¶lê, ¿e dopiero w liceum lub wy¿ej osi±ga siê wystarczaj±c± powagê . . wtedy te¿ ³atwiej rozumiemy zakochane osoby, mi³o¶æ itd. .
choæ podkre¶lam , to tylko moje zdanie, dopuszczam do siebie ow± my¶l, ¿e mo¿esz my¶leæ inaczej.
_________________ Wiedz, ¿e nigdy siê nie poddam. Bêdê walczyæ o tê mi³o¶æ. . O mi³o¶æ która da³a mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile rado¶ci . . Mi³o¶æ jest jak magia- pojawia siê i znika.
Do³±czy³a: 29 Lis 2006 Posty: 79 Sk±d: nie stad skad ty
Wys³any: 2006-12-15, 14:42
milosc moze byc w kazdym wieku, tylko w roznym wieku inaczej to sie okazuje.... mozna powiedziec ze w gimnazjum to tylko zauroczenie, bo predzej czy pozniej czar prysnie... a przeciez coraz wiecej malzenstw sie rozpada.... i ci ludzie tez sie nigdy nie koochali?!... ja wiem ze doroslym czy uwazajacym sie za doroslych takie uczucie wydaje sie byc smieszne, ale jesli jest prawdziwe, to nie jest smieszne....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.