Po pierwsze mam 15 lat i sądzicie że miłośc w tym wieq jast durna. No cóż jak widze 13 latków i 12 latków łażących za rękę to pff... i jeszcze na basenie sie całują na środq 12-13 latki!!
Okej to nie ważne... chodze do LO i ze mną do klasy chodzi pewnien chłopiec który chodził ze mną do podstawówki i do gima kocham go od 6 klasy pokłóciliśmy się w I gima w 3 klasie się pogodziliśmy i byliśmy przyjaciółmi.Teraz on chodził z taką jedną panienką. Teraz się znowu bardzo pokłuciliśmy, nie wiem w ogóle co mam zrobic , weźcie mi pomuszcie !!
Wysłany: 2006-10-19, 16:41
Szajusia napisał/a:
chodze do LO
Szajusia napisał/a:
Po pierwsze mam 15 lat
Proszę proszę... "Gieniuisz jaki czy co?"
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
taa bardzo dziwne 15 latka w liceum,no ale ok odpowiadajac na pytanie: jak kłocicie sie juz teraz kiedy nie jesteście jeszcze "para" to po co sobie nim głowe zawracasz co?? ma on inna panne i musisz to zaakceptowac bo nic z tego nie bedzie....
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Wysłany: 2006-10-19, 18:03
karda90 napisał/a:
taa bardzo dziwne 15 latka w liceum
hellow?? ja tez jak poszlam do liceum mialam 15! ale to tylko dlatego ze mam urodziny w listopadzie jezeli takie jest wytlumaczenie to tylko ja podziwiac ze sobie lat nie dodaje Ja do samych urodzin bede mowic ze mam 17!! MI sie do doroslosci nie spieszy.
wracajac do tematu:
Zastanow sie czy to milosc czy prawdziwa przyjazn:) tez mialam takiego kumpla i bylam pewna, dala bym sie zabic ze go kochalam... ale jak przyszlo co do czego to stwierdzilam ze jest moim przyjacielem
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-21, 08:08
karda90 napisał/a:
bardzo dziwne 15 latka w liceum,
Jak ja poszłam do LO to też miałam 15 lat, bo urodziny mam pod koniec grudnia
Co do tematu... sama musisz rozwiązać ten problem, my nie znamy sytuacji : > Ale proponuję rozmowę...
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-10-21, 18:10
Cytat:
Po pierwsze mam 15 lat
fascynujace
Cytat:
chodze do LO i ze mną do klasy chodzi pewnien chłopiec który chodził ze mną do podstawówki i do gima kocham go od 6 klasy pokłóciliśmy się w I gima w 3 klasie się pogodziliśmy i byliśmy przyjaciółmi.Teraz on chodził z taką jedną panienką. Teraz się znowu bardzo pokłuciliśmy, nie wiem w ogóle co mam zrobic
np przestan pisac takie glupoty bo obrazasz boga
a potem sie pogodzicie a potem sie poklocicie znowu a on bedzi z panienka lub nie
qrde
Cytat:
w ogóle co mam zrobic
mozesz u mnie pranie poprasowac
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
ja całą I liceum miałam jeszcze 15 lat aż do wakacji
spróbuj z nim porozmawiać. może najlepiej będzie, jak mu powiesz o swoich uczuciach? na pewno sama dasz sobie radę, to jest jeszcze banalna sprawa. ludzie naprawdę mają problemy. pozdrawiam :*
Ostatnio zmieniony przez Eluś 2006-10-22, 15:47, w całości zmieniany 1 raz
hm... jeszcze tydzien temu bym powiedziała ze miłośc w tym wieku to coś poważnego. Ale dziś wiem ze bardzo łatwo sie "odkochać" jeśli sie naprawde tego chce. Albo wystarczy inna osoba i już przechodzi. nie mówie moze kochasz go ale zaręczam Ci że pojawi sie ktoś inny i zapomnisz o nim bardzo szybko ( coś wiem o tym, posłuchaj mnie jesteśmy w tym samym wieku). A i jeszcze przyjaźń ma o wiele większe znaczenie niz ta szczeniacka miłość. Przekonasz sie o tym. On bedzie miał raz tą raz inna a przyjaciółka jest JEDNA !!!
_________________ All good things come to an end...
;]
Jeśli on Toba nie interesuje sie jako "dziewczyna" tylko jako przyjaciółka... I na dodatek ma dziewczyne to Twoja miłosc nie ma sensu... Przeciez nie bedziesz na niego czekac... bo to jest bez sensu... ciesz sie zyciem!! Pozdrawiam
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
jak widze 13 latków i 12 latków łażących za rękę to pff...
wiesz jeszcze 2 lata temu byłaś 13nastolatką i naprawdę denerwujące jest takie gadanie, a jak się zakochasz to nie ma różnicy nno ale cóż każdy uważa młodszych za istoty "mało rozwinięte" a wierz mi w 6 klasie spotyka się jak i bachorów jak i ludzie bardziej rozwinięci psychicznie... a wracając do tematu to lepiej zostaw sprawę - nie ma sensu odbijanie chłopaka szczególnie jak się kłócicie i godzicie; jeśli cię kocha to się ułoży jak nie trudno!
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
W temacie widzę, że napisałaś "chodził". Czyli mogę rozumieć, że już z nią nie chodzi. No to co wam stoi na drodze żeby poważnie porozmawiać i dowiedzieć się czy to ma sens? Nie ma na co czekac, bo szkoda czasu na jakies dziecinne kłócenie się i godzenie ;] Aha wiem, że miłość w wieku 15 lat ma sens, bo sama tak zaczynałam i kocham go do dziś
Aha wiem, że miłość w wieku 15 lat ma sens, bo sama tak zaczynałam i kocham go do dziś
i zobaczymy jak dlugo jeszcze... chyba ze wpadniecie i juz do konca zycia bedziecie musieli na siebie patrzec
Jak ty sypiasz z chłopakiem to nie znaczy, że wszyscy tak robią. Mam swoję przekonania religijne i wiem, że seks dopiero po ślubie I nie martw się bo ja bez niego świata nie widzę to z nim długo wytrzymam
miłośc w każdym wieku ma sens; nawet jesli nie przetrwa długo to wspomnienia które ci zostaną będą bezcenne, a wyciągniesz wnioski które ci się przydadza pozniej
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.