No cóż jak widze 13 latków i 12 latków łażących za rękę to pff... i jeszcze na basenie sie całują na środq 12-13 latki!!
sądzę, że to ich sprawa co robią !! a ty się kurcze dziewczyno nie wtrącaj, kraj wolny przecież.
nie wiem, kochana jak mam Ci pomóc, piszesz chaotycznie. . .
może by Ci się tak chciało od początku wytłumaczyć o co kaman??
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Po pierwsze mam 15 lat i sądzicie że miłośc w tym wieq jast durna. No cóż jak widze 13 latków i 12 latków łażących za rękę to pff... i jeszcze na basenie sie całują na środq 12-13 latki!!
Okej to nie ważne... chodze do LO i ze mną do klasy chodzi pewnien chłopiec który chodził ze mną do podstawówki i do gima kocham go od 6 klasy pokłóciliśmy się w I gima w 3 klasie się pogodziliśmy i byliśmy przyjaciółmi.Teraz on chodził z taką jedną panienką. Teraz się znowu bardzo pokłuciliśmy, nie wiem w ogóle co mam zrobic , weźcie mi pomuszcie !!
Rozumiem! Czepiasz się zakochanych 12-13 latków, bo im zazdrościsz! Weź, masz poglądy. "Uważam, że miłość w wieku 15 lat jest durna, ale kocham jednego kolegę od 6 klasy." Zdecyduj się. Mimka ma rację, to wolny kraj. Co Ci to przeszkadza, że dzieci publicznie sobą szpanują? Znajdź sobie faceta i bądź szczęśliwa!
Ponieważ takie "szpanowanie" jest groźne i w przyszłości objawi się tym, że będą się publicznie biczować polskimi światłowodami
A co do miłości, czymkolwiek ona jest to wydaje mnie się, że wiąże się ona z długotrwałym związkiem z realnymi planami na przyszłość(czytaj współżycie/małżeństwo i zdolność to utrzymania tegoż stanu)
Jako 10-16-nasto latek nie wyobrażałem sobie siebie zarabiającego na własne utrzymanie (nie mówiąc już o innej osobie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.