Nie lubie malinek,ale jesli powstaly w wyniku nadejscia wielkiej namietnosci to nie zwracam na nie uwagi - nie zakrywam szyi szlem etc.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Dla mnie nie maja szczególnego znaczenia ... nie lubie gdy są w miejscach widocznych (to chyba zrozumiałe) ale jak są wynikiem namiętnych chwil to nie mam nic przeciwko...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
malinki sa w porzo ale tylko wtedy kiedy np chcialabym zeby mi ja moj facet zrobil... bo jak nie chce to nie chce i tyle... i jak by mi ja moj partner zrobil to bylabym na niego zla... ale ogolbnie to nie mam nic do nich;)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-12-11, 23:23
Malinki.... :buja w oblokach:
Lubie - robić i mieć
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wysłany: 2006-12-13, 18:04
Lubię malinki czasami Są fajne, najbardziej lubię robić na szyi, ale mój chłopak nie chce i sie zawsze ze mna drażni Ostatnio zrobił mi na brzuchu i jeszcze mam ślad...
Ale słyszałam, że od mocnych malinek mozna miec raka czy to prawda?
_________________ Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może
być powodem zerwania wielkiej miłości.
Nic, prócz jej braku...
Moj facet uwielbia jak sie robi mu malinki , ja mam do tego obojetny stosunek ale nie lubie ich miec w miejscu widocznym bo ludzie moga sobie cos pomyslec i dlatego uciekam od "gryzienia"...A od kad mojego chłopaka mama zobaczyła u niego malinke i powiedziała " synu powiedz swojej dziewczynie ze malinki sa rakotworcze" to i ja przestałam sie w niego wsysac choc czasem nalega ... :):)
Mnie tam są obojętne, jakoś nie przypominam sobie, żebym z zapamiętaniem wysiorbywał perfidnie jakąś z zamierzeniem "o, będzie malinka, ale krejzolsko".
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
raz mi kolega zrobil, dla wyglupu. Tylko pozniej mamie musialam wmawiac ze sie wywalilam a tak to mnie nie bawi. blizna po pocalunku. ej ja z wampirem nie jestem ze mam miec slady.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.