Wysłany: 2007-11-10, 20:20
Tak jakoś to jest, że na razie przynajmniej, na wygląd nie patrzę.
Po pierwsze, to nawet paskuda, jak się z nią trochę pobędzie, stanie się normalną, jak każdy. Kwestia przyzwyczajenia. Po drugie, na co mi ktoś, kto jest cudny, uroczy, piękny i w ogóle, a nie da się z nim normalnie pogadać?
95% osob które twierdza ze wyglad sie nie liczy to osoby które nie maja powodzenia u płci przeciwnej fakty i zarazem samo zycie
a ten procent to skad pan socjolog wzial? pewnie od kolezanki z kosmosu. nawet rozgladajac sie wokol siebie widac, ze osoby bedace w zwiazku stalym badz luznym to na pewno nie 5%, a przeciez partner to oznaka powodzenia.
Napoleonka napisał/a:
Tak jakoś to jest, że na razie przynajmniej, na wygląd nie patrzę.
a co robisz z wygladem, wąchasz?
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wyglad sie liczy.. to oczywiste i nie ma co dyskutowac w tym temacie
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
*Apple
Wysłany: 2007-11-17, 13:27
Oczywiście, że liczy się wnętrze. Ale i nie tylko. Wygląd odgrywa bardzo dużą rolę w dzisiejszym świecie i wiadomo, że to właśnie on na pierwszym miejscu decyduje o twoim powodzeniu w różnych sprawach. Niestety tak jest. Ale! Nie ma brzydkich ludzi. Są jedynie zaniedbani i to ich wtedy czyni takimi. Bo przecież, gdyby nas otaczały same seksbomby nie byłoby ciekawie. Każdy ma 'coś' w sobie ( chodzi mi o wygląd) i dla jednego może on być niezbyt ładny, a dla drugiego nie wiadomo jaka piękność. Po prostu są gusta i guściki.
Lenka napisał/a:
Czasem przestaje miec wieksze znaczenie wyglad wtedy gdy poznamy kogos lepiej. Bo sa tacy ludzie z którymi potrafimy usmiac sie do lez, przegadac cale dni i noce - i nie patrzymy juz wtedy na wyglad
Bardzo ładnie powiedziane ;-)
[ Dodano: 2007-11-17, 13:29 ]
apadak napisał/a:
Wyglad sie liczy.. to oczywiste i nie ma co dyskutowac w tym temacie
Przecież ten temat powstał specjalnie do tego - czyli dyskusji!
Przecież ten temat powstał specjalnie do tego - czyli dyskusji!
Tak ale po tej dyskusji wniosek jest jasny nie ma sie co rozwodzic i tyle
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Mężczyzna musi mi się podobać. Jeśli jego uroda mnie zainteresuje, wtedy mam ochotę poznać go bliżej. Dopiero potem poznaję jakim jest człowiekiem. Jeśli jego osobowość w połączeniu z urodą odpowiada mi to jest idealnie
uważam ze jasne ze wygląd sie liczy? skoro ktoś cie nie pociąga fizycznie to nie ma szans na miłosc...chyba ze mówimy o przyjazni;) poztym...każda potwora znajdzie swojego amatora,więc....samy rade;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.