czy sadzicie ze zwiazki z p³cia przeciwn± w których byliscie(szczesliwe badz nie) byly dla Was jak±s lekcja?? Moze dowiedzieliscie sie czegos ciekawego o sobie??czego was te zwiazki nauczy³y?
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1642 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-11-24, 08:15
wielka
czego sie nauczylam? ze mamy tendencje do powtarzania bledow swoich rodzicow.....
nauczylam sie ze nei chce cale zycie martwic sie o WSZYSTKo nauczylam sie ze rozstanie bardzo boli i nawet strone odchodzaca moze bolec jak cholera
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
dok³adnie tak jak Deela...chociaz mam mniej latek ale tez juz swojego troszke przezy³am noi raczej wiekszosc z tych wniosków nie jest optymistyczna....oprócz tego co napisa³a Deela to ja mam jeszcze jeden problem.......lubie powtarzac te same b³edy...i wcale sie na nich nie ucze bo jak deeeebil mysle sobie ze Ten nie jest taki sam jak tamten itd......
_________________ "Ludzkie spojrzenia s³odkie s± choæ, pe³ne chciwo¶ci, k³amstwa, zazdro¶ci ³e¿ - poznasz je... poznasz bli¿ej, kiedy os³abniesz i g³owe rozbijesz o mur..."
czy sadzicie ze zwiazki z p³cia przeciwn± w których byliscie(szczesliwe badz nie) byly dla Was jak±s lekcja?? Moze dowiedzieliscie sie czegos ciekawego o sobie??czego was te zwiazki nauczy³y?
ze trzeba uwazac na pewnien typ faceta,bo mozna niezle sie sparzyc poza tym zauwazylam,ze wielu mezczyzn nie potrafi zaakceptowac mojego charakteru .Kiedys staralam sie troche stopowac,ale na szczescie dzisiaj juz wiem,ze po prostu to zwykle niedopasowanie i nie ma sensu wiazac przyszlosci z czlowiekiem ,ktory Cie do konca nie rozumie,bo to tylko strata czasu.Wierze w teorie dwoch polowek
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Tak, tylko chodzi o to, ¿eby t± lepsz± po³ówkê kochaæ a t± gorsz± akceptowaæ. Powinno to dzia³aæ we dwie strony, niestety nie spotka³em takich ludzi jeszcze
hmmm...w moim wieku zwi±zków nie by³o zbyt wiele rzek³abym ze nawet ma³o. to co z nich wynios³am to to ¿e nie mo¿na lekcewa¿yæ innych, ale z drugiej strony nie mo¿na nic robiæ wbrew sobie, kochaæ na si³e bo wtedy rani siem jeszcze bardziej
_________________ All good things come to an end...
;]
Do³±czy³a: 02 Maj 2008 Posty: 174 Sk±d: Z Krainy S³odyczy
Wys³any: 2008-06-28, 09:23
Jasne kazdy zwiazek uczy nas czzegos na co potem zwracamy szczegolna uwage i wiemy czego mniej wiecej nie chcialabysmy zauwazyc u osoby z ktora sie spotykamy aktualnie. Chorobliwa zazdrosc np na poczatku mile ale po dluzszym czasie robi sie meczace ... Klamliwosc - straszna rzecz.
Lex napisa³/a:
Tak, tylko chodzi o to, ¿eby t± lepsz± po³ówkê kochaæ a t± gorsz± akceptowaæ. Powinno to dzia³aæ we dwie strony, niestety nie spotka³em takich ludzi jeszcze
Racja to prawda taka jest sztuka milosci zeby umiec zaakceptowac cwoje wady ale nie we wszytskich wypadkach w niektorych kiedy czlowiek tylko kloci sie o byle co bo np kazde chce postawic na swoim nie ma najmniejszego sensu
nauczylam sie zeby sie nie anga¿owaæ jesli juz na pocz±tku sa k³ótnie i jedno wydarzenie ktore zniechêcilo mnie i totalnie zgorszylo moj poglad o tej osobie.... no ale uczucia robia swoje
¯e prêdzej czy pó¼niej ca³e te "uczuciowe szaleñstwo" mija. I je¿eli rutyna bycia ze sob± nie zabijê tego bo budowali¶my to jest dobrze. W wieku prawie 19 lat na razie nie chce mi siê my¶leæ nad tym co by³o. Wieczna jest mi³o¶æ zwi±zki tylko czasami.
Wiek: 18 Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Posty: 173 Sk±d: Pewne Przedwie¶cie
Wys³any: 2008-07-07, 00:43
Hmmm... zwi±zek zawsze wydawa³ mi siê O.K. i szczê¶liwy (tylko, ¿e to by³ mój pierwszy zwi±zek tak powa¿ny)... Nauczy³ mnie wiele... chocia¿by samego bycia z kim¶... kompromisów... altruizmu? Hmm.. MI£O¦CI?
Mój drugi (obecny) zwi±zek wydaje mi siê pe³ni± idealnego zwi±zku, który nie by³by taki, gdyby nie b³êdy w poprzednim?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.