Forum Dyskusyjne :: Lekcja z by³ej mi³osci
Najlepsze forum m³odzie¿owe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Uczucia » Lekcja z by³ej mi³osci

Lekcja z by³ej mi³osci
Autor Wiadomo¶æ

wampirzyca:) 

Do³±czy³a: 12 Pa¼ 2005
Sk±d: Wa³cz

Wys³any: 2005-11-23, 23:34   Lekcja z by³ej mi³osci

czy sadzicie ze zwiazki z p³cia przeciwn± w których byliscie(szczesliwe badz nie) byly dla Was jak±s lekcja?? Moze dowiedzieliscie sie czegos ciekawego o sobie??czego was te zwiazki nauczy³y?

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2005-11-24, 08:15   

wielka
czego sie nauczylam? ze mamy tendencje do powtarzania bledow swoich rodzicow.....
nauczylam sie ze nei chce cale zycie martwic sie o WSZYSTKo nauczylam sie ze rozstanie bardzo boli i nawet strone odchodzaca moze bolec jak cholera

wampirzyca:) 

Do³±czy³a: 12 Pa¼ 2005
Sk±d: Wa³cz

Wys³any: 2005-11-24, 16:37   

ja zauwazy³am ze jestem strasznie zadrosna jak sie zaangazuje

@Micha³ 

Do³±czy³: 11 Pa¼ 2005
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2005-11-24, 17:26   

wampirzyca:) napisa³/a:
ja zauwazy³am ze jestem strasznie zadrosna jak sie zaangazuje

zazdrosnica :P nie masz o co byc zazdrosna :P

A ja tma tez jestenm zazdrosny ;p nie lubie jak zblizaja sie do mojegko kotka jacys inni faceci ;p

Jastina 

Do³±czy³a: 08 Lis 2005
Sk±d: Ma³opolska

Wys³any: 2005-12-06, 11:50   

dok³adnie tak jak Deela...chociaz mam mniej latek ale tez juz swojego troszke przezy³am :/ noi raczej wiekszosc z tych wniosków nie jest optymistyczna....oprócz tego co napisa³a Deela to ja mam jeszcze jeden problem.......lubie powtarzac te same b³edy...i wcale sie na nich nie ucze :/ bo jak deeeebil mysle sobie ze Ten nie jest taki sam jak tamten itd...... :]

madzia

Do³±czy³: 21 Sty 2006

Wys³any: 2006-01-21, 16:11   

hehehe a to ciekawe widocznie nie jestem sama z takimi problemami ja wciaz popelniam te same

¦wieta 
obrazki s±

Do³±czy³a: 25 Gru 2005
Sk±d: poznañ

Wys³any: 2006-01-22, 23:13   

wampirzyca:) napisa³/a:
czy sadzicie ze zwiazki z p³cia przeciwn± w których byliscie(szczesliwe badz nie) byly dla Was jak±s lekcja?? Moze dowiedzieliscie sie czegos ciekawego o sobie??czego was te zwiazki nauczy³y?
ze trzeba uwazac na pewnien typ faceta,bo mozna niezle sie sparzyc :hyhy: poza tym zauwazylam,ze wielu mezczyzn nie potrafi zaakceptowac mojego charakteru .Kiedys staralam sie troche stopowac,ale na szczescie dzisiaj juz wiem,ze po prostu to zwykle niedopasowanie i nie ma sensu wiazac przyszlosci z czlowiekiem ,ktory Cie do konca nie rozumie,bo to tylko strata czasu.Wierze w teorie dwoch polowek ;)
Who's playing tricks on me?"

Lex 

Do³±czy³: 23 Sty 2006
Sk±d: z Za¶wiatów

Wys³any: 2006-01-23, 13:29   

Tak, tylko chodzi o to, ¿eby t± lepsz± po³ówkê kochaæ a t± gorsz± akceptowaæ. Powinno to dzia³aæ we dwie strony, niestety nie spotka³em takich ludzi jeszcze :/

drobiczek 
eeLOoo

Do³±czy³a: 16 Pa¼ 2005
Sk±d: Centrum :D

Wys³any: 2006-02-25, 21:04   

hmmm...w moim wieku zwi±zków nie by³o zbyt wiele rzek³abym ze nawet ma³o. to co z nich wynios³am to to ¿e nie mo¿na lekcewa¿yæ innych, ale z drugiej strony nie mo¿na nic robiæ wbrew sobie, kochaæ na si³e bo wtedy rani siem jeszcze bardziej :/ :znudzony:

Baltasowa 

Do³±czy³: 27 Cze 2008
Sk±d: asdf

Wys³any: 2008-06-27, 16:16   

nauczy³am siê, ¿e nie ka¿dy jest tym na kogo wygl±da... ;/

Candy 

Do³±czy³a: 02 Maj 2008
Sk±d: Z Krainy S³odyczy

Wys³any: 2008-06-28, 09:23   

Jasne kazdy zwiazek uczy nas czzegos na co potem zwracamy szczegolna uwage i wiemy czego mniej wiecej nie chcialabysmy zauwazyc u osoby z ktora sie spotykamy aktualnie. Chorobliwa zazdrosc np na poczatku mile ale po dluzszym czasie robi sie meczace ... Klamliwosc - straszna rzecz.
Lex napisa³/a:
Tak, tylko chodzi o to, ¿eby t± lepsz± po³ówkê kochaæ a t± gorsz± akceptowaæ. Powinno to dzia³aæ we dwie strony, niestety nie spotka³em takich ludzi jeszcze
Racja to prawda taka jest sztuka milosci zeby umiec zaakceptowac cwoje wady ale nie we wszytskich wypadkach w niektorych kiedy czlowiek tylko kloci sie o byle co bo np kazde chce postawic na swoim nie ma najmniejszego sensu :P

Andrea 

Do³±czy³a: 06 Lip 2008
Sk±d: z daleka

Wys³any: 2008-07-06, 21:22   

nauczylam sie zeby sie nie anga¿owaæ jesli juz na pocz±tku sa k³ótnie i jedno wydarzenie ktore zniechêcilo mnie i totalnie zgorszylo moj poglad o tej osobie.... no ale uczucia robia swoje

Tusilla 
istota zakochana

Do³±czy³a: 25 Kwi 2008
Sk±d: Nibylandii

Wys³any: 2008-07-06, 22:15   

¯e prêdzej czy pó¼niej ca³e te "uczuciowe szaleñstwo" mija. I je¿eli rutyna bycia ze sob± nie zabijê tego bo budowali¶my to jest dobrze. W wieku prawie 19 lat na razie nie chce mi siê my¶leæ nad tym co by³o. Wieczna jest mi³o¶æ zwi±zki tylko czasami.

Sachmet 
psychodela

Do³±czy³a: 22 Maj 2008
Sk±d: Pewne Przedwie¶cie

Wys³any: 2008-07-07, 00:43   

Hmmm... zwi±zek zawsze wydawa³ mi siê O.K. i szczê¶liwy (tylko, ¿e to by³ mój pierwszy zwi±zek tak powa¿ny)... Nauczy³ mnie wiele... chocia¿by samego bycia z kim¶... kompromisów... altruizmu? Hmm.. MI£O¦CI?

Mój drugi (obecny) zwi±zek wydaje mi siê pe³ni± idealnego zwi±zku, który nie by³by taki, gdyby nie b³êdy w poprzednim?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. • projekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum