Co do wyznań np. na gg opis: KC Gość, to jest to bardziej niż żałosne, co do skrótów, to tak jakby skrócić miłość i swoje uczucia do dwóch liter. Ekonomia? Ok, ale bez przeady.
Wiek: 19 Dołączył: 16 Lis 2007 Posty: 19 Skąd: a czy to ważne?
Wysłany: 2007-11-16, 20:24
KC dla mnie równa się "Komitet Centralny" tylko PZPR od niego oderwano. Nie rozumiem jak można do ukochanej osoby napisać KC. Jeśli chcemy pokazać jak bardzo kogoś kochamy to róbmy to porządnie.
_________________ Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem.
Myślę, że ktoś wymyśli coś do PZPR
Jak dla mnie niech ludzie kochają się już po pierwszej minucie. Ale jeśli kochasz to mów to, banalne KC, KCB to tak samo jak odpowiedz "NO" na pytanie "czy mnie kochasz?"
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-11-17, 18:44
błaż napisał/a:
KC dla mnie równa się "Komitet Centralny" tylko PZPR od niego oderwano.
dla mnie KC to automatyczny odnośnik do Kodeksu Cywolnego. Mało romantyczne skojarzenie, ale na szczęście ostatnimi czasy nie widuję takowych "wyznań" w opisach.
. Mało romantyczne skojarzenie, ale na szczęście ostatnimi czasy nie widuję takowych "wyznań" w opisach.
szczesciara, 1/3 mojej lisyt to moi krejzolsko zakochani zanjomi...
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Słowa "kocham Cię" znaczą zbyt wiele, by je skracać i zawierać w tych dwóch nic nieznaczących {a może: nie znaczących? Zawsze mam problem z tym słowem ^^} literkach. Nie robię tego i razi mnie, gdy coś takiego widzę.
_________________ Przyspieszyć na MlecznejDrodze, spojrzećz góry,zatęsknić...
Ostatnio zmieniony przez Elle 2007-11-27, 16:01, w całości zmieniany 2 razy
Ok... Kocham Cie to sa ważne slowa. i w rzeczywistosci niekt < normalny > nie moi do dziewczyny <ej ty, "Ka Ce"> to sto brzmi bardziej jak nauka symboli chemu=icznych ale jak sie pisze na gg to bez przesady... no i tak "takie komunikatorowe wyznania" nie zastapia tyhc prawdziwych, napewno mniej tez dla nas znaczą. wiec nie dyskryminujmy KC bo to jest krotsze i jak na takich luznych konwersacjach na gg czy czyms podobnym to nie maqa wielkiego znaczenia. Napewno nikt dojrzaly w powaznej gadce nie napisze KC!!!
_________________ Nareszcie Jestem Szczęśliwa Bo Mam Kogoś Dla Kogo Chcę Żyć!!! =*
hmmm no KC....tak naprawde to kazdy uzywa tego skrotu...codziennie widze u prawie kazdego w opisie na gg te glupie KC. Jest KC...i tu imie albo...KCBM-kocham cie bardzo mocno i wiele wiele innych. Jednym slowiem...glupota...potrzebne tylko do tego zeby sie pochwalic swoimi uczuciami:)
Co do wyznań np. na gg opis: KC Gość, to jest to bardziej niż żałosne, co do skrótów, to tak jakby skrócić miłość i swoje uczucia do dwóch liter. Ekonomia? Ok, ale bez przeady.
No na początku i mi się tak skojażyło z KFC.Może dlatego że głodna byłam:)
Sama uważam że słowa ,,kocham cię" są za bardzo nadużywane...
I najśmieszniej jest właśnie jak ktos po tygodniu znajomości mówi że KOCHA.Poniżej krytyki.......
_________________ Lubię obnażać myśli
Uwielbiam gdy patrzą na moje nagie -ja-
kC jest naprawde dziecinne.. i tyle tego w opisach... sama nie uzywam i nie zamierzam.
co innego na przyklad znaczek ;*, ktory jest mily i ladnie wyglada... ale kC, i to jeszcze w opisach, wystawia "uczucie", o ktorym mowimy, na pokaz... i to w szmirowaty sposob troszke. ;/
_________________ tańczę, więc jestem. ;D
Aaliyah 4ever. [*]
Ostatnio zmieniony przez ju$$$i@ 2008-02-01, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-02-01, 21:58
KC jest super, zawsze go mam w opisie, czasem tez dodaje na koniec K czyli dodaje "Kotku" swoich znajomych i przyjaciol wybieram tylko i wylacznie po tym czy uzywaja KC, to moja zasada nr 1
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*Apple
Wysłany: 2008-02-01, 22:38
A ja kiedyś próbowałam rozszyfrowywać te całe skróy miłosne, np jedne z nich to taki KCBM, zawsze kojarzył mi się z tym napisem na drzwiach, gdzie ksiądz malował kredą na nowy rok bodajże^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.